noaptea cu geamul deschis?
Raspunsuri - Pagina 2

herra spune:
Vlad doarme in maieu; nu pot lasa geamul deschis de galagie; sunt cam 25-26 de grade si ii las usa larg deschisa si deschid usa la balcon, in camera alaturata; deci - aerisire indirecta.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there... Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)

iileana spune:
quote:
Originally posted by silvia_c
la noi nu prea sunt tantari ca e frig, dar pentru orice eventualitate am pus 2 ghivece cu levantica si nu intra nimic!
Inteleg ca efectul celor doua ghivece cu levantica e similar cu al aparatului cu pastile anti-tintari? Oare in conditii de Bucuresti ar merge?....ca suna tare tentant...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

sirimie spune:
Noi am incercat o singura data metoda, am lasat geamul deschis si dimineata mi s-a parut ca are febra. Avea putina febra si n-a fost grav, dar nu am mai repetat experienta. Dimineata se face racoare si probabil bebelusul a fost dezvelit, i-a fost frig si nu se poate inveli singur :(
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)
Simona & Vladut

try spune:
Eu l-am culcat pe alex cu geamul deschis inca de prin martie. Dar la noi exista si plasa de tzantzari si deci aerisirea n use face la fel ca atunci cand nu ar fi plasa in geam. Si de regula geamurile deaici sunt mai mici ca cele din Ro. Dar eu as pleda pentru geamuri deschise (aer curat), decat sa culci copilul la 28 de grade. Pui ceva in usa pe dinafara ca sa nu zici ca se face curent.
Daca nu i-ati obisnuit asa, o puteti face acum. La inceput tineti geamul putin deschis, apoi in fiecare noapte mai mariti un pic crapatura. Puneti plasa la geam daca aveti tzantzari, nu-i lasati sa-si faca de cap cu sangele duclel al bebelusilo vostri. Sau folositi aparate contra tzantzarilor (dar care sa fie eficiente toata noaptea).
Noi cand nu-l culcam cu geamul deschis, dam drumul la aer conditionat si lasam usa la dormitor deschisa (noi dormim in sufragerie ca sa doarma Printul Mostenitor cat mai bine. Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

badjoke spune:
Stiu ca o sa radeti de mine,dar fata mea de 9 luni doarme intr-un body cu maneca scurta, pantalonasi scurti si in loc de cearceaf, am bagat-o intr-o fata de perna dreptunghiulara cu fermoar pe latura mica, astfel incat sa-i acopere piciorusele si spatele. Mi-a fost frica s-o las dezvelita...Si tu om mare daca dormi dezvelit, peste noapte se face racoare si simti nevoia sa te-nvelesti, dar ei...
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Siminaf spune:
Nu-i chiar asa! Deiu meu a dormit complet dezvelit, fie vara, fie iarna, pina pe la 3 ani si jumatate. Si nu a racit deloc. In toata viata lui (are 4 si 10 luni acum), a avut 3 raceli, dintre care doar la 2 a fost nevoie si de antibiotic. Eu zic ca l-am calit. Acum il invelim noaptea cu ceva f. usor, dar dimineata tot dezvelit il gasim. Si aici sint cam 23, pina in 24 grade noaptea.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities