Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

In plus, de ce sa judeci niste oameni pentru gestul lor. Tu crezi ca ei vor sa te simti umilita? De unde stii ce-au gandit? Poate unii au trecut, ca si tine, prin clipe grele; altii, poate s-au simtit in fata ta slabi. Ce-l ingenunche si pe cel mai dur om este sentimentul fata de copil. Nimeni nu si-ar dori sa treaca prin ce treci tu, iar frica sa nu i se intample si lui, il face sa fie bun si generos. Cu toti avem pacate si fiecare se intoarce sa priveasca si la el in suflet si sa spere iertare prin gestul pe care-l face in fata ta.
Tu esti cea care infrunta o situatie, pe care nimeni din cei care te ajuta nu o inteleg si nu o simt ca tine! Tu esti cea puternica, nu noi! Tu ar trebui sa fi mandra prin faptul ca in fiecare dimineata te scoli ducand o cruce mai grea decat a celorlalti!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

nici vorba de umilinta , Felis!
nu cersesti acesti bani si nu sunt pentru ca tu n-ai munci suficient!
Ce poti sa faci? Fiecare in viata avem cate o cruce de dus si ne intrebam des : DE CE MIE?? (si sincer, fara a vrea sa blasfemiez nu inteleg si nu am gasit raspuns)

Fruntea sus si mai departe !

PS. Nu inteleg de ce unii vor sa faca publicitate pe seama necazului altuia
Nu scrie in Biblie , pe undeva , ca nu trebuie sa stie stanga ce face dreapta??? Unii ajuta doar ca sa fie celebri, sau ca vor si pot ajuta???

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

FELIS- sunt si eu alturi de tine.

Stiu ca nu pot intzelege pe deplin ceea ce simtzi tu si prin ce treci si stiu ca de multe ori cuvintele nu pot exprima indeajuns ceea ce am vrea sa spunem.

Tot ce stiu e ca nu-tzi potzi da seama ce inseamna sa iubesti decat atunci cand devii mama si mai stiu ca nu trebuie sa simtzi rusine si umilintza atunci cand incerci sa faci tot ce-tzi sta in putintza pentru a-tzi vedea copilasul zambind.

Rusine ar trebui sa simtzi atunci cand nu te intereseaza soarta copilului tau, rusine ar trebui sa le fie celor care isi abandoneaza copii!

Tu FELIS, trebuie doar sa fii MANDRA ca faci IMPOSIBILUL pentru Mihaitza, ce te sacrifici pentru cel mai scump dar pe care il poate primi o femeie: fiul tau.

Oamenii care te ajuta o fac din suflet. Lasa-i sa te ajute!

Fii sigura ca nimeni nu o sa te arate cu degetul pentu ca ai acceptat ajutorul celorlaltzi; o sa te priveasca in schimb spunand, ca de altfel noi toate de aici, Ea este FELIS cea mai ADEVARAT mama din lume, o super femeie si o luptatoare!

Fii tare si cand simtzi ca nu mai potzi priveste-l pe Mihai asta itzi va da putere!

Te pupam de mii de ori si pe Mihaitza la fel si ne rugam lui Dumnezeu sa te ajute si sa aiba grija de voi !!!

Chiar daca nu potzi simtzi umarul meu eu sunt aici alaturi de voi!

Cu mult drag.

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Felis,
nu uita ca exista si oameni care te iubesc si te sustin. Si in tot ceea ce faci gindeste-te la Mihaita. Pupici multi si imbratisari. Imi imaginez ce-a fost in sufletelul tau. As fi vrut sa fiu acum linga tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Simina, ai primit PM -ul meu?

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinatent spune:

Salutare, mamicute de noi-dec 2004
Am mai scris si eu o data pe aici, despre baietelul meu cel mic, Horia, din 10 dec 2004
Dar chiar daca nu am mai scris, v-am urmarit in schimb
El e bine, un mic nazdravanel, n-are stare, vrea tot timpul atentia noastra
Acum asteptam dintisorii

Felis, vreau sa iti zic ca am citit aproape tot despre Mihaita al tau, am fost foarte impresionata, am vazut si pozele, e un dulcic
Stiu ca ti-e greu, cel mai mult suferim cind copiii nostri sufera
Nu stiu cum as putea sa te incurajez, dar cred ca trebuie sa fii tare pentru Bb al tau. Ce s-ar face fara tine?

O sa va mai scriem despre noi
Va pupam, Horia(10 dec 2004) si Bogdan 25 aug 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara, mamici de nov-dec 2004.
si eu am o fetita Daria nascuta pe 20 nov 2004. Vad ca deja sunteti asa de inaitate la capitole. Am inceput sa va citesc, dar nici prea mult timp nu am. Acum e liniste si pace, sotul a iesit la plimbare cu baiatul cu bicicleta si Daria o aud ca s-a trezit. Cred ca era de ieri obosita si a recuperat azi. Sper sa mai doarma la noapte.
Acum va las ca reclama, cred ca s-a golit burtica!!.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!Acum mi-am facut timp sa intru,tioata ziua am umblat cu zapacita asta mea mica pe afara.Acum e "parcata" si eu imi fac de cap.
Aime,multa sanatate lui Vladut!Sper sa fiti mai bine deja cand scriu aceste randuri.
Roserb,si tie la fel ptr.Bianca si poate te iarta de data asta Mihnea.....
Felis,ce pot sa-ti zic?????Ca de fiecare data cand citesc randurile scrise de tine imi vin lacrimi in ochi.Dar stiu ca tu esti puternica si maine e o noua zi si vei lupta ptr.Mihaita.Noi putem sa te sustine moral,uneori si financiar.Si astea toate din dragoste ptr.voi.Curaj!
Maine merg cu Maria la cantar,sper sa fi luat ceva in greutate,macar 50g!Parca a mancat mai bine zilele astea;la tzatzi nu prea mai vrea,uneori imi pare rau,dar ma consolez ca macar 7 luni a mancat.Uneori mai suge,dar numai noaptea,probabil prin somn nu mai are timp sa faca diferenta,dar ziua nu a mai mancat san de multisor.Si simt ca nici lapte nu mai e prea mult!Asta e!Macar sa fie bine.
Somn usor!

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, cred ca e normal sa mai ai o pasa mai rea, dar nu uita niciodata, ca noi incercam sa fim alaturi de tine cum putem....nu cred ca cineva care a facut o fapta buna (adica, te-a ajutat finaciar), i-a [parut rau pentru asta, cred ca iti trebuie odihna cat mai multa si intelegerea celor sin jur....ai o PRIETENA PE CINSTE, SE NUMESTE ALEXA!!!!! iti amintesti ca am voerbit despre acest inger pazitor???? te rog, terbuie sa iti amintesti, nu creai tu oare ca e trimis de DUMNEZEU????? dar si noi, de aici, ca te sprijinim cu o vorba buna sau cu un ban, o facem din suflet, nu din mila, te iubim , dar mai ales pe MIHAITA, pe care il privim ca pe un suflete, LA FEL, ca pe copii nostri. NU te mai gandi la rau, tot binele iti este aproape, ai trecut printr-un examen foarte greu, e normal sa te simti coplesita de greutati, tocmai de aceea cred ca ar fi foarte bine sa te invitam la un pahar de bere in IOR, asa, fara o ocazie anume, doar sa ne mai simtim si noi "FUMEI"!! Ei, ce zici????? PAXELA, ma susti??????????
IOANA, draga mea prietena, iti urez si eu cu intarziere, un LA MULTI ANI !!!!" , sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si puternica, la fel ca pana acum!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onita te sustin, ba chiar am luat initiativa azi am scos-o la bere
nu sunt chiar un inger o ajut si eu cum pot

hai felis capul sus si daca ceva incearca sa te doboare nu te lasa ai vazut ce progrese face micul print, nu merita sa fi trista fii vesela daca nu pt tine atunci pt el, are nevoie in primul rand de zambetul tau

fetelor Mihaita( acum sa il barfesc eu) se impinge singur in picioare chiar sta bine cateva secunde bune a inceput din ce in ce sa isi tina caputul mai mult( mult mult mai mult) are momente cand sta in picioare si isi tine si capul
este un dulce, un mic parsiv( mami 2 stie), si un mare iubaret ca sa nu mai vorbesc ca e super frumos parca din zi in zi se face mai frumos( si nu il laud ca nu e al meu)

hai doamna expert fii tare ai reusit sa treci de un hop mare, un vis ti- sa implinit , ai sa vezi toate vor merge spre bine

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput