Gradi Harry Potter Junior - va rog informatii

Gradi Harry Potter Junior - va rog informatii | Autor: Calinescu Lucia

Link direct la acest mesaj

Buna sunt mai noua pe forum dar va urmaresc de foarte mult timp. Am si eu mare nevoie de voi de o informatie, sunt intr-o mare dilema - va rog daca are cineva informatii despre gradinita HARRY POTTER JUNIOR- va rog ajutati-ma

Cristina si bebe Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gradinita se afla chiar langa serviciul meu, dar nu stiu daca mai activeaza pentru ca in locul firmei de gradinita apare alta firma. Pe site-ul www.gradinite.com, la gradinite particulare insa, poti gasi numarul lor de telefon. Ce pot sa-ti spun: gradinita e intr-o casa particulara (vila) mai veche cu o curte frumoasa cu multi copaci dar micuta. Nu au loc de joaca pentru copii afara. Cel putin asa era anul trecut, poate anul asta si-au mutat sediul, nu stiu.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Si-a schimbat sediul e undeva in spate la P-ta Victoriei

lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Multumesc pentru informatii. Are cineva copilul la gradi acolo? Tare as vrea sa aflu cum e cu copiii pe acolo, cum sunt ingrijiti etc.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Critsina si bebe Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pina la urma e vorba de asta ( http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=261 ) de pe Popa Savu sau de asta ( http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=2&id=304 ) care-i pe Gr. Alexandrescu - in preajma Pietei Victoriei, dar se cheama numai Harry Junior, fara Potter?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eny spune:

Lucia, spune-mi te rog ce anume vrei sa stii sau ce dilema ai! Eu am copilul acolo de putin timp dar poate iti pot spune cate ceva din ce te intereseaza.
Multumesc,
Eny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Eny, daca locatia gradinitei este in apropiere de Piata Victoriei, m-ar interesa si pe mine amanunte gen: adresa, telefon (sau poate au site pe net?), tarif, program, nr. copii/grupa, daca au curte. Te rog muuuult.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Eny: am vazut gradinita, cea de langa piata Victoriei in spatele spitalului Grigore Alexandrescu - si imi place drept sa-ti spun dar vreau sa stiu de la mamici care au copiii acolo cum este. Stii as vrea sa cunosc si parerile unor mamici, asta ar fi tot ce ma intereseaza. Mamele care au experienta cu gradinita vad altfel realitatea.Eu sunt la prima incercare. Te rog daca imi poti da toate amanuntele care ti s-ar parea intresante: ingrijire copii, programa, personal etc. poate poti sa ma lamuresti mai bine. Ce spune copilul sau cum se simte? - Cu mii de multumiri

Cristina si bebe Maria

Mergi la inceput

iileana: eu am gasit toate datele pe www.gradinite.com ai acolo toate datele ce te intereseaza. Nr. tel., pers. contact, program tot ce te-ar putea interesa. Sper sa te ajute.
Cu prietenie

Cristina si bebe Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eny spune:

Am sa incerc sa iti dau cateva detalii. Programul este de la 8:00 pana la 19:00 dar incepand cu ora 17:30 incep sa plece copiii. Vineri este program redus pana la ora 17:00. Sunt 2 grupe de copii: 1 pentru pitici (acum sunt 7 copii in grupa) si alta de copii after school care vin numai dupa-amiaza. Pentru grupa de pitici sunt 3 educatoare, in general 1 dimineata si 2 dupa amiza. Fetele sunt tinere si dragute si din cate am apucat sa le cunosc iubesc copii. Pana acum nu am probleme majore privind ingrijirea. Eu sunt si foarte pretentioasa si am avut ceva comentarii dar sau rezolvat. Nu imi place faptul ca au o curte foarte mica (si neamenajata inca) dar am inteles ca vor sa se mute intr-o locatie mai mare si acolo vor avea. Meniul zilnic este destul de bun si pitica mea a avut zile cand nu a mai mancat acasa ceea ce insemna ca a mancat bine la gradinita. Spune-mi te rog ce varsta are copilul tau, e tot de grupa mica?

Mergi la inceput

Eny: 2ani
Spui ca este bine acolo. Multumesc pentru raspuns.

Cristina si bebe Maria

Mergi la inceput