Copilasi de martie-aprilie(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Simo, ai dreptate, sanatosi sa fie Asta e cel mai important lucru

Oana, sa sti ca si Raulica transpira fff tare si e exact asa cum spui si tu, rosu ca racu...are multa energie si nici nu ma mir ca transpira si e rosu, ca atunci cand suntem in parc alearga non stop!
Si noi iesim dimineata, la 13-13.30 papa si nani si mai iesim doar dupa 18

Vad ca Raulica e mai bine, nu mai are temperatura dar roade tot ce prinde Acum roade pe rimelu meu

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Azi vreau sa fiu harnicuta si sa ma apuc de scris serios. In primul rand trebuie sa-mi prezint puiutul.Il cheama Vlad-Cristian si e cel mai frumos si mai de pret martisor pe care l-am primit vreodata.S-a nascut pe 1 martie 2004,dar daca era dupa el s-ar fi nascut bucuros pe 29,"noroc" ca doctorul nu s-a grabit,altfel ii sarbatoream ziua din patru in patru ani.Grasunel tare n-a fost(3kg si 50cm),nici acum nu putem spune(12kg si 83cm),dar a crescut tare frumos.Mergem de la 11luni si o saptamana si am fost tare hotarat sa nu abandonez aceasta pozitie,cu toate ca la inceput mi se parea tare greu si nu-mi placea deloc sa cad.Acum nici nu ma mai plang cand se mai intampla.
Ca orice mama sunt obsedata de mancarea puiului meu,ce mananca/cat mananca,si sunt tare mandra ca in primul lui an de viata nu a mancat sare deloc.Dar am si nemultumiri, cu toate ca toti imi spun sa am rabdare,nu simte nevoia sa comunice cu noi decat in limba lui(Da..Da..,Ba..ba..ta..ta etc)si in functie de cat timp petrecem cu el,s-au de cat de alintat se simte ne mai spune si noua:mama,tata.In schimb stim sa dansam, sa mergem ca piticul,cum fac morile...Mami se lauda peste tot ca mai sunt si o mica vedeta,caci am aparut in revista MAMI (octombrie)unde am castigat la concursul de poze haioase.Ma opresc aici, ramane sa ne cunoastem mai bine pe viitor,in aceste intalniri de pe DC si nu numai.
Hana&Vlad

Mergi la inceput

Hana, bine ai venit in nostru! Sper a te vei simti bine alaturi de noi! (hahahahha in loc de "noi" am scris "boi")
Multi lui Vlad, mica noastra vedeta!

No asa tare ma bucur ca Raulica n-a mai facut febra dar in schimb azi a gasit tubul de Dentinox si s-a servit la greu...tubul a fost aproape plin, acum e jumatate Asa ca vreo luna nu ne mai dor dintii ca si-a facut provizii

Rayu pe unde umbli iubitaaaaaaaa?? Vrei sa plang de doru tau??? Ma tot gandesc la Amelie, oare cum se va obisnui cu caldurile de aici??

Azi nu am iesit afara ca mult mult prea cald, poate doar diseara!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aici sint Claudico,dar cam lovita in aripa ca am stat pina la 3 dimineata la povesti prin vecini.Iti dai seama ca numa planuri de Romania s-au discutat!
Apropos de febra ,Clau,eu zic ca nu e grav si am sa-ti spun si de ce.Si Boubou mi-a facut febra mai demult,pina la 39 de grade,dar cica la bebei e normal,se cheama "febra de 3 zile"(asa ii zic suedezii) si nu se poate face mare lucru.Febra nu este o boala,practic,ci numa o reacite a organismului care se protejeaza.Nici eu nu stiam asta,si am intrat in panica,dar m-au linistit doctorii de aici.Cica e chiar bine daca fac febra mai mare,e semn bun,ca organismul lor se lupta eroic.Oricum stiu ca e neplacut ,sper ca o sa-i treaca lui Raul mai repede de 3 zile.Nici nu vreau sa ma gindesc la caldurile din Romania,mai bine ma gindesc la terasele pe care o sa stam la o berica,seara

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Rayule, offf offf ca abia astept sa stam si noi linistiti la o terasa sa bem o sau mai multe
Multam de sfat! Azi n-a facut deloc temperatura, a fost cuminte din calea afara, asa cum era el inainte Am fost in parc si tare mult i-a placut, a fost inconjurat numai de fetite, dar e cam dur cu ele

Oana, sa sti ca si eu am muscat-o azi si tare m-am mai enervat Era in parc o dulceata de fetita, am lasat-o sa se joace cu jucarioarele lu Raul...ma-sa a venit acolo cu noi si parea o femeie de treaba, asta pana la proba contrarie...tinea femeia in mana un balon si Raul s-a tot invartit la un moment dat in jur ei, vroia balonul...m-a enervat rau de tot ca i-a spus lu Raulica "nu ti-l dau ca-l spargi" De parca ar fi fost o avere

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Mai fetelor, chiar toate ati fost la petreceri aseara? Ce stiti de Mikyyy? O fi nascut?

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebe2004

Mai fetelor, chiar toate ati fost la petreceri aseara? Ce stiti de Mikyyy? O fi nascut?

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Chiar la asta ma gandeam si eu acum, ca de alaltaieri n-a mai dat pe forum...probabil ca o fi nascut!
Mai fetelor lasati lenea si veniti la apel

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Auzi la ele....cum sa nasc?! Voi credeti ca se naste asa usor !!
A fost intr-adevar o alarma falsa ieri, care s-a lasat cu un drum pana la camera de garda (insa a fost doar un travaliu fals, din pacate colul e luuuung si inchis ) insa atat si nimic mai mult! Mi-ar fi placut sa nasc azi ca era doctorul meu de garda, dar n-a fost sa fie.
Oricum parerea mea proprie si personala e ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare imi va induce nasterea, ca bebitza nu da nici cel mai mic semn ca ar vrea afara! Deja implinesc 41 de saptamani de la UM si am depasit si DPN-ul dat de ecograf.

In alta ordine de idei, ieri am fost la Zoo cu Malina, si a fost tare incantata, desi spre final era rupta de oboseala si incepuse sa cam maraie! Iar eu m-am plimbat destul de multicel (vreo 2 ore), in speranta ca poate poate.....da' nimic.... Oricum m-am resemnat, pot sa pun pariu ca pana miercuri n-o sa nasc!
Hai ca am venit la apel, am semnat condica...acu' am fugit la loc in pat, chit ca nu prea e nimic interesant de vazut la TV. Aaaa...ba este...mirinda-i la mare, am tot vazut-o azi la stiri transmitand de pe plaja de la Mamaia.....ce bine-o fi sa pleci in "delegatie" pe litoral, vreau si euuuuuuuu!

Mickyyy (41 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyyy se pare ca piticutei tale ii place tare mult la caldurica
Ce bine de Miri ca e la mare...vreau si eu

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Codritu nu te necaji ca Tudorel face totul doar in stilul lui. Si noi suntem la fel,asa ca....eu zic ca sunt unici indiferent ca -s fetitze sau baietzi.

Laura multam fain de reteta, am facut si eu ceva de genul (pandispan cu fructe) insa am pus capsuni ca tot s-a deschis sezonul. (aici te poti duce pe camp sa-ti culegi singur ce si cat vrei plus ca poti baga in tine fara sa te cantareasca nimeni). Acu pt cand imi vin musafiri am facut un tiramisu tot cu capsuni si mascarpone (sunt curioasa cum e-l-am facut in premiera)

Mickyyy esti o dulce. Auzi la ea cica-i balena.
Ziceai ceva de scutecele de unica folos., cele de la Fixies : si aici sunt cotate a fi bune insa eu zic ca pana la urma ce se potriveste bb-ilor e cel mai bun. bine ca ai gasit solutia desi m-am cam crucit cand am facut un mic calcul la cat dai /dati pe ele.Imi pare ca a mai ieftinior aici.Asta e!
(deci tre sa-mi iau la greu cand vin in ro hi hi hi)

Oana de la mine si cocolina sa-ti treaca si ia zi-ne noua cine-s alea ce o supara pe printesuca noastra ca sa vezi ce le si le si le si le si le .
Ti-a trecut?!

Simo si Hanna a avut febra tot 39 iar cand i-am spus doctorului a zis ca e ff normal sa fie ori de la dinti ori de tine 3 zile e asa numica "febra de 3 zile".(asa cum a spus si Rayuela) La Hanna n-a tinut decat o zi jumate , deci au fost dintii (unul a iesit si inca vreo doi au lucrat sub gingie)

Hana bine ai venit (imi vine sa scriu numele tau ca si pe cel al cocolinei mele) Chiar te cheama Hana? Daca da, frumos nume, nu-i asa?!
Multumirile si nemultumirile referitoare la puiutzul tau sunt exact ca la toate dintre noi....asa ca ....bine ai venit in

Va las fetele ca s-a trezit cocolina si tre sa pregatesc terasa ca imi vin minteni invitatii.
(cica fac treaba singura ca papi s-a chefuit putin cam tare aseara la gratar si acu.....ne resimtim )
PS: sunt o mama denaturata daca am stat la chefuiala de ieri pana la 1 noaptea si la aceeasi ora am venit acasa cu cocolina, cu bicicletele??? Nuuuuuuuuuuuu asa-i?! Suntem doar niste parinti nebuni dupa prieteni si chefuieli, asa-i ?!

pusi si o duminica placuta in continuare

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput