Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 5
lauricipani spune:
irina, mie sincer imi pare tare rau cand aud de asa ceva. poate ca si din cauza ca suntem asa de buni nici nu prea avem probleme...stiu si eu? Insa mai mult ca sigur ca la cei care sunt asa cum spui tu nu o sa le mearg bine f mult timp.
ma bucur din suflet ca eu nu sunt asa!!!!
pup fata frumoasa!
ancule, ce scri tu bey??? m-ai dat pe spate, nici nu vreau sa ma gandesc la chinurile prin care trec anumite femei. Nu pot decat sa ma raog ca Dumnezeu sa fie alaturi de ele...vorba ta, mai bine nu ramai decat sa...
lachi, felicitari pentru examen si....faza cu pisica ...adica toate ti se intampla numai tie ???

6+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dana p. spune:
Happy girl bine ai venit pe
si la aspirante!!Sper sa pleci curand la
.Stiu ca este foarte greu sa adopti un copil mai ales dupa legea noua , am tot citit la " adoptia..." si din cauza asta nu ma las si lupt pentru un copil al meu. M-am invatat cu drumurile la doctori, spitale, sa fac tratamente pentru diversele boli pe care mi le descopar in timp si cred ca-mi este greu sa renunt la toate astea in favoarea drumurilor la Directia pentru Protectia Copilului

.Te felicit pentru fetita pe care ai luat-o de la Casa de copii si sper ca intr-o buna zi mama ei sa-si dea acordul pentru adoptie.Eu nu as putea sa iau un copil in plasament ca dupa aia sa vina cineva sa mi-l ia, cred ca pur si simplu m-ar duce la Palazu dupa aia
.
Din pacate pentru problema ta cu trompele nu stiu ce sa-ti spun , eu aveam impresia ca prin laparoscopie se pot desfunda trompele dar am vazut pe pielea mea ca nu este chiar asa. Instilatii am facut si eu si sunt foarte, foarte dureroase, si nici cu astea nu-ti garanteaza nimeni ca se desfunda trompele. Se pare ca singura solutie pentru cele cu trompele infundate este FIV.
Tu la ce doctor mergi in Constanta, ca eu am abandonat de 2 ani medici de aici si merg numai la Bucuresti acum.
Laurici
ca nu ne uiti!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
martha78 spune:
Dana si eu la fel vreau sa lupt pt a avea un bb al meu, cel putin stiu ca am incercat
Sorina chiar nu e bine sa folosim hormoni sau anticonceptionale pe termen lung pt ca pot afecta ficatul
si mie mi-a recomandat in continuare sa iau utrogestan si nu ma simt prea bine de la el 
If hope were not, heart would break.
dana p. spune:
Martha asa e , stii ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa faci pentru un bebe , acum numai Dumnezeu stie cum o sa fie si la noi. Eu cred pana la urma ca toate astea au un scop, Dumnezeu ne pune la incercare si ne testeaza vointa si dorinta de a avea un copil . Si mai cred ca o sa fim raspaltite pentru stradania noastra cu niste copilasi super din toate punctele de vedere, si asta chiar daca intr-un final o sa fim nevoite sa adoptam. Inseamna ca asa ne-a fost noua harazit si o sa avem niste super copii care daca ar fi sa traiasca intr-o casa de copii s-ar irosi, dar asa intr-un mediu bun or sa fie niste copii buni.

Dana
HAPPY GIRL spune:
Dana, noi nu am luat fetita ca s-o dam atunci cand i se nazare maica-sii. Vom lupta pentru ea indiferent cat ne va costa. Cunoastem mediul in care locuieste ea si nu vom accepta ca Alexandra sa traiasca acolo.Iar pentru a avea copilul nostru ne zbatem in continuare dar deocamdata nu ne permitem FIV. Noi am luat si asta in calcul si probabil o vom face daca alta solutie nu exista. Dar vreau sa-ti spun ca am facut si 2 inseminari artificiale - la Bucuresti si...nimic.
In Constanta, nu mai stiu la cine sa ma duc. Am fost la foarte multi medici, dintre care unul mi-a spus ca nu mai am probleme cu trompele.Oricum sunt dezamagita de medicii din Constanta. Tu la cine te duci in Bucuresti? Eu am fost la o doctorita care mi-a mancat o gramada de bani si nu m-am facut nici macar cu analizele. La ea am facut inseminari(daca se pot numi asa).
Martha, dupa cum vezi si noi am incercat si inca mai incercam dar nu ne pare rau ca am luat-o pe Alexandra, desi riscam foarte mult. Dar multe fete de pe "Adoptii..." regreta ca au pierdut timpul si nu au luat mai devreme un copil. Ce daca mai vine unul dar pe cale naturala? N-ar fi superb?
Happy Girl si Alexandra
Avalon spune:
quote:
Originally posted by martha78
Dana si eu la fel vreau sa lupt pt a avea un bb al meu, cel putin stiu ca am incercat
Sorina chiar nu e bine sa folosim hormoni sau anticonceptionale pe termen lung pt ca pot afecta ficatulsi mie mi-a recomandat in continuare sa iau utrogestan si nu ma simt prea bine de la el
Martha, nu mai lua utrogestan pe cale orala, mai ales daca ai probleme cu ficatul/colecistul! Este o fata care a nascut si dr. ei a pus-o sa ia utrogestan oral pe tot parcursul sarcinii, dupa nastere a avut saraca complicatii mari si s-a operat de colecist din cauza asta... Citeste prospectul: utrogestan se poate lua si vaginal, are efect direct, nu se mai metabolizeaza prin ficat.
martha78 spune:
Avalon, chiar asa am sa si fac, desi mi-a specificat clar sa-l iau pe cale orala, dar nu am de ales
Happy girl, si eu as fi adoptat de mult, dar sotul meu prefera sa mai incercam, el e mult mai optimist decat mine si chiar crede ca vom putea avea bb nostru, insa te admir si ma bucur pt curajul tau si pt taria de a lupta pt Alexandra
pupicei
lauricipani spune:
Buna dimineata fetele frumoase si optimiste. Deschid eu saptamana asta in speranta ca se ia microbul
.
pupi mare pe toate!!!

6+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!!
Eu sunt cu rushii pe cap de ieri si azi o sa vorbesc cu doctorul pentru histeroscopie, care cred ca o sa mi-o faca saptamana viitoare luni sau marti.Problema este ca mi-a zis ca o sa ma tina internata de la 1 pana la 3-4 zile in spital si eu nu vreau asta
, sa vad poate negociez cu el
sa-mi dea drumul acasa mai repede.
Happy girl iti doresc din tot sufletul sa ramana fetita la voi si poate, cine stie o sa aveti si copilasul vostru facut de voi.
Mie in momentul de fata mi-ar fi greu sa merg pe cele doua drumuri( adoptia si doctori) in paralel.Acum ma concentrez pe partea cu doctorii iar cand o sa vad ca nu se mai poate atunci schimb directia si o iau spre adoptie.
Un inceput de saptamana bun la toata lumea!!

fetele
Dana

MirelaV