epilatul in zonele intime si gelurile intime
Raspunsuri - Pagina 5
lyvya spune:
Se poate...probabil ca ai pielea mult prea sensibila....singura solutie e sa eviti astfel de bai..
krelia spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Presupunand ca imi fac curaj sa ma duc la alta cosmeticiana, cat de scurt ar trebui sa fie parul inainte de aplicarea cu ceara? 5-6 mm? Te dezbraca de tot sau lucreaza pe langa chilot?
Stii care-i chestia, si cu chilot si fara e acelasi lucru. Pentru ca nu are cum sa-ti lucreze pubian daca nu iti pune ceara inclusiv peeee...intelegi tu
O cosmeticiana buna nu se "impiedica" de o bucata de material, te pune sa ti-i tii frumusel cu manutza si ea isi vede de treaba linistita...
go for it! ca merita din plin Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
megbeng spune:
eu am descoperit ceara recent si m-am "abonat"...cu aparatul ma doare prea rau
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
ancuta06 spune:
Fetelor, eu cand am folosit ceara, inghinal, eram rosie vreo 2 zile, appi eram ok vreo 5, dupa care, cand incepea sa creasca, multe fire cresteau sub piele.....ma iritam...aveam mancarimi....apoi, cand crestea ca lumea, mai aveam putin de asteptat pana sa ma pot duce din nou, ca sa se vindece de tot alea de fusesera sub piele....si o luam de la capat, pana m-am saturat.
Axial, insa, nu ma inroseam, era ok cam o saptamana, dupa care incepea sa creasca, nu tot odata, dar tot asa, sub piele. Doar ca nu ma iritam. Insa trebuia sa astept, intre timp nu puteam nici sa ma rad, ca sa nu ma tai, ca ramanea pielea in sus, intr-un fel, pana crestea tot, ca lumea. Iarasi m-am saturat, desi asa era de frumos in prima saptamana, incat mi s-a facut tare dor.
Pe picioare, eram rosie in ziua respectiva, apoi era ok, cand incepea sa creasca, crestea sub piele. erau atat de multe sub piele, care cresteau luni, incat mi-a trecut.
Acum ma fac cu ceara inghinal (daca ma fac cu aparatul de ras ma mananca de a doua zi, cand incepe sa creasca, pana devine mare). Nu mai am mancarimi, nu am usturimi, nu mai creste sub piele....singura problema e ca nu e niciodata perfect, ia parul, dar nu de tot.
Pe picioare si axial cu aparatul de ras, dar nu sunt deloc multumita, ca incepe sa creasca de a doua zi. Si cel putin axial, nu mi-a placut cum arata dupa decat cu ceara, cand nici nu se mai vedea ca a fost vreodata un fir de par.
Vreau sa revin la ceara, si de-aia, va intreb, ce sa fac ca sa nu-mi mai creasca fire pe sub piele? Si inca ceva, cat timp va tine pe voi, pana incepe sa creasca? Ca mi se pare ca la mine incepe prea repede.
Astept niste sfaturi, ca sa ma pot apuca de lucru.
Aaa, si inca ceva, eu din proprie experienta recomand ceara care se incalzeste, cea refolosibila. Am incercat si fasii din alea reci, si roll on (care se incalzeste un pic), si prima varianta mi s-a parut cea mai eficienta.
Ancuta 8+ &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
lyvya spune:
de geluri ce mai spuneti? eu am carfree si cred ca o sa incerc si nivea.care mai sunt bune?
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by krelia
Stii care-i chestia, si cu chilot si fara e acelasi lucru. Pentru ca nu are cum sa-ti lucreze pubian daca nu iti pune ceara inclusiv peeee...intelegi tuDe vazut, vede oricum ce vede si nenea de la gineco
....chestia cu bikinii pe tine e mai mult psihologica
O cosmeticiana buna nu se "impiedica" de o bucata de material, te pune sa ti-i tii frumusel cu manutza si ea isi vede de treaba linistita...go for it! ca merita din plin
Mi-am facut programare la cosmeticiana unei prietene, peste 10 zile... o sa va povestesc impresii
. La varsta mea sa ma impiedic de pudoare, sunt cam batrana Ancuta, nu stiu ce sfat sa iti dau, eu nu am problema asta. Pot sa iti spun ca pe mine ma da cu pudra de talc la axila si cu ceva crema speciala pe picioare, asa ca nici nu se vede ca sunt proaspat epilata. Eu ma epilez pe picioare cam la 3 saptamani, la axila trebuie mai des. Dupa vreo saptamana deja incepe sa se vada (pe picioare), dar cum sunt deja firele mult mai rare, si mai subtiri, pot sa imi arat picioarele fara probleme. Eu sunt satena si cred ca si asta ajuta, la brunete se vede mai repede.
Geluri intime eu nu folosesc, nu simt nevoia, parca mai curat si mai natural este cu sapun si apa...
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
mmc_nd spune:
Fetelor, de acord cu voi ca ceara e cea mai buna, ai pielea fina etc. etc.
Insa am o maaaare intrebare: cum faceti atunci cand incepe sa creasca? La mine dupa o saptamana incepe sa creasca si ma mananca foarte tare si mai creste si sub piele majoritatea. Ca sa nu mai spun ca ma irit si arata cum nu vreti sa vedeti. Mai ales inghinal!!!
Asa ca stau si ma gandesc ca prostu' - am de ales intre "the right way" :) - a ma epila cu ceara, ca sa nu creasca mai mult, mai des, mai aspru, dar sa ma tina practic doar o saptamana si apoi sa trebuiasca sa astept sa creasca inca vreo 2 saptamani (in care nu pot purta fusta, merge la plaja, etc.) ... si a ma epila cu altceva (crema, lama) si sa risc sa imi creasca mai des etc... dar sa pot purta fusta cand vreau eu...
Care-i solutia?!?!?
mmc
boo lina spune:
eu n-as pune lama pe picioare, aveam o colega mai bruneta care ajunsese sa se rada in fiecare zi, exact cum fac barbatii pe fata
. pe langa ca arata ingrozitor cand puneai mana era ![]()
eu folosesc aparatul pentru picioare iar inghinal, adica inghinal total:) ceara. si ma fac singura, nu mi se pare cine stie ce durere.
de crescutul pe sub piele nu stiu ce sa zic...n-am avut probleme.
pe picioare ma fac saptamanal, pentru ca imi place sa nu am nici un fir iar inghinal la 2 saptamani.
corinaioana spune:
Ioana, esti tare daca reusesti sa te faci cu aparatul peste tot si, mai cu seama, atat de des. Eu ma sui pe pereti cand incerc cu aparatul...am un Brown de 4 ani si nu stiu daca l- am folosit de 6 ori pana acum. In schimb, cu ceara n- am nici o problema. Mi- a fost un pic jena cand m-am epilat total prima oara, dar acum e ok. Lama n-o folosesc decat in cazuri extreme, iar crema f. rar.
corina
ariciu spune:
acum un 1 an cand m-am dus la epilat am dat peste o cosmeticiana noua.
M-a intrebat: inghinal total (si anal) ? Mi-am luat inima in dinti si am spus DA. Durerea trece, poate prima oara doare (eu imi tin respiratia ca sa nu mai simt asa tare), dar acum dupa ce m-am facut de atitea ori, s-a rarit, este mai moale atunci cand creste. Surpriza cea mai placuta a fost cand seara, sotzul a descoperit in pat ce schimbare majora s-a produs la mine...a fost f incantat (si eu de asemenea), si vreau sa spun ca acuma el ma trimite la epilat total atunci cand eu mai amin. Este placut, estetic, sexi daca vreti.
Incercarea moarte n-are, asa mi-am zis atunci...si a meritat!