O mana de ajutor?!
Fetelor cum stati cu dorinta de a fi impreuna cu sotul vostru dupa nastere?
Eu inainte de a ramana insarcinata eram de neoprit, dar acum saracul "posteste" de ceva timp. Motiv sa fie faptul ca cel mic imi consuma energia intr-o zi cat pentru trei?
Imi dau seama ca e greu pentru el si nu gasesc o cale de rezolvare a problemei. Si in momentele cand am reusit sa ne gasim timp si pentru noi reusea bb sa se trezeasca si sa ne intrerupa!
Voi ati fost in situatii asemenatoare? Cum ati rezolvat problema? Helppppppppp!!!
Mami Camelia bb Rares
``````````` Just hope ```````````
Raspunsuri
Delia spune:
Si eu la fel, dupa ce am nascut nu ma interesa decat cel mic.
Cu timpul insa lucrurile revin la normal, insa mie nu mi-au trebuit sase saptamani ci vreo doua luni si ceva.
In legatura cu bebicu' el doarme noaptea super asa ca nu avem nici o problema.
Profitati din plin de orele cand stiti ca doarme mai bine.
Delia si Codrin
Rodica spune:
Si eu la fel, am fost si neinteresata de subiect si obosita, dar am facut un efort, si am avut grija si de tati. E foarte necesar sa-l intelegem si pe el.
Mai faceam si "plati in natura".... Tu ii faci baie lui bb si eu...tie...
Si copilu mai are si bunica , macar o data pe saptamana!!!!
Spor la treaba si nu va neglijati unul pe altul.
CameliaH spune:
La noi a fost altfel. Din luna a patra nu am mai "prestat" nimic. Si dupa nastere am stat doua luni in spital dupa care inca vreo doua luni pauza din lipsa de apetit datorat oboselii si multiplelor griji. dar dupa aia si foarte mult imbunatatit calitativ. Ori poate nu mai tineam eu mintedespre ce era vorba in propozitie. Si cu sculatul intr-adevar e o problema . Dar am vazut ca Maria (ca ea e impricinata) nu se scoala decat dupa vreo trei patru ore de cand a adormit, asa ca ne incadram in interval
Toate bune!
Ady spune:
Avand sarcina cu probleme...centura de castitate m-a mancat. Ca chef, cat casa. Dupa nastere, iara vreo 2luni pauza. Cand in sfarsit am avut unda verde, nu aveam chef. Pana nu am intrat hotarata odata peste Alex cand facea dus si..........mi-am dat seama ce am pierdut. Acuma, prind momentul cand stiu ca Robi doarme, si in baie, in bucatarie, in sufragerie. Zici ca odata cu placenta mi-au scos astia si toate inhibitiile (ca aveam!!!!!! cu caru)
Robi si Ady
Lacramioara spune:
Mie mi-a dat Dumnezeuo sarcina atit de usoara incit am avut parte de pina cu doar 2 3 zile inainte de nastere, ba chiar am apreciat altfel sexul. Dupa, a fost o perioada de vreo citeva saptamini de post, dar pofta era prea mare, asa ca incet incet cu toata oboseala si cu toate grijile si depresiile post partum, amredescoperitsi mi-am adus aminte toate lucrurile care m-au facut sa fiu de sotul meu. Va pe toti.
cspeana spune:
stiti ca de multe ori am auzind spunandu-se ca barbatii sunt ca niste copii si de multe ori asa este si eu am patit la fel eu cred ca ei se simt neglijati in perioada aceasta pentru ca ei nu simt cum simtim noisi trebuie sa te imparti si intre sot si copil si e f buna ideea hai ajuta-ma sa facem asta repede si dupa aceea asa ca o sa treaca si asta si tine minte barbatii gandesc cu capul iar femeile ci inima
sa fim fericite