Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

sa ne tii la curent...

sa stii ca, nu stiu, asa cred, sora ta sufera si mai mult, gandeste-te in ce situatie e ea: sa iti moara bunica in saptamana nuntii si sa se imbolnaveasca mama in saptamana de miere... nu stiu cat se mai bucura de asta... si sunt momene unice in viata cuiva...

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Slava Domnului, Alina nu stie nimic, e in Caraibe

Vine Vineri.dar despre nunta.....saracutza de ea....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sabinutz, sanatate multa mamei tale, vad ca ti-au sarit fetele in ajutor care mai de care. ce ai hotarat pana la urma? o duci pe mami la Bucuresti sau asteapta sa se intoarca la Bristol? ai grija cu inundatiile astea...of, puiu mic, nu se termina una, ca incepe alta, zau!

Sa nu uiti, Darie...
http://www.procesulcomunismului.com/default.asp.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Sabina draga, multa sanatate mamei tale!. Noi suntem alaturi de tine, asa cum putem, de la distanta...

Te rog sa ne tii la curent cu starea dansei. Si nu deznadajdui, incearca sa iti pastrezi credinta ca totul va fi bine. Chiar multe sunt pe capul tau de o perioada incoace, draguto! Domnul sa fie cu tine! Pupici multi.

Mergi la inceput

Se pare ca nu chiar asa de neagra situatia cum am crezut la inceput.Va tin la curent, oricum.

va iubesc!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Draga Sabina,Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca si sa-i dea mamei tale multa sanatate!
Nicol,multumesc pentru intrebare,sunt bine,azi am terminat toate examenele de la modul siam 10 la 3 dintre ele,iar la doua nu stiu inca rezultatele.Mai am pe 18 titularizarea,dar nu stiu sigur daca sa ma prezint sau nu.Nu am reusit sa ma pregatesc cum trebuie si ma cam tem ca n-o sa iau macar un 5.Desi,cu ajutorul lui Dumnezeu,totul e posibil.Ma hotarasc maine dimineata ce-o sa fac.Oricum,sunt mai odihnita si mai linistita acum.Cum spui si tu,cel mai bine e sa ne lasam in voia Domnului,e cel mai sigur asa.Eu am asa o liniste,chiar nu ma mai stresez,Dumnezeu stie cum e mai bine,imi fac si eu partea cat de bine pot si asta e.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul

Mergi la inceput

Irina, nu renunta.Odihneste-te maine si sambata si duminica trage tare, ai sa vezi ca va fi bine.Mie asa mi s-a intamplat intotdeauna...si mai mult, la examenele la care nu vroiam sa ma pr4zint am luat mereu 10...

Mama e bine, nu sunt complet linistita, as vrea s-o stiu la control in Bristol.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Irina, eu zic sa te duci si la titularizare, poate te ajuta Dumnezeu si iei examenul. nu ma pricep,ai ceva de pierdut daca il pici?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by adita

Irina, eu zic sa te duci si la titularizare, poate te ajuta Dumnezeu si iei examenul. nu ma pricep,ai ceva de pierdut daca il pici?mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Nu neaparat,s-ar putea sa nu mi se dea post la repartitiile din august daca nu iau 5,dar nu se stie niciodata.Anul trecut au scos in ultimul minut o hotarare care permitea repartitia si celor cu note sub 5.Cred ca o sa ma duc totusi,Dumnezeu mi-a ajutat mereu,nadajduiesc ca n-o sa ma lase acum,mai ales ca am nevoie de servici ca sa imi pot lua concediul in continuare si sa am si unde sa lucrez cand acesta se termina.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

Dragelor, va pup !

Irina, ma bucur pentru tine, bravo, vezi ca te-a ajutat Dumnezeu sa iei cu bine examenele? . Este foarte bine ca esti linistita, asta e cel mai important...iar despre titularizare ce sa zic, daca nu ai nimic de pierdut, de ce sa nu te prezinti la concurs, cine stie, poate iese chiar bine! Eu zic sa te rogi lui Dumnezeu sa te indemne ce e mai bine sa faci si apoi sa faci ceea ce simti ca e bine, sa te duci sau nu. Oricum eu iti tin pumnii cu mare drag!

Un weekend placut tuturor fetelor !

Mergi la inceput