Copilasi de martie-aprilie(59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Pa iubitelor ! Plec mai devreme , ma intalnesc cu sotulache sa-l innoiesc, e promotie la Kenvelo si cica ar fi mare pacat sa nu beneficiem de ea ! Asa m-a ademenit !
Week end placut si insorit !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

In sfarsti! In sfarsit am net[bis Nu stiu ce mama ei de revizie au avut astia ca de dimineata (iar m-am trezit devreme-7) n-am avut internet
Raul ma dispera acum, doarme de la 14.30 si nu da nici un semn ca ar avea de cand sa se trezeasca Mancarea am terminat-o de mai bine de un ceas si domnisorul meu nu pofteste

Oana, o chestie de genu celei povestite de tine am patit si noi...baiatu meu era aruncat pe jos, eu il ridicam, il stergeam iar mama celuilalt baietel (mai mare cu aproape 1 an) statea linistita si-si fuma tigara Si eu fumez dar sunt cu Raul o las naibii ca e mai important pruncu, dar pentru aia nu si nu

Mickyyy, stai nu te plange, sa vezi ce-i la mine, sa ne auzi cum strigam prin casa, ca nu ne mai gasim nici macar chilotii

Laura, Veve probabil a intrat si a editat ceva de aia ti-a aparut tie mesajul ei ca fiind ultimul postat Cumparaturi placute!

No ca s-a trezit grasu meu Ce ochisori dulci are, manca-i-ar mama

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Mickyyy si eu am renuntat la Pampers si am trecut pe Happy...am avut verzi si indesate de Happy dar eu sunt super super multumita de ele! parerea ca-s mult mai bune ca Pampers Activ Baby!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Fetelor, sunt necajita Raul mi-a facut temperatura 38,3 si e tare tare marait, de o ora il tin doar in brate, nu vrea pe jos, nu vrea mancare...a papat doar vreo 150 ml lapte, altceva nimic Gingia e super super umflata, tot ce prinde roade...mi-e mila de el, se vede ca nu ii e bine

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Clau, pupici lui Paul! Sa-i treaca repede ce-o fi avand. O fi vreo maseluta, care il chinuie. Desi e cam mare febra pt. maseluta... stiu eu... Vezi tu cum se mai simte in continuare si daca e tot asa mare febra, eu zic ca nu sdtrica o vizita la medic. Scumpul de el..

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Simo, eu stiu si de aia nu ma speri prea tare ca pana la 38,5 nu e problema, ca e temperatura de la dinti...sper sa fie asa, vad eu cum evolueaza...se vad perfect 2 maselute si incisivu care ne lipseste

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Clau da-i un pupic lui Raul de la Alexandra ,saracutul sper sa sparga repede gingia.
Fata mea e tare maraita dar cred ca de la caldura ,transpira rau si afara se inroseste ceva de speriat ,am crezut ca o prinde soarele dar nu e de la asta se face rosie toata la fara si manute ,ma cam sperie chestia asta .
Simo nici mie nu mi s-au parut copilasii tai slabuti sunt chiar bine dupa parerea mea.[

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana si Codruta, multumim - da, nici mie nu mi se par slabi. De fapt Lucas mi se pare chiar plinut. Mia e subtirica, atunci cand o vad dezbracata imi dau seama cat e de slabuta, scumpa de ea. Dar sunt amandoi sanatosi, multumesc lui Dumnueze si ma rog sa fie tot asa. Nu ma plang, se pare ca amandoi au sistemul imuntar f. bun, nu sunt bolnaviciosi deloc, chiar daca sunt mai mici la kg si nu mananca asa ca alti copii. De Lucas, sincera sa fiu, sunt multumita cum papa. Pe Mia o s-o tin pe formula pana isi da drumul si ea (a inceput un pic sa pape mai bine, dar n-am vrut sa spun inca nimic, sa n-o deochi )

Oana, eu nu ii scot pe ai mei afara cand e f.f. cald, ca nu le e bine. Decat afara, la aer inadusit si fierbinte, mai bine in casa, la aer conditionat. Ii scot ai mei dimineata devreme, 7:30-9 inainte sa se faca f.f. cald si ii mai scoatem noi pe la 6:30-7 cand venim de la munci. La noi e si umiditate si mi-e goraza sa-i scot ca parca nu poti respira uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Simona noi iesim doar in parc la umbra si asta dimineata pe la 9.30-10 si dupaamiaza la 17.30,e adevarat ca ea nu sta pe loc dar nu am mai vazut alti copii rosii ca ea.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, inseamna ca asa e ea, mai calduroasa si se inroseste de la soare. Stiu cum e, ca astia mici nu stau unde vrem noi, la umbra. Dar daca nu da semne ca ar deranja-o, nu trebuie sa te ingrijorezi. Daca e maraita cand sunteti afara, inseamna ca o deranjeaza. Daca nu, e OK. Poate intrebi pediatra si vezi ce zice, ca sa stai linistita. Dar mai mult ca sigur e OK.

Mergi la inceput