Gradi Harry Potter Junior - va rog informatii
Raspunsuri - Pagina 2
Eny spune:
Ia te uita suntem de aceeasi varsta! Sa inteleg ca suntem colegi sau colege sau nu te-ai hotarat inca?
Eny
Calinescu Lucia spune:
Cred ca vom fii colegi de gradi, de la toamna. venim si noi.
Cristina si bebe Maria
aissa spune:
Fetelor ridic subiectul.
Eu am tot cautat si acum am dat pe www.gradinite.com de Harry junior (fara potter
), figureaza pe strada Av.Petre Cretu si spune ca vor avea in curand un sediu nou in zona 1 mai.
Sunt intre voi fete care au copiii acolo? Nu au un site propriu? Oricum voi suna la telefoanele date pe gradinite.com, dar vroiam o parere de la cineva care stie ce si cum. Vad ca voi spuenati anul trecut de alta adresa, asta de acum o fi o locatie mai buna?
Si mai ales tariful mi se pare mic, 450 RON pt programul pana la 19, care o fi hiba?
Orice detalii ma ajuta, please.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
cgaby spune:
buna!
eu am fost in vara trecuta sa vizitez gradinita pt ca si mie mi s-a parut suspect de ce e tariful asa mic! si mi s-a spus ca sunt societate non profit...intelegeti ce vreti!
de atunci spuneau ca se vor muta...nu mi-a placut ca nu prea aveau jucarii si ca pe cei mici ii punea la tv la desene! mi s-a parut ca nu prea faceau nimik pe acolo...am niste semne de intrebare neelucidate referitoare la tariful mic practicat!
pupici si succes in cautare!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
aissa spune:
Hmm, deci nu sunt singura cu acest dubiu....
Ideea e ca pe langa tarif, care fireste ma incanta, imi convenea locatia ca e aproape de serviciul meu.
Poate intra Lucia, ca vad ca ultimul mesaj era de la ea, in care zicea ca o duce din toamna pe fata ei.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
aissa spune:
Pana la urma am sunat si eu, sediul nu e in spatele spitalului Gr.Alexandrescu unde vad ca ziceati anul trecut, e la Casin, aproape de Arcul De Triumf. Tariful este 5 milioane (baza,) cu toate optionalele e 570 RON si a zis ca se pare ca din toamna va fi in jur de 6 milioane si ceva.
O sa vizitez saptamana viitoare cred, a ramas sa o sun. Chiar sunt curioasa.
A, a zis ca au o curte mare, 5-6 sute mp.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
cgaby spune:
aha..deci s-a schimbat sediul...
bafta! du-te si vezi cum arata, sa te convingi cu ochii tai!
succes!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
boeru spune:
Eu zic sa nu te duci! L-am avut pe Raducu acolo si dupa o saptamana l-am transferat la Litlle One unde imi place. Ce nu mi-a placut: Nu faceau nimic curtea era neingrijita nu situ cum o fi acum, l-am gasit pe Raducu neschimbat, transpirat, cu pantofii de interior pe afara...ce stiu e ca Lucia (Calinescu) cu care acum sunt buna prietena datorita acestui forum a dus-o pe Maria la Harry Potter si s-a imbolnavit micuta rau de i-a zis pediatra sa n-o mai duca in colectivitate pana primavara! Mai am o cunostinta care a avut fetita acolo si au tranferat-o. Erau un subiect cu lista neagra aici unde am postat si eu si alte mamici despre Harry Potter!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Mamadebebe spune:
Fetelor, daca locuiti in zona sector 1, nu uitati sa mergeti sa vizitati gradinita Junior. Are cea mai complexa oferta posibila, au mancare suta la suta naturala, fara mezeluri, fara conservanti, au un ambient super iar educatoarele sunt si destepte si dragute.
Poate ca preturile sunt cam mari, dar am auzit ca fac tot felul de reduceri, trebuie sa sunati si sa intrebati. Oricum, decat sa dati copilul la una mai ieftina si apoi sa faca meditatii la tot felul de materii, sau sa dati bani pentru optionale, eu zic ca merita.
Noi suntem foarte multumiti, de la grupa mini- 2 ani si mai mici, si vrem sa continuam cu scoala la ei, pentru ca e acreditata, si se face carte cum trebuie. www.genesis.ro
Mult succes si nu uitati sa cereti toate detaliile cand il inscrieti.