Aspirante Optimiste 140

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. sa aveti o zi si o saptamana minunate. laurici, asa sa fie! pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata fete dragi,multumesc mult de tot pentru parerile voastre in legatura cu sefa dar asa este cum spune irina codrina uni sefi nu au pic de suflet si bun simt,sunt exceptii si exceptii.Poate la ea a vrut sa fie o gluma dar este plina de rautate si invidie si nu se poate abtine.Eu sunt invadata de rushii chiar de ziua mea asa ca voi sta cumintica chiar daca ma voi "parfuma".Am petrecut asa frumos alaturi de sot si parinti la Snagov incit nu imi venea sa ma mai intorc la servici.Va pupic pe toate

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Sa aveti o saptamana cat mai placuta si frumoasa.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna ziua fete dragi.
Eu ma simt azi f. nasol.M-au invadat nenorocitii azi-dimineata si mi-e un rau...de imi vine sa plang.
La multi ani sarbatoritelor de weekend, sa fiti sanatoase in primul rand.....ca deh cand vine bb trebuie sa aveti putere sa aveti grija de el
Vb mai tarziu, ca acum nu sunt intr-o dispozitie prea buna.....

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Medeea, voia buna ingrasa ca eu sunt la cura si nu stiu daca sa accept sau nu oferta.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

la toate fetele!

Anul trecut urma sa fac inseminari nenumarate si apoi fiv.In toamna aveam programat sa ne luam apartament.Banii erau numarati si superprogramati.Atunci am avut o revelatie fiv contra un copil adoptat.Am ales adoptia si bine am facut.Acum am un baietel minunat(desi ne-am dorit o fetita).Fetita o facem noi pentru ca zicea cineva ca cu tratament ies mai multe fetite.
V-am povesti asta ca sa vedeti ca nu exista un moment bine definit cand hotarasti sa ai un copil.Momentul in care hotaram sa avem un copil sau momentul in care vom avea un copil(indiferent prin ce metoda) nu e hotarat de noi.
Acum sunt o aspiranta mamica mult mai optimista si mai increzatoare.Eu sunt sigura ca fiul meu va mai avea un frate sau o sora.

PS:pe orice drum apucam(la doctor sau la directia de protectie a copiluli)trebuie sa luptam pentru copii nostrii.Mai stiu ca nu oricine e pregatit sau capabil sa iubeasca un copil care nu ii poarta genele.

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

quote:
Originally posted by asi

PS:pe orice drum apucam(la doctor sau la directia de protectie a copiluli)trebuie sa luptam pentru copii nostrii.Mai stiu ca nu oricine e pregatit sau capabil sa iubeasca un copil care nu ii poarta genele.

Asi sa-ti traiasca ingerasul , ai sa vezi ca o sa vina si bebelusul tau ,facut de tine.
Eu pot sa iubesc oricare copil, nu e vorba de iubire la mine.Iubesc toti copii in general, cand e fost sa -mi aleg meseria am vrut sa ma fac educatoare sau invatatoare numai sa lucrez cu copii, dar viata m-a purtat spre alta meserie.
La mine e vorba de timp si sufletul pe care-l pun in tot ceea ce fac.Din cauza asta am zis ca ma canalizez spre o directie si dupa aia cand nu o sa mai pot inainta spre telul meu o sa schimb directia spre casa de copii.

Cam multa liniste azi.. sau v-ati topit de caldura

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Raspund si eu la apel la inceput de saptamana.Ar trebui sa fie o saptamana mare pentru mine caci marti sau joi ar trebui sa fac Embrio-Transferul,punctia am avut-o sambata dar....ramane de vazut ce o sa alegem sa facem.

Asi si Happygirl,felicitari pentru copilasii vostrii si pentru dragostea si grija ce le-o purtati si ...dumnezeu sa le dea si fratiori sau surioare caci e minunat sa nu fi copil unic,sa ai cu cite te certa si impaca,sa ai sansa sa cresti si sa ai atatea amintiri comune cu cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dana iti doresc sa iti atingi telul!
Eu iti respect parerea si dorinta doar ca eu gandesc putin altfel.Telul meu e sa am copii , 2 sau 3.Acesti copii vor fi ai mei indiferent cine ii poarta in burta .Deja am unul care mi-a schimbat viata.Ieri o intrebam pe mama ca daca eu il nasteam pe Razvan il iubea mai mult?La care ea se uita la mine si zice "Razvan e copilul nostru".Mai tarziu mi-a zis ca era sa ma intrebe "da' cum nu l-ai nascut tu?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Multumesc pentru urari!
Asi a spus exact ceea ce simt si eu acum. Alexandra este cea mai mare realizare de pana acum ( chiar daca inca nu este a noastra ) . Acum suntem mult mai optimisti si privim altfel esecurile trecute si viitoare.
Dana, sa stii ca nici noi nu ne gandisem sa adoptam inainte de a face tot ce era posibil pentru a avea propriul nostru copil. Insa, de cand am botezat-o pe Alexandra, totul s-a schimbat. Ne duceam de cel putin 2 ori pe saptamana s-o vedem, s-o plimbam, sa-i dam sa manance si nu ne-am mai putut desparti de ea. Si desi cei de la DPC ne-au spus sa ne orientam catre alt copil pentru ca ea nu era adoptabila,n-am putut s-o abandonam si am hotarat s-o luam in plasament si sa luptam pentru ea. Acum sa speram ca va fi a noastra si ca vom avea si propriul copil. Speranta moare ultima, nu-i asa?

Happy Girl si Alexandra

Mergi la inceput