The Ring 2

The Ring 2 | Autor: Samurai-lady

Link direct la acest mesaj

l-ati vazut ?
v-a plakut ?
eu m-am cam speriat la unele faze,mai ales ca m-am uitat noaptea la el.Mie mi s-a parut mai horror a doua parte.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

N-am vazut inca a doua parte, am vazut-o doar pe prima, eram shi gravida, iar prietena cu care-am vazut filmul il mai vazuse odata, da n-a shtiut sa ma atentzioneze la fazele shocante :(...
Da ash vrea sa vad shi a doua parte, is curioasa tare, shi-acu nici gravi nu mai sint

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

eu am vazut primul si al doilea film...si mi-au placut mult ...a doua parte mi s-a parut mai scarry ..apropo...ce filme de groaza mai stiti?....ca imi plac mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Si eu l-am vazut , mi s-a parut mai infricosator decat prima parte. Cristinuta daca vrei filme de groaza uita-te la The grudge....daca te tine inimioara:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bey, mie-mi plac mult filmele-astea de infarct , da-s fricoasaaaaa rau! nici pe intuneric nu poci sa dorm, tre sa vaz o geana de lumina, ceva, ca altfel m-apuca damblaua!

p.s. cu ce-i dä grudju ala?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Si eu l-am vazut...a fost super. Mie imi plac la nebuie filmele horror. Am vazut si The Grudge...merita vazut...

Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Aku am dat si eu download pe The Grudge.
si eu sunt foarte sperioasaaaaaaaaaaaa si fricoasaaaaaa,dar mi-a promis ca se uita sotul singur la el,si....imi spune de ma pot uita si eu.
Pupicei si mai ziceti nume de filme d-astea de dau palpitatii.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Va recomand 13 Ghosts http://imdb.com/title/tt0245674/
si cel mai scump film european Event Horizon http://imdb.com/title/tt0119081/

Groaza pura este (in opinia mea) Nineteen Eighty-Four http://imdb.com/title/tt0087803/

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

mie mi s-a parut mai misto primul. La al doilea deja stiam la ce sa ma astept si n-a mai fost elementul surpriza.

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

iarina multumesc pentru recomandare..maine o sa il caut pe DC ...deabia astept sa il vad :D ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Hihihih :) va recomand si eu The Grudge.
eu era sa fac pe mine si mi-a stat inima in loc de vro 10 ori.
Plus ca locul actiunii e in Japonia si tavanul meu seamana cu tavanul camerei in care l-au gasit pe baiatul askuns in dulap.

Vi-l recomand.

Samurai-lady si bb Ken

Web-poze Kenutz

Mergi la inceput