Magia Trupului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Qsar, esti in plina VALURIRE cu acest mesaj.
Multumesc frumos!

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by qsar

quote:
Originally posted by marius

A fost odata ca niciodata un pescar. A mers la balta si a aruncat momeala. Nu a stat sa vada ce si cum ci a plecat la alta balta. Nu stiu daca va mai veni sau nu, insa pestii sar in jurul momelii aiuriti de tot. La inceput unul, apoi doi, apoi mai multi iar mai apoi restul sar din curiozitate, ca doar de ce ar sari atatia fara un motiv bine intemeiat.
A fost odata ca niciodata un... cetatean care a aruncat o piatra intr-o balta si alti cetateni (mai filosofi de felul lor) au sarit sa o caute. Ei, si ce-i cu asta?

Honi soit qui mal y pense...

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aino spune:

Domnle Bufnila,cu teoria asta a corpului fara trup,(sau a trupului fara corp ,cum era?),ma obligarati sa-mi aduc aminte de Plotin si teoria sa despre corp(trup) si spirit si cum si l-a neglijat pe primul,umbland nespalat,neingrijit,plin de boli purulente...bleahhhh

Privind lucrurile dintr-un unghi mai optimist,eheee,femeile cunosc limbajul trupului si fara prea multa filozofie onlain.

A.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Ar trebui sa largim sfera. Corp e de fapt Totalitatea. Iar totalitatea se drapeaza in socilogiii si enciclopedii. Sau in miscari ale maselor. Ca in eseul acesta pe care l-am publicat in India:
http://www.viewsunplugged.com/VU/20030529/reflection_democracy.shtml

quote:
Originally posted by Aino

Domnle Bufnila,cu teoria asta a corpului fara trup,(sau a trupului fara corp ,cum era?),ma obligarati sa-mi aduc aminte de Plotin si teoria sa despre corp(trup) si spirit si cum si l-a neglijat pe primul,umbland nespalat,neingrijit,plin de boli purulente...bleahhhh

Privind lucrurile dintr-un unghi mai optimist,eheee,femeile cunosc limbajul trupului si fara prea multa filozofie onlain.

A.K.

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput