epilatul in zonele intime si gelurile intime
Raspunsuri - Pagina 6
bebulaki spune:
Fire de par sub piele. Cea mai groaznica faza. Scormoneste cu varful acului de seringa sa scoti la suprafata firul,
pune spirt
si mai stai vreo cateva zile sa treaca buba. Cu asta te alegi de la aparatul de epilat, lama de ras si foarte rar de la ceara, iar de creme risti sa iti arzi pielea in caz ca "te uiti" mai mult decat timpul indicat pe instructiuni.. Concluzia: ceara e sfanta!
dianas spune:
eu ma fac cu ceara pe picioare, nu ma doare deloc, chiar imi place senzatia, cosmeticiana imi mai ia firele ramase cu penseta,pielea ramane fina aprox. 2 saptamani si ceva, dupa care incep sa apara fire mci si fine, deci mai pot sa mai stau vreo saptamana. Inghinal si la axila ma fac cu aparatul, nu ma doare decat la inceput, 1 minut,pana se obisnuieste pielea, dupa care durerea trece si termin destul de repede.
Am o intrebare pt fetele care se epileaza total cu ceara: daca mai aveti vreo secretie cum faceti? Adica cred ca e imposibil sa te pastrezi uscata pana termina cosmeticiana de epilat... cum e cu chestia asta?
iar despre gelurile intime, eu nu am observat nici o diferenta intre ele, am folosit de la Oriflame, Avon, Carefree, Intimate etc, diferenta e doar de miros.
dianas
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by lyvya
de geluri ce mai spuneti? eu am carfree si cred ca o sa incerc si nivea.care mai sunt bune?
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
Eu folosesc Lactacyd de la Glaxo Smithkline. Este fantastic!
L-am descoperit acum aproape doi ani si de atunci nu am mai avut nici un fel de problemutze (inainte foloseam gelul de dus si aveam in permanenta o senzatie de disconfort). In plus au o gama larga de produse pt igiena intima: gelul care se foloseste zilnic, gelul conceput pt momente speciale cand echilibrul natural al zonei este afectat(de exemplu dupa contactul sexual, mai ales dc se foloseste prezervativ, in timpul ciclului), servetele umede.Nu stiu dc se gaseste si in Romania...Eu i-am luat mamei de aici si i-a placut la nebunie. L-a mai incercat cineva?Cat despre epilat...Ufffffff! Imi pare bine sa vad ca nu sunt singura careia ii creste parul mai repede de 3-4 saptamani. Pana acum eram frustrata la maxim
cand vedem ca deja dupa o saptamana trebuia sa ma epilez din nou (cel putin la mine nu creste tot cu aceeasi viteza). De obicei folosesc aparat de epilat inclusiv inghinal (ata cat rezist) si in rest crema.
Siminaf spune:
Eu folosesc de citiva ani buni lama pt. axile si picioare (acum am si aparat de epilat, dar in timpul sarcinii nu l-am folosit) si trebuie sa ma "rad" destul de rar, cam la 2 luni-2 luni jumatate. Parca un pic mai des in axila, dar tot mai mult de 1 luna.
Am folosit ceara si am fost f. multumita de ea, dar de cind "sursa" a secat, nu mi-am luat creme, ceara din comert si altele, am preferat lama.
Deci depinde de organism.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ankak spune:
Daca va spun ce am patit eu...Am incercat sa ma epilez acasa cu ceara. Nu va spun ca nu am avut curaj sa o trag si am ramas cu ea...mergeam cracanata din cauza cerii
Intre timp am uitat si inainte de nunta am vrut sa ma epilez din nou si iar am ramas cu ceara intre picioare de a trebuit sa tai firele de la radacina cu forfecutul. De atunci m-am invatat minte si ma epilez numai la cosmeticiana ca ea are tupeul sa traga de ceara si daca ma doare. Mie mi-i mila, de mine evident!
Acum eu am o alta problema: m-as epila ininte de nastere, da' durerea nu imi va provoca nasterea?
Anca si
33s
cait spune:
Hopa si eu pe aici..
Eu ma epilez cu aparatul..prima data am urlat apoi am inceput sa ma obosnuiesc..il folosesc de 5ani si totul e super bine.asta pentru picioare..l-am incercat si inghinal e mai dureros dar merita pt k apoi firele de par sunt din ce in ce mai subtiri..cam asta este.;
despre geluri intime mi ginecoloaga mi-a zis k nu sunt tocmai indicate..acum fiecare face cum vrea..un week-end placut.
Hirondella spune:
Fetelor eu ma fac cu aparatul peste tot ( pe picioare, sub brat si inghinal)...il folosesc de 3 ani si sunt foarte multumita .E adevarat ca la inceput doare , chiar rau ...important e sa strangi din dinti si sa ai vointa pt ca pe urma totul va fii floare la ureche.Pe urma firele de par se subtiaza si radacinile nu mai au asa mare putere .Dupa ce ma epilez folosesc un dezinfectant fara alcool si nu ma irit niciodata .
De asemea sunt ani ca folosesc geluri intime ,preferatul meu fiind Dove, care se poate folosi chiar de mai multe ori pe zi .
Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella
greierash78 spune:
Dragutza Ankak, eu eram in 38s shi m-am epilat cu ceara....total, decat sa ma rada cele de la spital
, am preferat sa merg la cosmeticiana, i-a fost ei cam teama sa ma faca.....dar n-a avut incotro
!Shi in timpul sarcinii m-am facut destul de des, deci aveam antrenament[:)!
Iar in prezent continui sa merg la cosmeticiana sa ma epilez cu ceara... inghinal....shi ca sa suport durerea...ma duc la 0 zi doua dupa ce imi "pleaca" musafirii
,... pe picioare folosesc aparatul shi e ok!
ppv shi Sara Ioana
greierash78 spune:
Ankak, intr-adevar se spune ca durerea la epilat itzi poate provoca nashterea...dar tzi-am spus, eu aveam antrenament shi shtiam cum suport acea durere, ramane la aprecierea ta .....daca nu suportzi prea bine, o potzi ruga pe cosmeticiana sa te rada!Tipa care m-a facut pe mine,mi-a spus ca a avut destule cliente
care au cerut sa le rada shi sa nu epilat cu ceara!Depinde de tine....succes shi nashtere ushoara!
ppv shi Sara Ioana
Jocelyn spune:
Ma epilez cu ceara de unica folosinta peste tot in afara de axila unde folosesc lama fiindca, nu stiu de ce, m-a usturat f.tare cand am incercat cu ceara.
As fi preferat sa ma epilez cu aparatul dar pur si simplu nu suport durerea aia. Ceara mi se pare ok, pe picioare, maini chiar nu doare deloc, in zonele intime e cam dureros dar suportabil si merita
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."