The Ring 2
l-ati vazut ?
v-a plakut ?
eu m-am cam speriat la unele faze,mai ales ca m-am uitat noaptea la el.Mie mi s-a parut mai horror a doua parte.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Raspunsuri
iren spune:
N-am vazut inca a doua parte, am vazut-o doar pe prima, eram shi gravida, iar prietena cu care-am vazut filmul il mai vazuse odata, da n-a shtiut sa ma atentzioneze la fazele shocante :(...
Da ash vrea sa vad shi a doua parte, is curioasa tare, shi-acu nici gravi nu mai sint
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Cristinutza_ale spune:
eu am vazut primul si al doilea film...si mi-au placut mult ...a doua parte mi s-a parut mai scarry ..apropo...ce filme de groaza mai stiti?....ca imi plac mult mult
iarina spune:
Si eu l-am vazut , mi s-a parut mai infricosator decat prima parte. Cristinuta daca vrei filme de groaza uita-te la The grudge....daca te tine inimioara:))
iren spune:
Bey, mie-mi plac mult filmele-astea de infarct , da-s fricoasaaaaa rau! nici pe intuneric nu poci sa dorm, tre sa vaz o geana de lumina, ceva, ca altfel m-apuca damblaua!
p.s. cu ce-i dä grudju ala?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
maimutzica spune:
Si eu l-am vazut...a fost super. Mie imi plac la nebuie filmele horror. Am vazut si The Grudge...merita vazut...
Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele
Samurai-lady spune:
Aku am dat si eu download pe The Grudge.
si eu sunt foarte sperioasaaaaaaaaaaaa si fricoasaaaaaa,dar mi-a promis ca se uita sotul singur la el,si....imi spune de ma pot uita si eu.
Pupicei si mai ziceti nume de filme d-astea de dau palpitatii.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
xenocid spune:
Va recomand 13 Ghosts http://imdb.com/title/tt0245674/
si cel mai scump film european Event Horizon http://imdb.com/title/tt0119081/
Groaza pura este (in opinia mea) Nineteen Eighty-Four http://imdb.com/title/tt0087803/
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
Nane spune:
mie mi s-a parut mai misto primul. La al doilea deja stiam la ce sa ma astept si n-a mai fost elementul surpriza.
Nane
Cristinutza_ale spune:
iarina multumesc pentru recomandare..maine o sa il caut pe DC ...deabia astept sa il vad :D ...
Samurai-lady spune:
Hihihih :) va recomand si eu The Grudge.
eu era sa fac pe mine si mi-a stat inima in loc de vro 10 ori.
Plus ca locul actiunii e in Japonia si tavanul meu seamana cu tavanul camerei in care l-au gasit pe baiatul askuns in dulap.
Vi-l recomand.
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz