Aspirante Optimiste 140

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mihaela si Catrinel "La multi ani!" Si sa vi se implineasca toate dorintele!

Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

ioi fete, ce "fericita" sunt...sa va impartasesc si voua...am fost la eco, monitorizare ziua 13...ednometru mic, folicul involuat, luna asta nada ovuleishen...uraaaa ...
deci degeaba cracii sus si alte alea...a fost un dus super rece...nu stiu daca e mai bine monitorizare si cazi de sus...sau astepti ca vin sau nu rushii...de fapt si atunci cazi de sus...

deci va fi un weekend "pe cinste"

cica sa iau Clostylbegit, eu am zis ca nu vreau hormoni sintetici ca imi strica ficatul, a zis ca nu e hormon sintetic, sa iau linistita...da bineinteles luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Am primit de la colege un parfum,un gel de dus,un sapun lichid si sefa a zis ca sa ma duc acasa sa "cotcodacesc; sa intru in baie cu sotu sa ma spal sa miross frumos poate ii vine "pofta " sotului si sa ma pun pe facut copil sa nu mai fac tratamente sa ma duc la dr ca degeaba.Ma enervat pur si simplu si mi-a stricat ziua.Sorinuta fi optimista ca ai zis ca trimiti barza la mine si ce crezi ca pina nu vine si la tine scapa de mine,daca nu vin eu personal si o aduc.Asa ca nu am supara si tu de ziua mea.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

La multi ani Catrinel si Mihaela !sa fiti sanatoase , fericite si cat mai curand.
Sa aveti o petrecere frumoasa.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

LA MULTI ANI Catrinel si Mihaela
sa aveti o zi frumoasa!
Tuturor un week-end placut!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

La multi ani, gagici. Multa sanatate, fericire si tot ce va doritzi.

O melodie pt voi...fara numar:

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Sorina, tu presteaza, poate nu a masurat dr bine

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Ardit scumpa, sunt astmatica veche. Cat despre miofilin..... pastile nu mai iau de muuuulti ani, ca la mine nu mai au nici un efect... e prea serioasa boala. La crize insa e vorba de o fiola de miofilin intravenos, in care scalzi cateva fiole de hidrocortizon.... ala in mai multe exemplare... eu am facut cate una..... dar am auzit de la un asistent medical... in orice tip de criza... nu doar de astm.... hidrocortizonul e cea mai buna solutie.... a facut odata cuiva 8 fiole dintr-o data!!!

Cat despre inima...astmul si inima se impletesc..... adica astmaticii au risc crescut sa dezvolte boli de inima.... iar cei bolnavi cu inima prezinta crize de astm.... ma rog, asemanatoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Tmihaela.... naspa....unii oameni chiar nu au pic de bun simt in ei.... pic de bunatate, de compasiune.....nimic, doar egoism. Nu-i nimic..... tu sa fii fericita.... Am observat ca toti sefii sunt cam la fel..... cine se ajunge pe plan social, al carierei, ai banilor.... pierd un mare bun: sufletul. Si cred ca pierderea e mult mai importanta decat castigul. Asa ca mai bine de noi..... saraci, insignifianti... dar cusuflete mari, pline de iubire de daruit celor din jur.
La multi ani!
Catrinel, la multi ani si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

irinocodrino, nu-i asa cu toti sefii! Te asigur!!! Sotzul meu este unul dintre cei mai iubiti iar io...chiar ca sunt mai buna decat normal. Mai sunt si unii de care am auzit ca sunt pana si blestematzi de angajati dar nu intra toti in aceiasi oala.

pup

6+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput