Caut informatii gradinita MApN
Cine ma ajuta cu informatii despre gradinitele MApN ,adresa, nr telefon, eventual persoana de contact etc ??? Am parcurs forumul dar informatiile cele mai interesante cred ca se livreaza in Inbox personal
Multumesc,
Mamica cu copil de 2 ani si 10 luni
Raspunsuri
iileana spune:
Sper sa primesti informatiile pe care le ceri!
Daca, insa, nu se-ntimpla asta, poti incerca sa mergi acolo (eu stiu sediul de pe strada Gen. Cristescu, o straduta intre Cobalcescu si Stirbei Voda, la trei minute de Cismigiu), si ceri informatiile direct de la "sursa".
In urma cu doi ani, cind debutam si eu in naucitoarea actiune de a gasi o gradinita in lumea asta larga, m-a tentat aceasta varianta. Am renuntat, insa, pentru ca mi-a displacut aspectul exterior (o cladire fara nici un haz, gen cazarma stalinista, cu patuturi de metal inghesuite in fereastra) si prejudecata ca, fiind sub patronajul MApN, gradinita ar putea promova o educatie mai rigida, mai stricta- ceea ce nu e un lucru rau in sine, numai ca nu ni se potriveste noua. Ulterior, din ce-am mai citit pe aici (ai rasfoit arhiva?) si din ce-am mai aflat asa, la mina a doua, am tras concluzia ca atunci m-am inselat. Ar fi fost o alegere buna. Asa-i viata...
Mult succes!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
crinisor spune:
Si pe mine ma intereseaza gradinitele MApN. Am auzit ca asigura si transportul. Daca stiti mai multe despre ele, eventual ceva impresii bune ori rele, sunt curioasa sa le aflu.
Calinescu Lucia spune:
crinisor: bine ai venit la cauta in arhiva, sunt multe subiecte pe tema asta
Cristina si bebe Maria
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei
otau spune:
Eu am avut copilul la gradinita MApN de pe Calea Plevnei. Am fost foarte multumita. Acum suntem in clasa I. Am inteles ca de anul acesta nu se mai asigura transportul din lipsa de fonduri. Oricum transportul era asigurat numai la gradinita din Plevnei. Am inteles ca s-a majorat si suma pentru masa: 70.000 lei/zi. Anul trecut era 40.000 sau 45.0000/zi (nu mai tin exact minte).
crinisor spune:
Multumesc pentru promtitudinea cu care ati raspuns. Din pacate din cauza unui program foarte rigid la servici eu si sotul meu nu avem timp sa umblam sa pe la gradinite ca sa culegem informatii la fata locului, asa ca ne vom duce la punct fix, sper. Eu doream la aceasta gradinita si pentru ca se asigura transportul, dar daca nu mai e asa care este ora maxima pana la care se pot lua acasa copii seara?
CristinaT spune:
Cred ca 16.30....
si cu masinile sper sa se rezolve ... masinile erau platite de catre parinti... problema este ca aceste masini nu mai sunt... nu erau gratis!
5 ani -14 februarie 2005
flavia maria spune:
stie cineva daca exista gradinite MApN si in Cluj?
MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
mama lui bebita