TANTARI - aparat cu pastile??
Buna fetelor!
Am o mare problema - trompetistii-tintari. Toata ziua tin usa de la balcon deschisa, ca deh, e vara, sa se aeriseasca, iar noaptea nu pot dormi din cauzavietatilor astora nesuferite.

Intrebare: voi folositi aparat de bagat in priza, cu pastilute? Oare nu dauneaza la BB? Nu o fi toxic? Mie mi-a fost frica pina acum sa-l folosesc, dar simt ca ma urc pe pereti...
Pupici!
19+
Raspunsuri
maria_alexia spune:
Eu folosesc aparatul, dar cu ceva restrictii.
In dormitor avem plasa la geam, deci nu e nevoie.
Dar in sufragerie il pun seara, cate 2 ore, apoi las sa se aeriseasca peste noapte, cu becul stins ca sa nu mai intre altii.
Oricum, nu dormi toata noaptea cu el in priza, la mine am vazut ca amutesc toti tantarii in 2 ore, cum spuneam...
Cred ca exista si aparate cu ultrasunete, dar pana una-alta noi il folosim pe asta...
codruta_grg spune:
Noki, parerea mea e ca acele pastile nu sunt indicate acuma in perioada de sarcina si nici cand bebele e micut. Emit ceva mirosuri.... care nu cred ca sunt foarte indicate sa le inhalam acuma.
Incearca sa pui o usita cu plasa antitantari la usa de la balcon sau pune la celelalte geamuri si evita sa deschizi usa de la balcon.
Noi am pus la toate geamurile plasa si e super bine.
Gandeste-te cand e bebele mic ce bine ii va prinde sa stea cu geamul deschis si sa nu intre nici o ganganie.
Te pup,
Codruta &
29 saptamani
poze
mysweetest spune:
Eu am folosit pana acum de cateva zile pastile pentru tantari ..problema e ca nu pot pune plasa fiindca sunt prea multe geamuri pe unde intra ..pe la baie, la balcon, la bucatarie si ma pisca mia ales pe mine si mai putin pe sot.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
leeloo2004 spune:
Eu folosesc la bebe in camera un aparat cu ultrasunete si nu am avut nici o problema cu el cu tintarii; la noi folosesc din ala cu lichid, dar numai noaptea cind nu sta si bebe cu noi in camera. Din cite stiu eu pastilele sau aparatele cu lichid nu sunt indicate pentru bebei.
Gabriela si
Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
papu spune:
fetelor,
am vazut un aparat de tantari special pt bebe care era pe baza de ultrasunete. l-am vazut intr-un magazin cu produse chicco (din prisma). da nu mai retin cat costa ca eu nu prea am tantari si am plase la toate geamurile.
cred ca ala e f bun si in perioada de sarcina si pt bebe apoi.
Natasa spune:
Raid cu lichid nu miroase deloc si daca nu sta tot timpul in priza nu cred ca ii face rau.
Ina869 spune:
Noki_Lara tintarii sint atrasi de mirosuri de parfum, deodorant, etc. asa ca atentie la ce folositi inainte de culcare (creme mirositoare, etc.).
In casa nu avem probleme cu tantarii fiindca avem plase la geamuri ,dar cind stam pe terasa este jale, sint mereu carne vie de la muscaturi,si tintarii de aici nu sint "blinzi" ca cei din tara, sint niste monstrii!
am ajuns si pe la doctor in anii precedenti, dupa ce ma atacau ma umflam ca un butoi
asa ca eu tai o ceapa-doua, le toc marunt, le pun pe o farfurioara si tintarii dispar ca prin minune, nu o sa va vina a crede..ma rog, trebuie sa si suportati mirosul de ceapa..dar este o solutie putin costisitoare si fara efecte daunatoare.
Ina
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Bic spune:
Raspund un pic pe linga subiect, dar voiam sa va avertizez.
Aveti mare grija de unde cumparati acel aparat in care se introduc pastile si care trebuie bagat in priza.
Eu am luat unul dintr-o piata cind am fost in Ro si a luat foc in priza. Noroc ca nu adormisem de tot. Instinctul m-a facut sa ma reped imediat sa-l smulg din priza si din fericire nu am patit nimic. Dar m-am speriat ingrozitor. Din pacate n-am mai avut timp sa reclam comerciantul la OPC. Urma sa plec in citeva zile si am inteles ca trebuie sa te duci personal sa depui obiectul, daca ceri o investigatie.
DPN 31.10.05 
mariana tache spune:
Fetelor, si la mine sunt tantari o gramada si ma ciuruiesc nu alta! Dar am gasit solutia: pastile raid. Tin aparatul in priza toata noaptea si are efect miraculos.
Sa stiti ca nu au nici un efect negativ!!! Am intrebat 2 pediatrii. Plus ca in timpul primei sarcini le-am folosit, iar Stefan e perfect sanatos! Pediatrii mi-au dat urmatoarea explicatie: au zis ca pot fi folosite fara probleme, deoarece sunt facute sa atace vietati cu sange rece; nu au nici o treaba cu noi, oamenii, cu sange cald.
Acum, voi faceti cum credeti, dar eu zic sa nu va stresati!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(29 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
RaluD spune:
Cine nu se simte in largul lui cu pastilele, sa nu le foloseasca.
Dar noi am folosit si pastile si rezerva cu lichid chiar in camera lui Emi si n-are nimic kupilu'.
Nici macar muscaturi de tantar. ![]()
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica