noaptea cu geamul deschis?

Voi cum procedati cu bebelusii vostri? Bebitza mea,de 8,5 luni, pe langa faptul ca se dezveleste noaptea,ii transpira capsorul si o imbrac foarte subtire (la noi fiind ultimul etaj, 4, sunt acuma 28 grade noaptea si 30 ziua). Picioarele le las fara sosete, doar intr-un body cu maneca scurta. Dar ce fac cu geamul? Eu una daca dorm cu geamul deschis ma doare in gat, n-as vrea sa pateasca si ea la fel, dar nici sa creasca prea sensibila si infofolita nu prea vreau.
Raspunsuri

loreema24 spune:
Fata mea de 9 luni doarme intr-un body maieu si cu geamul deschis. Altfel toata noaptea matzaie si nu poate dormi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

nastasie spune:
aceeasi problema o am si eu.tot la etajul 4 stau si acum am in dormitor 27-28 grade.si al meu se dezveleste noaptea si il las tot numai in body.pana acum nu am lasat in dormitor geamul deschis ci la sufragerie.insa astazi s-a trezit de la 6 si nici pana la ora asta nu a vrut sa doarma.s-a culcat aseara pe la 11 tot de caldura si ar fi trebuit sa se trezeasca mai pe la 8 sau sa-si faca un somn pana acum.dar cred ca din cauza caldurii nu vrea.

aissa spune:
Of, aceeasi problema. Stau la 10! Dar am lasat deschis geamul de la bucatarie si mi s-a aprut ca s-a trezit pitica cu ochisorii umflati. La camera noastra nu stiu daca am curaj. O imbrac in body-maieu + tricou cu maneca scurta si pantaloni scurti. Am lasat-o mai subtire si o ia sughitul. Dar transpira rau, mai ales cand papa laptic.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Kittycat spune:
Noi din fericire stam la etajul 1, intr-un bloc de caramida. Pana acum nu am lasat peste noapte geamul deschis la ea in camera, l-am inchis pe la 11 noaptea (si pt ca, spre dimineata e zgomot de la masini si autobuze), in schimb am lasat deschis in bucatarie si la noi in camera si a fost suficient.
Andra,de printesa
(15 noiembrie 2004)

araya spune:
Si bebe Alex doarme cu geamul deschis, in primul rand pentru aer "curat" si apoi pentru racoare; detesta caldura, transpira mult, mai ales in zona capului. Daca e atat de cald incat sa nu poata dormi, dam drumul la aer conditionat in sufragerie, asa incat sa ajunga si la el macar un pic de racoare.
La cat e de rau de caldura, cred ca o sa emigreze in Canada sa se faca taietor de lemne.
Draga aissa, lasa geamul deschis cu incredere. La cat e de cald in perioada asta, este imposibil sa raceasca. Si incearca sa ii lasi doar bodyul. Sunt sigura ca ingerasul tau se va simti mai bine.
Bebe alex de exemplu are aparatori la patut si chiar ca se creeaza acolo un cuptor de toata frumusetea... :(
Cat despre sughit, eu cred ca inghite aer.......
Vara trecuta imi amintesc ca era atat de cald la noi incat ii curgea transpiratia de pe capshor....a fost cumplit; ajunsesem sa il culc la pranz doar in pampersi invelindu-l cu un cersefel cu tesatura rara....

candy24 spune:
Si noi dormim tot cu geamul deschis.Pe el il imbrac intr-un body fara manecuta.Daca as dormi cu geamul inchis cred ca n-am dormi nici unul din noi.Si mai ales serile astea a fost foarte frumos.
Ramona

aime spune:
Si noi cu bebe dormim cu geamul deschis, dar el da in balconul inchis...oricum altfel e jale. Ba chiar am stat si cu aerul conditionat, la viteza cea mai mica si temp de 24 grd, dar aer care bate spre usa, nici o fanta inspre bebe...de 2 veri avem aerul si inainte noi, cand nu era bebe, dormeam cu el pana dimineata...mai nasol cu zgomotu', dar dormi omeneneste...Pe bebe il imbrac intr-un body f subtire si cateodata cu pantalonasi subtiri, ca nu sta invelit sub nici o forma, nici cu un cersafel subtire macar...arunca cu picioarele, ca un bidiviu naravas.

mariussimiuc spune:
Si noi tot cu geamul deschis dormim,ca altfel nu s-ar putea.Este foarte cald.Fie iarna fie vara in dormitor sunt 28-29 grade.Acum fiind vara e mai greu sa fac temperatura optima in camera,dar iarna deschideam geamul.Deci,daca l-am tinut deschis in plina iarna,acum chiar ca nu ma tem.Si seara doarme doar in maieu si pampers.Nici cearceaf nu suporta pe el.Cum il simte cum se trezeste!
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

sinzi_ana spune:
Eu las geamul deschis toata ziua la el in camera, si dupa amiaza in timpul somnului (daca nu merge aerul conditionat in alta camera decat unde e DAvid) si noaptea tin deschise geamurile din bucatarie si sufragerie (rabatate)...
Prefer geamul deschis decat aerul conditionat
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra

silvia_c spune:
a mea puiuta doarme cu usa de la balcon deschisa, asa, in diagonala. si asta desi noi stam langa munte si aici e ceva mai frig. noaptea este intr-un maieut, si rar de tot ii pun niste pantaloni subtiri de tot. la noi nu prea sunt tantari ca e frig, dar pentru orice eventualitate am pus 2 ghivece cu levantica si nu intra nimic!