Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mai, Aime, doctor trebuia sa ma fac, ai vazut ce diagnostic bun am pus? Pana la urma nu era de la dintisor febra...
Bine ca Vladut se simte mai bine, cred ca te-ai speriat tare.
Si Bianca a mai capatat puteri (a inceput sa fie din nou obraznica, semn ca isi revine), se pare ca a fost din gat toata povestea, de cand am inceput antibioticul nu a mai sarit cu mult de 37 temperatura, sper sa fie OK. Acum astept sa vad daca face si Mihnea au ba.
Va doresc noapte buna!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by roserb

Mai, Aime, doctor trebuia sa ma fac, ai vazut ce diagnostic bun am pus? Pana la urma nu era de la dintisor febra...
Bine ca Vladut se simte mai bine, cred ca te-ai speriat tare.
Si Bianca a mai capatat puteri (a inceput sa fie din nou obraznica, semn ca isi revine), se pare ca a fost din gat toata povestea, de cand am inceput antibioticul nu a mai sarit cu mult de 37 temperatura, sper sa fie OK. Acum astept sa vad daca face si Mihnea au ba.
Va doresc noapte buna!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

AIME, ROSERB ... sanatate multa la puiutii vostri...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

aime imi pare rau ca treceti si voi prin asta noi tocmai ne-am refacut si se pare( parerea mea) ca a fost de la dintisor desi 3 dr au zis ca nici gand nu ii ies asa repede si tootusi a disparut diareea a aparut dintisorul
noi am papat asa supa si piure de morcov ( fara alte legume) orez fiert ( 50 gr la litrul de apa si apoi mixat ) cu care ii faceam laptele, orez in supita, lapte doar fara lactoza ( milupa hn25), mar copt, banana, si rar branzica de vaci ( mi sa parut absurd sa ii dau branzica daca lapte cu lactoza nu aveam voie), aa si i-am luat de la milumil ricefluchen( cereale cu orez) care dupa parerea mea au fost mai bune ca orezul

ceai de menta indulcit pt hidratare cu 5% zahar fiert sau glucoza
am luat ca medicamente enterol si debridat
si pe cat se poate evitata apa de robinet si pt clatit fructe in perioada asta
sper sa te ajute cat de cat experienta noastra daca mai pot sa te ajut cu vreo informatie o fac cu placere

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ce fac eu la ora asta aici?????????????.... Nu.. nu am de invatzat... Stau si plang... Simt ca ma duc la fund si sunt prea obosita sa mai lupt sa ies la suprafatza... Toata durerea pe care incerc sa o tin cat mai adanc ingropata in sufletul meu a iesit la suprafata iar... Simt ca nu pot sa merg mai departe.... Nu fac decat sa plang si iar sa plang... Nu mai pot... Sunt asa de obosita....

Offffff... cate as mai vrea sa spun... dar sunt obosita si de povestit... De obicei povestesc ce face Mihai, mai putin ce simt... Acum as vrea sa povestesc ce am pe suflet, dar nu mai pot... Ce importantza are????? .............

Sa ii dau sau nu trimitere, cand de fapt nu am prea zis nimic aici... mai mult v-am ametit... da aici parca simt ca vorbesc cu cineva... care poate totusi sa ma lase, sa nu ma oboseasca cu intrebari... doar sa asculte... si sa ma lase sa fac ce vreau, adica sa ma duc la fund... si toate sa dispara...
Cred ca mai bine ma duc sa ma culc... poate maine voi avea fortza sa ies la suprafatza...
Poate maine mi se va indeplini si marea mea dorintza... de a dispare subiectul meu de la umanitare... E cosmarul meu... rusinea pe care simt ca nu o mai suport, aceea de a primi de la alte persoane bani... eu care toata viatza mea am muncit si am luptat pt tot ce am... Dar si mai rau e ca vor sa imi dea acesti bani in mod public... Daca stiam , nu as fi acceptat deschiderea subiectului la umanitare...
De ce a trebuit sa fie Mihai bolnav, de ce trebuie sa mi se intample mie toate astea...............???????????????? Nu mai pot.................

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Felis .Fruntea sus!Dumnezeu e mare si te va ajuta sa fii puternica pentru puiul tau

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Felis-da este umilitor dar gandeste ca cu smerenia orice poate fii invins.Poate asta este calea fiecare suntem umiliti in diverse situatii,dar ne bucuram ca suntem in viata si inca ne putem ridica din nou poate de inca o suta de ori.

Cu Ioana de 8 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

FELIS,curaj,mamica draga!
Tu nu ai de ce sa te rusinezi!
Tu lupti pentru viata puiului tau si asta nu e rusine si nu e umilinta!Nu are cum sa fie!
Te cred ca esti obosita,te cred ca uneori simti cum totul se prabuseste in jurul tau.Simt eu asta si nu am nici pe sfert problemele tale.
Tu esti o luptatoare!
Oamenii aceeia care-ti dau bani nu fac asta ca sa te umileasca ci ca sa te ajute.Stiu asta pentru ca mi-am dorit din suflet sa ma pot numara printre acei oameni...
Sunt sigura ca azi te vei simti mai bine!
te-am vazut de atitea ori cum ..."o luai de la capat"
Esti minunata,FELIS!
Si daca nu crezi asta am sa ti-o spun de mii de ori!
In plus cred ca poti ointreba oricare membru al acestui forum care ti-a citit povestea!
Lupta,mai departe felis!
Pentru puiul tau si pentru familia ta.
Si nu-ti fie teama...
Noi toate stim cit de mult muncesti!
Si suntem alaturi de tine!
De cite ori vei avea nevoie!
Zimbeste,mamica minunata!
Si lupta pentru puiul tau!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Va rog sa nu uitati de surpriza pentru mamica noastra www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51384" target="_blank">AICI.
Multumesc!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

FELIS ,fruntea sus , nu trebuie sa te simti umilita ,toti cei care ti-au trimis bani au facut-o din toata inima gindindu-se la Mihaita .Nu am trimis bani pt ca tu n-ai avea posibilitatea sa-ti ingrijesti copilul ci pt ca esti prietena noastra si am vrut ca Mihaita sa aiba parte de cea mai buna asistenta medicala .Tu si sotul tau sinteti la inceput de drum si ati reusit singuri multe lucruri ,acum lasa-ne sa te ajutam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - As vrea sa te incurajez, dar cuvintele sunt prea simple pe langa sentimentele pe care le descriu. Nu cred ca trebuie sa simti rusine pentru ca oamenii vor sa te ajute. Este adevarat ca ajutorul vine si din parte unora pe care tu poate nici nu-i cunosti si-n cazul asta ei vor sa stii ca au fost langa tine. Cel mai important sentiment pe care ar trebui sa-l simti in momentul acesta este iubirea fata de Mihaita. El este centrul atentiei tale! Nu conteaza cine ce spune. Nu conteaza nici umilinta, nici disperarea ta, nici neputinta ta, nu conteaza decat copilul tau. Si daca pentru al vedea ca rade si ca este fericit ar trebui sa stai in genunchi, fa-o! Nimic pe lume nu conteaza mai mult decat privirea cu care se uita la tine puiutul, pe care l-ai tinut in burtica noua luni si pentru care te-ai rugat, si felul in care te strange de deget si linistea lui cand il privesti cum doarme!
Disperarea este fireasca si umana, iar daca asta este canonul tau, ca Mihaita sa nu uite sa rada, nu te indoi si nu-ti fie rusine sa faci orice! Tu, ca orice mamica de pe forumul asta, nu mai ai viata. I-ai dat-o copilului tau cand l-ai tinut prima data in brate. Singurul tau scop, acuma, este Mihai. Restul nu mai conteaza. Nici tu!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput