Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(3)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Dregele, plec azi la busteni pt 4 saptamani.Mai intru eu, da asa, odata la 3 zile o ora:))
M-am mai linistit cu mama(mii de multumiri amuleta pt e-mailuri)si sper sa intru si eu intr-un program, in special de curatire de trup si suflet ( vreau sa slabesc 5 kile si sa citesc o gramada)
Mai am putin si implinesc 26 de ani....si mi se pare ca trece prea repede timpu, nu apuc sa ma imbunatatesc deloc
Irina, lasa filosofeala, treci si invata si du-te la examen.Cum sa nu iei 5? Pai ai luat 10 la astea....deci sa nu te-aud cu prostii.
Bafta ...si va imbratisez.In fiecare seara am sa va pomenes in rugaciuni!
Cu drag,
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Dregele, plec azi la busteni pt 4 saptamani.Mai intru eu, da asa, odata la 3 zile o ora:))
M-am mai linistit cu mama(mii de multumiri amuleta pt e-mailuri)si sper sa intru si eu intr-un program, in special de curatire de trup si suflet ( vreau sa slabesc 5 kile si sa citesc o gramada)
Mai am putin si implinesc 26 de ani....si mi se pare ca trece prea repede timpu, nu apuc sa ma imbunatatesc deloc
Irina, lasa filosofeala, treci si invata si du-te la examen.Cum sa nu iei 5? Pai ai luat 10 la astea....deci sa nu te-aud cu prostii.
Bafta ...si va imbratisez.In fiecare seara am sa va pomenes in rugaciuni!
Cu drag,
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
drum bun, iubita!!! pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! abia astepta sa ne vedem la munte!
ai luat cartea?!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Sabina spune:
Iubi, o iau in drum, ca trec prin fata casei unde-am locuit cand merg la munte!!
irina.c. spune:
Sabina,te invidiez la modul pozitiv!Destindere placuta la munte si ne rugam si noi pentru tine!Si multumesc pentru sustinere.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
Sabina spune:
Dragele...citesc Cartea de la gandacel...sunt deja la jumate! (jurnalul Fericirii, what else...)
In rest...ce sa spun, parca acu , cand m-am linistit imi dau seama cum a fost anu asta....si sper sa ii gasesc si rostul.
irina, ce-ai facut la examen?
Va imbratisez.
Gandac....cine-i cmi ala???
irina.c. spune:
Pana la urma am renuntat sa ma prezint,mi-am zis ca n-are rost sa ma fac de cacao,avand in vedere ca stiam doar doua subiecte si nici alea cum trebuie.Sper ca a fost o decizie buna si ca voi lua si eu un post,chiar daca nu am dat concurs.Cum o sa vrea Dumnezeu.Irina si bb Ilinca(26apr04)
irina.c. spune:
Irina si bb Ilinca(26apr04)
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
gandacelu spune:
cmi e un prof cu totul si cu totul special de la litere-filosofie
sa stii ca am vazut mesajul de la tine abia a doua zi scuze - cat despre YM, nu prea il mai deschid NU MAI AM TIMP bre si tu te superi!
irinaaaaaaaa in sfarsit ai pus si tu poze! pupici frumoasei si sarbatoritei!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
adriana spune:
quote:
irinaaaaaaaa in sfarsit ai pus si tu poze! pupici frumoasei si sarbatoritei!
Asa e. La multi ani Ilinca
PS. Numele ei se sarbatoreste de Sf. Ilie, nu?
Adriana, mamica celor doi nazdravani: Codrin si Olguta