epilatul in zonele intime si gelurile intime

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Cred ca am sa ma duc la epilat cu o zi inainte de a ma programa dr la cezariana. Asa voi fi "acoperita"Oricum nu ma las pe mina "frizeritzelor" de la maternitate. La cite "cliente " are la o lama de ras....Mai bine aparatul meu de ras de acasa.
Multumesc de urari
Anca si Matei 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Intreba cineva cum faci cand te duci la epilat inghinal total daca ai vreo secretie, ceva de genul asta. E cam nasol atunci! Si fara sa vreau sa fiu inteleasa gresit, stie cineva cum se folosesc gelurile intime corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Inghinal cu ceara la coafor, pe picioare si axila cu aparat, acasa. Problmea mea e alta: in ultimul timp, cand incepe sa creasca parul dupa epilat cu aparatul, ma manaca ingrozitor. Am vb cu sora mea care are acelasi tip de aparat si mi-a spus ca si ea pateste la fel . Chiar nu imi explic de ce se intampla asa. Mai are cineva problema asta?

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Folosesc aparatul pentru picioare si axila iar inghinal ma face sotul cu ceara. Data viitoare cred ca am sa-l pun sa ma faca total. Placerea va fi de partea lui . Gel intim folosesc de la avon.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capacel spune:

Cu epilatorul doare la inceput,apoi te obisnuiesti.Nu incalzesti ceara,nu ia foc,nu se raceste si nu o poti folosi nici de prea multe ori k e sursa de microbi.Sa nu mai vb de cera de sub unghii si fum!!!!!!!!!1
N-a avut o idee rea cel care a inventat epilatorul!As zice sa traiasca,dar nu stiu de ce am impresia ca nu mai e printre noi....
Nu-ti fie frica,pana la urma toate dor la inceput si asta nu inseamna ca renuntam ,nu?
Bafta!!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu tot ceara folosesc si ma epilez singura acasa. Am incercat si lama, aparate de epilat mi-am luat si Brown si Phillips cu atenuator de durere si tot degeaba. In zona inghinala mi se parea chinul de pe lume.
Pentru mine ceara primeaza.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, ca sa nu mai creasca par pe sub piele, indiferent de zona, faceti un dus inainte cu gel exfoliant, il masati cu un burete mai aspru. Daca se indeparteaza celulele moarte ale pielii, scad mult sansele ca firele de par sa mai creasca pe dedesubt.

Eu asa procedez si am rezolvat problema, rar de tot gasesc vreunul pe sub piele.

Pt. epilat folosesc aparatul, m-am obisnuit. Inghinal, unde durerea e mai mare, niste cuburi de gheata, invelite in tifon si trecute din cand in cand prin zona amortesc terminatiile nervoase ale pielii si atenueaza mult durerea. Atentie sa nu puneti aparatul pe pielea uda, sa nu cumva sa .

Va pup!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karaiuli spune:

tot timpul folosesc ceara pt. epilat inghinal total. dar merita sa incercati macar o data cu zahar ars. am incercat si e super si unde mai pui ca nu irita deloc pielea.asta am citit pe net ,pt.ca eram disperata de firele ce cresteau sub piele. pt. asta trebiue una bucata prietena cu curaj si multa rabdare.se pune ca si ceara de la veet de unica folosinta.dar numai ca in loc de acele benzi de hartie speciala se pun niste fasii din material.eu am rupt dint-un cearsaf vechi dar rezistent.si chiar a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Numai cu ceara la salon, nu ma irit, e dureros un pic dar suportabil. Gel intim Carefree.

Aparatul mi se pare ingrozitor

Some are born great, some achieve greatness and some hire PR officers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

pana in ianuarie ma faceam cu ceara la salon sau acasa la o prietena .dureros dar frumos.acum ca mi-am luat epilator ma fac acasa singurica ,stau cate 4-5 ore ca doare al naibii dar asta este.inghinal ma fac cu ceara ca nu suport epilatorul.dar daca vrem sa fim frumusele suportam, ce nu facem noi pt un strop de frumusete?

floroiu bianca

Mergi la inceput