unde am gresit?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Porumbita spune:
eu cred ca te iubeste.. dar cred ca e acum "impartit" intre dragostea fata de tine si faptul ca poate simte ca nu si-a trait tineretea (adica nu a "cunoscut" si alte tipe etc.);
cred ca a dat dovada de curaj ca ti-a spus acum (putea sa treaca la fapte cu colega aia si sa merga inainte si cu nunta);
pune problema asa dc., despartiti fiind, trece la "fapte" cu respectiva si apoi se intorce la tine ca isi da seama ca te iubeste si cu tine vrea sa ramana... l-ai mai accepta?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
munira spune:
buna seara fetelor.sunt noua pe acest site,am citit povestile voastr
e si ma bucur tare mult ca exista un asemenea site unde putem discu ta deschis ca intre prietene.
Draga Oana te inteleg destul de bine ,stiu exact prin ce trci ,pt ca situatia mia a fost asemanatoare cu a ta.Si eu am avut un prieten pe care l-am iubit foarte mult ,si ne-am hatarat sa ne casatorim.Am depus actele pt casatorie,parintii mei au platit restaurantul,muzica ,absolut tot,iar inainte cu 2 saptamani de cununia civila ne-am despartit.pe motiv ca nu este hotarat sa faca pasul.Am facut un soc puternic ,timp de 2 saptamani nu am stiut ce se intampla cu mine,totul se prabusise in jurul meu,renuntasem chiar si la servici ,am zis ca asta nu mi se poate intampla mie.Cu greu mi-am revenit din acel soc,si sincera sa fiu timp de cateva luni bune incepusem sa urasc barbatii,absolut toti.La fel ca si prietenul tau ,fostul meu prieten mi-a zis ca daca o sa ne revedem ,si daca o sa fie hotarat sa faca pasul,o sa ne casatorim.Dar cred ca asa a fost mai bine ,cred ca asa mi-a fost scris ,sa nu fie el sotul meu.Spun asta pt ca dupa ce mi-am revenit din socul acela puternic,mi-am zis ca viata merge inainte si ca D-zeu o sa aiba grija si de mine. Si in urma cu 7 luni l-am intalnit pe viitorul meu sot ,spun asta pt ca luna aceasta avem cununia civila,si sunt foarte fericita .Asa a fost sa fie .Unii sunt pregatiti pt viata ,altii nu.....Dar vreau sa iti spun ca sunt aproape 2 ani si nu l-am mai vazut de atunci.....Fii tare si nu incerca sa tragi de el ,daca asta a fost decizia lui..nu ai ce face..Are D-zeu grija si de tine..nu fii suparata Te pup
RaluD spune:
Nu ai gresit cu nimic, Oana, esti o fata pe cinste. Esti de treaba, dar hotarata. Sunt convinsa ca Dumnezeu va aduce langa tine un barbat care sa te merite.
Nu-l lasa sa faca din tine geamandura lui, la care se intoarce cand se ineaca.,
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
amuleta spune:
Cred ca lucrurile pot merge in orice directie de aici inainte dar nu vad cum ar mai putea fi ca inainte, chiar daca veti fi impreuna in viitor. Omul crede ca iarba de partea cealalta a gardului e mai verde dar o sa-i iasa in curind prin nas. Si atunci s-ar putea sa se intoarce la tine. Daca-l iubesti destul de mult ca sa-l ierti si sa mai poti avea incredere si admiratie pentru el, ar merita sa-i mai dai o sansa. Sau poate ca intre timp o sa descoperi chiar tu ca exista alti barbati mai de soi in jur si o sa-i multumesti ca ti-a facut un bine.
n/a spune:
Mai, Oana, din cate am citit eu, dragutul tau amic tocmai ti-a zis ca a intalnit o alta "fusta" care l-a pus nu numai pe ganduri, dar a reusit sa il si determine sa renunte la tot ce planuiserati voi legat de nunta.
Eu nu te inteleg, pur si simplu, de ce te invinovatesti atata (ca au mai fost certuri...de parca nu toate cuplurile le-ar avea...ca ai fost prea cicalitoare...desi chiar nu cred!..etc), insa daca tii neaparat sa iti faci sange rau, poti sa continui.
Scuza-ma ca iti spun, dar prietenul tau, in afara de faptul ca e un nemernic, mai e si un aerian... Scuze de genul..."nu e pregatit", "inca nu s-a maturizat" si alte "minunatii" din astea sunt pentru cei care nu sunt in stare sa-ti spuna adevarul in fata.
Iar adevarul privindu-l pe prietenul tau este ca a intalnit o alta "fustita" dupa care i s-au aprins calcaiele. Si cred ca e tare amorezat, saracul, de a putut, totusi, sa dea cu piciorul la tot ce ati acumulat impreuna in 4 ani...
Ia spune-mi: ai impresia ca daca erati casatoriti, ar fi facut altceva (daca ar fi intalnit atunci "fustitza")? Eu as baga mana in foc ca ar fi calcat stramb. Pai cum e posibil ca dupa 4 ani, dupa ce pui pe picioare o nunta, sa spui ca nu esti pregatit (?!), ca PARCA (?!) nu esti convins ca asta vrei, si, colac peste pupaza, sa mai afli ca se uita dupa alta... Tu ce erai? Rezerva? Daca avea mai mult timp pana la nunta ce facea? Iti spun eu: umbla si cu cealalta, si daca vedea ca nu ii convine asa mult, te alegea pe tine si ramanea cu tine, dar asa...
S-a simtit coplesit, "mititelul"... S-a trezit acum ca nu a "golanit" suficient? Pai lasa-l sa golaneasca pana o vedea negru in fata ochilor.
Un astfel de baiat nu te merita, dar daca tu ai impresia ca TU NU MERITI ceva mai bun, atunci asteapta "cumintica" sa isi faca el damblaua, sa vina la tine cu coada intre picioare (daca o veni), si iarta-l...
Dar, sincer: presupunand ca v-ati impaca, nu ti-ar fi teama ca se va trezi DIN NOU ca nu e pregatit, ca parca ar mai vrea sa astepte...si tot asa? Sau tii neaparat sa iti spuna NU in fata ofiterului de stare civila?
Eu una as lasa o astfel de pramatie...pentru ca asta e...o pramatie. Altii la varsta lor sunt departe...el?...el nu a avut suficienta libertate si vrea sa se mai imbete un pic cu ea.
Parerea mea ar fi sa il lasi...pentru binele tau... Durerea e mare, stiu, dar timpul vindeca ORICE rana. Mai tarziu te vei convinge ca intr-adevar nu a meritat...
Pupici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
Oana, eu stiu 3 cazuri:
1. un cuplu format dintr-un el si o ispita. s-au cunoscut inaintea de nunta lui cu 2 sapt, el a anulat tot, dupa vreo 2 ani s-a casatorit cu ispita si sint fericiti.
2. un el care s-a casatorit cu ispita, aparuta tot asa, un pic inainte de nunta, a divortat de ispita dupa vreo 3 ani si s-a intors la prima, au facut nunta si iar sint fericiti.
3. el renunta la ispita si se casatoreste cu prima, traiesc impreuna, este fidel, dar nu-s fericiti.
concluzia mea este ca numai voi doi puteti sti exact ce si cum. restul sint teorii si istorii din ciclul "ce as face eu".
insa putina lume aplica teoriile "ce as face eu" in viata reala.
so ... mult noroc, rabdare si vei vedea tu.
lena spune:
na, ca nu vroiam sa scriu, dar nu ma pot abtine...la faza cu "ispitele", eu am o teorie, daca ceva scartaie, prima tentatie si gata...s-a dus totul de rapa!
ce zici daca iti povestesc un caz real: ea inainte de casatorie, apare un "el" simpatic, haios, plin de viatza, de ajuns sa o ispiteasca, ea zice..."aoleu, pai de ce sa-l iau pe celalalt, daca nu sunt sigura?!"...ramane cu ispita si descopera "iubirea".
acuma serios, ea nu e o femeie habarnista, stie ce vrea de la viatza, numai ca simtea (la femei e si un pic mai puternic instinctul de conservare, ca nu prea merge "unsa" relatia cu viitorul husband) a ales in cunostintza de cauza, ca sa zic asa.
Oana poate la voi era o relatie, dar acel ceva lipsea...ca l-a simtit el, ca o sa realizezi si tu, poate e mai putin important...eu zic asa: daca el s-a lasat ispitit de altcineva...nu te iubea indeajuns! punct!
Numai bine iti doresc si sa il intalnesti pe acel "el" destinat tie,
Lena
ionella3003 spune:
lena, total de acord c tine! Daca iubesti cu adevarat pe cineva, nu poti sa inseli... daca nu...
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
scumpi spune:
Buna Oana,
In momentul in care te decizi sa te casatoresti eu cred ca te gandesti ca va fii pt. totdeauna. Si probabil asta a simtit si el pana in momentul in care a intalnit acea ispita cu care a iesit la un suc. Si astfel si-a dat seama ca o place si ca acest sentiment nu putea aparea in cazul in care era decis sa se casatoreasca cu tine si in cazul in care dragostea lui pt. tine era indeajuns de puternica. Deci eu cred ca e mai bine sa-ti faci alte planuri de viitor, nu mai astepta dupa dansul, o sa-ti fie greu la inceput, e un soc, dar e mai bine ca s-a intamplat acum si nu dupa casatorie.
Bafta si multa sanatate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Oana nua i gresit cu nimic, eu un sfatv imi permit sa iti dau, daca scartaie si nu e de incredere si nu exista 100% sentimente si comuniare, uita-l, meriti ceva mai bun si os a vezi ca Doamne Doamne o sa aiba grija de tine sa gasesti barbatul care te merita si te va iubi si resecta fara sacrificii.
Ai grija si multa bafta!
Denisa8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!