Aspirante Optimiste 140
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Mihaela, nu are rost sa iti strici ziua pentru asa un om ( ce-i drept eu ii si ziceam vreo doua
). Probabil ea zicea ca face o gluma
Lasa, tu sa fii sanatoasa. 

Laura
Anca Wish spune:
Mihaela, draga, trebuiai sa-i spui sefei tale ca sotul te doreste si neimbaiata si neparfumata pentru ca esti atragatoare oricum, nu ca altele frustrate!
Nu le mai baga in seama. Pune-le in dos.
Eu sunt cam trista. Prietena mea a pierdut sarcina acum 2 saptamani la 6 luni. Astazi nasa mea de cununie a pierdut si ea, tot la 6 luni.
Dumnezeule cata suferinta! Sa simti minunea in tine atata timp...si sa traiesti visul 6 luni ca apoi sa se intrerupa brusc. Ingrozitor!
Ma simt norocoasa (stiu ca suna aiurea), dar macar nu raman. Prefer asa!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Laura Ioana spune:
Anca, e ingrozitor ce spui. Saracele, chiar asa, sa simti atata timp puiul tau si sa se termine asa!
Am si eu o prietena care a pierdut doua sarcini: una la 20 si una la 21 de sapt. Acum e iar insarcinata in 25 de sapt. si a facut cerclaj de la 16 sapt. A stat mult in spital cu tratamente multe, dar e terorizata sa nu o mai pateasca. Si sta mai mult in pat.
Laura
Kariris spune:
Salut fetitele,
Acum vin de la examen. L-am luat. Cu 8. Am crezut ca n-o sa-l iau pt. ca ieri nu am invatat nimic, am avut o activitate foarte interesanta: dimineata, dupa ce am inchis ingrozita toate geamurile de la casa, am izolat cainele sa nu ia microbi si m-am tot gandit cum sa scot sobolanul din balcon, care mi-a devastat totul in balcon, a facut si caca acolo si s-a ascuns sub un scaunel, mi-am luat inima in dinti si am inceput "evacuarea fortata" a sobolanului, care s-a dovedit a fi pisica! Cum o fi ajuns pisica aia in balconul meu habar nu am. Io insa am innebunit cand am vazut blanita sub scaunel si eram sigura ca-i sobolan. Chiar vroiam sa chem sanepidul sa-l scoata si sa-mi faca deratizare. Bine ca nu i-am chemat ca ma faceam de ras. ei si dupa ce si-a luat zborul pisica de la balcon (era ingrozita de frica), am inceput curatenia si dezinfectarea balconului pentru inceput, dar cred ca de la pitici, de la stres, m-am oprit abia aseara cand facusem toata casa luna, desi matza a fost doar in balcon. Culmea e ca cu o noapte inainte am avut un cosmar, am visat ca mi-au intrat pisici prin plasa de tantari in casa. Mie imi plac pisicile, am si eu la mama un motan de 19 ani, dar acum mi-e frica de orice animal vagabond, din cauza microbilor. In alte conditii ma jucam si cu broscutze, dar acum sunt putin paranoica.
Kariris spune:
Ce faceti dragelor? Dormiti? Intru si eu dupa aproape 2 saptamani si nu-i nimeni prin zona... Sa aveti un week-end super!
Va pup.
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!!
Lachi , felicitari pentru examen!!
Mihaela, las-o mama, ca sunt unele ( si nu ma refer numai la sefe ci asa in general )care nu ne inteleg pe noi astea care nu avem copii, de ce nu chiunim atata pentru un bebe,de ce facem atatea tratamente , ca ele au ramas usor sau poate nu si-au dorit un copil niciodata. Nu pune la suflet ce a zis, si sefa mea e la fel , nu intelege de ce ma chiuni atat, imi spune ca mai bine ma duc si i-au un copil de la casa de copii si gata, am zis ok ma duc sa i-au dar inatai vreau sa fac tot ce pot pentru a avea propriul meu copil , daca nu merge asa am sa ma duc sa i-au un copilas micut, micut sa-l adopt, dar pana atunci nu ma las.
Delia21 tin pumnii sa fie cat mai multi foliculii si sa fie bine. Doamne ajuta
!!
Week-end placut si cu mult soare va doresc.

toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
martha78 spune:
Salutare fetelor, va pup pe toate si va doresc in continuare un weekend placut!
If hope were not, heart would break.
HAPPY GIRL spune:
Buna, fetele!
Acum am descoperit acest subiect si sunt si eu una dintre aspirantele optimiste. Desi ne chinuim de 5 ani tot mai speram. Problema mea principala este infundarea trompelor. Desi am facut multe pentru desfundarea lor si desi, in urma unei ultime HSG, mi s-a spus ca trompele sunt permeabile, am fost la Bucuresti si am facut o laparoscopie unde mi-au descoperit ca o trompa este infundata bine iar cealalta putin infundata. Ce sa mai crezi? Stie cineva o alta solutie pentru desfundarea trompelor, exceptand instilatiile( sunt foarte dureroase si nu intotdeauna dau rezultate)? A trecut cineva prin asa ceva?
Dana, sa stii ca este frumos sa adopti un copil dar, dupa legea noua este foarte anevoios. Daca citesti subiectul "Adoptia sau a iubi copii fara limite" vei vedea cat de multe fete se chinuiesc sa aduca acasa copilul visat. Noi am botezat o fetita de la casa de copii si am indragit-o atat de mult incat, dupa sapte luni ne-am hotarat sa o adoptam. Am luat-o acasa dar doar in plasament pentru ca mama ei nu-si da acordul, desi nu a vazut-o niciodata.
Si cu toate astea, speram ca o vom adopta , in viitor, cand se va schimba ceva in legea asta si ca vom avea si copilul nostru.
Happy Girl si Alexandra
irinacodrina spune:
Laurici, voi sunteti exceptia care confirma regula! Te cred pe cuvant, ca se vede cu ochiul liber ca esti o persoana de nota 10! Din pacate insa ce am spus eu se confirma la marea majoritate a sefilor.... am caz chiar in propria familie..... sora-mea si cumnatul..... mari patroni, stabiliti in Germania.... si sunt niste oameni fara pic de suflet.

MirelaV