epilatul in zonele intime si gelurile intime
Raspunsuri - Pagina 8
dana-alexia spune:
Si eu tot pentru ceara votez,
dar de la un timp unele fire de par imi ies sub piele
(am facut o pauza si am folosit lama).
Am o mica rugaminte,cine imi poate recomanda o cosmeticiana buna la mine in zona(locuiesc in Dristor).

tuturor
DANA & ALEXIA
(10 LUNI SI JUMATATE)
saftoiu_gina spune:
Am o cosmeticiana excelenta ,foloseste o ceara speciala ,f. buna si ma epilez inghinal (TOTAL) si axila si ma simt excelent ,am aparat si nu il folosesc din cauza ca imi creste fire de par sub piele si ma mananca ingrozitor pielea dupa aceea .

cami30 spune:
Ceara calda, pana acum vreo saptamana cand am descoperit o ceara rece, de unica folosinta. MA chinui mai mult insa resturile ramase se spala usor cu apa. In plus benzile de panza pentru tragere se spala f usor cu apa caldutza si se refolosesc.
am si aparat dar nu il pot folosi pentru toata zona inghinala. Nu de alta da' risc sa raman si fara bucati din "dansa"
Nu-mi cresc fire sub piele.
Ceara rece care am descoperit-o se numeste KARAVER, e intr-o cutie mov si are 380 de grame. Am dat pe ea 250 de mii. Au si cei de la VEEt dar e de 100 de grame si pretul e la fel de mare. Se spala f usor doar cu apa caldutza.
cami
pet.cost2005 spune:
Ceara, ceara si iarasi ceara ... la cosmetica. Peste tot, toate zonele paroase ... si sunt super-multumita.
Iar ca gel intim ... am incercat diverse, dar Nivea cu musetel mi se pare cel mai bun.
Petro

angy11 spune:
quote:
Originally posted by cami30
Ceara calda, pana acum vreo saptamana cand am descoperit o ceara rece, de unica folosinta. MA chinui mai mult insa resturile ramase se spala usor cu apa. In plus benzile de panza pentru tragere se spala f usor cu apa caldutza si se refolosesc.
am si aparat dar nu il pot folosi pentru toata zona inghinala. Nu de alta da' risc sa raman si fara bucati din "dansa"
Nu-mi cresc fire sub piele.
Ceara rece care am descoperit-o se numeste KARAVER, e intr-o cutie mov si are 380 de grame. Am dat pe ea 250 de mii. Au si cei de la VEEt dar e de 100 de grame si pretul e la fel de mare. Se spala f usor doar cu apa caldutza.
Da-mi te rog pe PM eventual un nume de supermarchet,de unde ai luat ceara rece,eu folosesc crema,am o piele foarte sensibila,dar ceara rece as incerca.
cami
BraveGirl spune:
Eu am inceput calvarul epilarii definitive.M-am gandit ca ma chinui vreun an si apoi o sa scap...sper eu ca definitiv.Sunt la a treia sedinta si sunt multumita.Eu sunt f paroasa de felul meu...asa ca am nevoie de mai multe sedinte.Am incercat si pe picioare, insa nu mi se pare ca ar avea efecte spectaculoase...dar perseverez...poate scap intr-un final de tot parul nedorit.
==========
Corina
Albumul meu
dana-alexia spune:
Chiar nu cunoaste nimeni o cosmeticiana buna in Dristor?
DANA & ALEXIA
(12.06.2005)
poze
emilyjeuly spune:
eu pentru ca sunt cea mai mare FRICOASA ever, ma fac cu lama! am incercat si cu aparatul de epilat si ....
toata lumea imi zicea ca dupa o perioada de cateva sapta/luni nu ma va mai durea asa si de unde
! minciuni! de fiecare data ma urcam pe pereti de durere si asta numai cand ma faceam pe picioare! nu am incercat niciodata inghinal sau axial
!
intr-adevar merge si cu crema dar nu ia firele asa de bine!
nu stiu ce sa fac, m-as risca la ceara dar mi-e ca o iau la bataie pe tanti cosmeticiana
!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
irinabobe spune:
pentru parul care creste sub piele epilatorul meu are un cap special de exfoliere pe care il folosesti cam la 3 zile dupa epilare. vad ca are efect, deocamdata nu cresc fire sub piele desi din comoditate eu il folosesc imediat dupa epilare. asa ca pt picioare folosesc aparatul, inghinal cu aparatul dar nu peste tot sau ceara la cosmetica