Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38
Raspunsuri - Pagina 8
Irina71 spune:
Neata fetele ...
Eu azi ziua 36,7 DPO, temp. 36.9.
Aseara cazuse subiectul pe pag 2 ! - maaare rusinica.
Mishulina scumpa, io habar n-am sa-ti raspund la intrebare, ca nu prea ma pricep
Poate te ajuta fetele mai cunoscatoare (incearca sa-i trimiti PM lui Ale) sau pune-i intrebarea lui T pe site-ul lui.
Mirona, 

Yupiii !! Am si eu o stelutza, mai ! 
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
iepurila spune:
Neata fetele si sa aveti o saptamana cat mai buna.
Mishulina, habar nu am daca influenteaza sau nu sansele acea deplasare.
Dana, curaj si sa ne tii la curent. Eu una sunt tare interesata de histeroscopie. Te rog din suflet sa-mi povestesti mai multe si sa-mi dai curaj sa o repet.
Cata nu te-ai intors de la Frantia? Da-ne vesti.
Eu de lunea trecuta sunt intr- o continua singerare. Acum sigur sunt cu rushii pe cap (ca-i recunosc) dar nu stiu care a fost prima zi si mai ales cand scap de ei, ca m-au terminat de tot. Sunt cam stravezie
Va pup pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
MirelaV spune:
dana pui, mergi pe mana doctorului. nici uneia dintre noi nu ne place sa stam in spital, dar poate vrea sa faca mai multe investigatii. stai de vb cu el si lasa-l sa-si faca treaba. pupik si succes
MirelaV
pupicei pe burticei
jane04 spune:
Draga MISHULINA si eu am uterul inclinat pe partea stanga.Dr.(mai multi - deci mai multe opinii) mi-au zis ca nu este nimic grav, cu atat mai mult legat de fertilitate. Mi-au zis ca e ceva normal si ca uterul isi revine dupa prima sarcina.Deci stai linistita.
Va pup pe toate , si asteptam noi bebei.
dana p. spune:
Mirela mai o problema ca dr. T m-a trimis la altcineva la Polizu sa-mi faca histeroscopia si parca sunt tampita la cap
ca nu mai am incredere in alti doctori decat in T. , dar acum daca el m-a trimis la el inseamna ca stie ce face
.Am vorbit deja cu de sambata cu respectivul doctor si mi s-a parut ok ,dar eu stiu acum....
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Mishulina spune:
Multumesc fetelor pentru lamuriri,si mie mi s-a dat de inteles ca nu ar fi nimica grav,dar nu mi s-a spus clar,ceea ce la mine
e total insuficient!
Irinuca,ti-am vazut steluta de dimineata,felicitari,iti sta tare bine cu ea! Si multumesc pentru sfaturi....
Iepuricule,
nu-i a buna sangerarea asta...tu esti sigura ca-i de la rushi? Ca prea de mult tine...daca nu trece intr-o zi-doua fugi la
,nu sta asa...Te doare ceva?
Jane,multumesc mult pentru lamuriri,asa auzisem si eu,ca nu ar fi grav,dar deplasarea e mare si nu stiam daca in ce fel scade sansele,si asa scazute, de a ramane
...
Dana mult curaj,noi iti tinem pumnii si sper sa fie bine si cu medicul acesta,chiar daca nu e T....Nu te trimitea el degeaba daca nu stia ce face...
Ina
jane04 spune:
Draga MISHULINA uterul meu este chiar pe stanga.Deci este ff deplasat pe stanga , dar toti m-au linistit ca e OK.De altfel si mama mea a avut aceeasi pb. si ramanea insarcinata" cand vroia si cand nu vroia".
Te pup.
Fetelor mai am 5 zile pana la CM (sper bb).In week-end am avut niste scurgeri albicioase si niste dureri de burta ciudate.Credeti ca ar fii bb?
Va pup si va urmaresc...
iepurila spune:
Mishulina, eu zic ca sunt rushii pt ca elimin endometru, lucru care nu se intampla pana acum 2-3 zile. Mai stau vreo 2 zile si pe urma daca nu da semne de oprire ma prezint la un medic. Desi tare nu mai imi arde de ei.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
utocatalina spune:
Buna scumpetelor
..tocmai m-am intors din Franta unde a fost frumos...maine o sa pun pozele si sper sa va placa...sunt fericita ca nu mi-e rau deloc, ca nu am greturi si stari de voma
...vestea rea este ca insa deja am pus 3 kg pe mine si nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni asa ca in curind o sa ies la cumparaturi...miercuri merg la T...sper sa fie bine si sa-mi dea iar poza cu bebe
si sa-mi iau si filmuletul cu strumfila...va astept cu vestile bune!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
Mirona spune:
Buna fetelor,
cat ma bucur ca te vad din nou pe aici Catalina draga. Tu esti sufletul acestui subiect ... cat ai lipsit tu ... am vazut subiectul trecand si pe a doua pagina. Ma bucur ca esti bine ... si la fel si pentru samburelul tau.
Irina m-am intors de la dr. homeopat acum o ora. Nu stiu ce sa-ti spun. Nu am avut parte de acel interviu lung de care-mi spuneai, nu mi-a facut nici un fel de profil, am avut pur si simplu o discutie ... din care am inteles eu ca marea vina o poarta depresiile mele, sensibilitatea mea, starile mele confuze, faptul ca plang foarte usor, din orice. S-a uitat in treacat peste analizele mele, de ovarele mele polichistice ... nu a zis absolut nimic. Mai mult pe plan emotional a insistat, ce si cum despre copilarie, ce si cum ma inteleg cu familia, sotul ... de cat timp .... cum ne e viata sexuala, daca ma iubesc parintii, etc.
Mi-a dat un fel de pastilute: PULSATILLA, pe care le voi lua 3buc. luni si 3buc. joi - sub limba (asta am intrebat la farmacie) si o voi tine asa o luna de zile. Dupa asta ... inca o data voi merge la el.
Continui si cu duphastonul meu ... mai am de luat inca 3 luni de zile.
Azi mai am de vazut un dr. ... inca un ginecolog ... mama fetelor ... in curand voi bate recordul la cati doctori m-au vazut in decursul anilor. Nu ma pot hotara la unul ... cel pe care l-as vrea eu ... e prea cunoscut si prea se sta cu zilele la usa lui, asa ca ... sunt o mica albinuta care zboara din dr. in dr.
Va las acum .... ma duc sa ma pregatesc pentru celalalt control.
Va pup pe toate.
P.S. Mishu .... cand ma intorc ... iti scriu ... am mai multe de spus.
. Sa-mi tii pumnii.
Miro
My ticker