Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 38
Raspunsuri - Pagina 9
Irina71 spune:
Miro .... pai endocrinologul ti-a stabilit profilul, altfel nu-ti dadea tratament. Vezi ca ti-a dat altceva decat mie ? Eu am temperament flegmatic, uneori, iar alteori, (cand am emotii, mai ales) vorbesc in continuu
Mai ales cand merg la doctori, turui ca o moara stricata ![]()
Hai, curaj, ai sa vezi ca te vei simti mult mai bine psihic ! Mie mi-a zis endocrinoloaga ca o femeie fericita ovuleaza mai cu spor, si de aceea mi-a dat intai tratament de intretinere, apoi stimulare (peste 3 luni)! Vorbesc de prima data cand m-am dus, acum un an. Inseamna ca aceeasi "linie" urmeaza si dr. tau : echilibru emotional, apoi boala in sine. La mine a mers, ca problema mea era ca mereu imi fac 1000 de griji, mai ales pentru altii 
Si devenisem, asa ... mai indiferenta, adika nu ma mai stresam pt. orice fleac. Eram 
![]()
Tin pumnii la ginecolog !
Pupici, Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
utocatalina spune:
Mirona ma bucur sa stiu ca sunteti alaturi de mine si eu oricum va astept pe toate alaturi de suncutele mele sa ne creasca burtile impreuna...sper ca tratamentul homeopat sa dea rezultatele dorite si ca medicul pe care il cauti sa se iveasca cit mai repede in calea ta si tie sa-ti fie la indemina sa apelezi la el...pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
MirelaV spune:
Dana, stii k pe noi ne-a trimis ptr spermodrama la dr Matei. am mers cu toata increderea. cand am ajuns acolo si am spus ca sunt pacienta dr T s-a purtat super cu mine (k sotu' nu a vrut sa intre
)
poate asa se purta cu toata lumea..nush..dar oricum..am mers cu incredere
pupik si tin pumnii. n-are cum sa fie..decat asa cum ne dorim..adika bine
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Jane am inteles,nu-mi mai fac griji pentru el,nu e "vinovat",ce usurare,imi raman celelalte 99 de probleme....![]()
Iepuricule
daca sunt rushi e ok,(sa zicem) dar ai grija de tine,te rog!
Cata bine ai (re)venit,ti-am simtit lipsa...Sa ne pui pozele!
Mironica sigur ca iti tin pumnii diseara la cealata consultatie,abia astept vesti!Despre tratam. homeopat nu-ti face griji ca nu incepe asa brusc ca cel medicamentos ci treptat,cu "pregatirea terenului"...Si poate dura mult! Am facut si eu odata si cred ca stiu ce vrei sa imi spui....Astept vesti!
Ina
Costi spune:
Buna seara fetelor!
Cred ca lupta mea cu sterilitatea se opreste aici.
Azi, am primit o lovitura, nu-mi inchipuiam ca voi fi atit de afectata.
Dupa 62 zile de amenoree, un ciclu foarte scurt(2 zile) si anormal(transparent, rose, mucilaginos), endometru stiti ca era aproape lipsa, l-am sunat pe doctor T.
La intrebarea mea: "ce fac domnule doctor, mai continui sau ma opresc?" mi-a raspuns: "Deocamdata fugi repede si fa FSH-ul si estradiolul si dupa aceea mai discutam!"
Stiu ce-nseamna si mai ales in cazul meu sa ma trimita din 2 in 2 luni la FSH,oricum la mine are o valoare f. mare.
A cazut cerul pe mine, asteptam o incurajare asa cum proceda el deobicei , dar n-a venit.
Ma voi bucura pentru ficare dintre voi, ma voi ruga pt toate cele care au probleme, dar eu oricit de mult mi-as dori sa continui e in zadar. Cu menopauza precoce nu-i de glumit.
Putine cuvinte si fara noima am asternut, dar o mare durere s-a coborit in sufletul meu. M-am imbarbatat singura si va multumesc si voua ca mi-ati fost alaturi, dar trebuie sa fiu realista, asa a fost sa fie.Mai grav este ca si adoptia este o lupta lunga si grea si nu stiu cum voi reusi.
Va pup si va urez tot ce-i mai bun pe lume!
Elena
Mirona spune:
Buna fetelor,
m-am intors ... a fost rapid dr.
In doi timpi si trei miscari am si fost pe usa afara. 1 milion - atat a costat afacerea - in mai putin de 10 minute.
Chiar si la celalalt dr. de care va ziceam ca e super cunoscut, ca are aparatura de-ti stau ochii in loc ... chiar si la el a fost doar 700.000 si am stat inauntru peste 20 minute. Aici ... totul foarte rapid, n-am intrebat nimic, doar am raspun la putinele intrebari ce mi s-au pus si gata. A facut un fel de eco .... m-a suit si pe calul balan si nici nu am apucat sa ma relaxez ... ca a si trebuit sa ma dau jos. Mi-a vorbit si de clostibegit ... sau asa ceva, cred ca se referea la stimulari, dar eram prea ametita. Asa de grabit mi s-a parut acest doctor ...
Azi/maine imi vin rushii, asteptam sa treaca si revin la cabinet sa facem instilatii.
Stiu ca-s dureroase la unele femei, sper ca eu sa fac parte din categoria celor fara ... ca asa de urat fac la durere ...
Va pup,
Miro
My ticker
Laura Ioana spune:
Elena, nu dezarma! Orice ar fi, tu nu trebuie sa iti pierzi speranta. Nu degeaba spun atatea minti luminate ca autosugestia face cat o gramada de tratamente! Fruntea sus, ca suntem alaturi de tine!

Laura
MirelaV spune:
Elena, nu lua totul atat de in tragic. mergi la spital si stai de vb cu T. eu l-am cunoscut altfel. poate era obosit sau f ocupat. stati de vb face to face. stiu k nu e de joaca..dar nu capitula..inca
hai..curaj..stii tu..vorba mea..capul sus..si spatele drept
pupik
MirelaV
pupicei pe burticei
Laura Ioana spune:
Cata, bine ai venit inapoi!
Bebica e bine? Nu-ti fa probleme pt kilogramele luate, ca oricum, la ce bine arati, nu vei ajunge sa fii
Abia astept sa vad
din France
Laura
Avalon spune:
Costi, sa stii ca nu o fac pt a-ti da sperante desarte, dar te rog sa citesti si din experienta mea. De cand ma stiu (de cand am avut menstruatie prima data) o data pe an imi intarzia ciclul cel mai putin 15 zile cel mai mult 70 zile. Deci si atunci cand nu aveam viata sexuala si nu se punea problema de sarcina. Asta se intampla in perioade de stres (schimbarea serviciului, divortul parintilor sau cand eram bolnava - cum ar fi o raceala puternica). Draga mea, nu te gandi la menopauza precoce. Cat de mare este FSH-ul tau si in ce zi? Mama ta cand a intrat la menopauza? Stiu ca te-a dezamagit ingrozitor ceea ce ti-a spus dr., dar gandeste-te ca tu ai suferit de curand o operatie laparoscopica... Ai fost stresata, ai avut emotii mari... Am vazut de ieri ca aveai nervii intinsi la maxim si inteleg ca trimiterea la analiza FSH-ului te-a facut sa vezi lucrurile atat de tragic. Stai o clipa si reflecteaza: oare nu a fost o perioada prea grea pt tine? Eu nu cred ca intri la menopauza. Cred ca pur si simplu ai nevoie doar de o clipa de respiro. Si nu inteleg cum unii medici care ar trebui sa fie alaturi de pacientele lor nu-si au seama cat de usor ne pot darama speranta.
Analizeaza situatia si din punctul asta de vedere