unde am gresit?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt oameni care se casatoresc si oameni care nu se casatoresc niciodata pt ca le place sa fie liberi,sa zburde din floare in floare.
Caz real...el,ea..ani..mai multi decat tine.Se casatoresc..apare ispita si gata..totul se rupe..se despart.El ramane cu ispita,insa nici in ziua de azi nu a luat-o de sotie desi are un copil cu ea.Zice ca nu e pt insuratoare,ii place sa fie liber,sa faca ce vrea si cand vrea si sa iasa si cu altele.
Deci mai bine acum decat sa treci printr-un divort sau sa ramai si cu un copil.
Eu cred ca a renuntat prea usor.Cum Doamne iarta-ma sa vi cu texte ca nu esti pregatit,ca vrea sa fie liber(vrea pe altele,ca doar nu-l ti in lanturi),ca s-a dus la mare si s-a simtit liber si ar fi putut face orice.Pai asa si casatorit..pleaca intr-o delegatie si e liber.Ce face?Da de o pipita si gata cade in ispita?Ce ins.pt el libertatea?Sa iasa si cu altele?Sa faca ce vrea si cand vrea?(inclusiv sa te insele)..
Cred ca e amorezat rau de fata aia,mult mai mult decat de tine.Altfel nu ai renunta la o relatie de 4 ani,in ultimu moment,cand trebuia sa va casatoriti.Cred ca el nu te iubeste suficient si e mai bine fara.Pt ca prea repede cade in ispite.Daca iubesti pe cineva cu tarie nu te uiti dupa altele,nu dai nas alteia,nu-ti sclipesc ochii dupa altele,nu inseli!Daca insa dragostea nu-i puternica..da,prea usor ii poate suci mintile o pipita.
Insa e mai bine acum!
Eu nu as mai putea avea incredere in el dupa o astfel de faza..si nu l-as putea ierta.Pur si simplu te lasa pt alta.Tu stai in casa si suferi si el iese la suc cu aia?Chiar nu are respect pt tine?Pt cei 4 ani?
Sper ca tu sa intalnesti un barbat care sa te merite,un barbat care sa te iubeasca mai presus de orice si tu sa fi centrul universului lui.
Imi pare sincer rau pt situatia ta.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Uite aici ce zice si alta fata:

quote:
La fel ca si prietenul tau ,fostul meu prieten mi-a zis ca daca o sa ne revedem ,si daca o sa fie hotarat sa faca pasul,o sa ne casatorim.Dar cred ca asa a fost mai bine ,cred ca asa mi-a fost scris ,sa nu fie el sotul meu

Mai, nehotaratii astia au texte la comun, studiaza toti dupa acelasi manual... fugi fuguta, ca norocul tau nu e aici!-(aculta pe alta care a patit cam la fel)...norocul tau e mai incolo, o sa zici "saru-mana" ca a fost asa, chiar daca acum iti vine sa te dai cu capul de pereti!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cred ca n-am zis clar: textul asta cu "La fel ca si prietenul tau ,fostul meu prieten mi-a zis ca daca o sa ne revedem ,si daca o sa fie hotarat sa faca pasul,o sa ne casatorim" l-am auzit si eu...si dupa aia am auzit si ca umbla cu alta de cateva luni...Asa ca nu am mai vrut sa-l vad, din orgoliu, cum sa patesc tocmai eu asa ceva, dupa 10 zile l-am cunoscut pe actualul sot, dupa 3 luni ne-am casatorit, si Doamne ce bine-mi pare ca n-am tras de fostul prieten...sa il aduc la altar...lasa ca vine singur, daca-l cheama inima...asta mi-a demonstrat-o sotul meu...

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Mie mi se pare ca a procedat corect. Ti-a spus deschis ce simte. Cred ca as fi facut la fel, in locul lui, daca s-ar fi intamplat sa ma gandesc la altcineva.

Asa ca, reia-ti viata, si bucura-te de libertate. Va veni si alesul

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Ce intrebare-i asta "Unde am gresit?..." Unde sa gresesti... Gresit era daca se intamplau multe... Primul lucru care mi-a venit in mainte cant am citit a fost: daca nu era pregatit sa aiba un copil cand tu, insarcinata, ii dadeai vestea-proceda la fel? Apoi am vazut cauza .

Eu am facut ceva asemanator cand m-a cerut al meu sot in casatorie. Am plans de parca era sfarsitul lumii. Nu ma simteam pregatita, parca nu era el cel potrivit. Am zis ca sa mai asteptam... El s-a suparat tare, eram de 4 ani impreuna si noi. Avusesem o relatie tare zbuciumata, iar eu pur si simplu nu eram convinsa ca el e cel potrivit. Si de ce sa nu recunosc, imi umblau alti gargauni prin cap. Dar dupa o vreme am ramas insarcinata si am hotarat sa ne casatorim. Eram pregatita sa cresc copilul si singura dar am simtit pur si simplu ca e momentul, ca am asteptat deja prea mult. Acum ma bucur ca s-a intamplat asta-a fost un semn de la Dumnezeu - puiutul meu trebuia sa vina pe lume atunci!

Imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. Bucura-te cum zi ceau si altii, ca s-a intamplat acum si nu dupa. Stiu si eu cateva cazuri. Si ca si al tau, si care si-ai dat seama dupa.

Pleaca de la el (daca n-ai plecat deja) si lasa-l pur si simplu cu ale lui. Cred ca e greu dupa atatia ani... Dar vezi adevarul: e din cauza alteia de fapt!

Sincer, eu nu l-as mai primi inapoi dupa o figura de-asta orice ar face. Eu asa zic dar recunosc ca n-am trecut prin asa ceva. Dar si daca l-ai primi intr-un final, freaca-l atat cat poti tu demult, pana iti dai seama ca merita!

Curaj! Timpul le aranjeaza pe toate! Cu ajutorul tau nepretuit!

Pupici!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Se pare ca despartirea e inevitabila. Saptamana asta e plecat din tara si am ocazia sa-mi caut ceva.
Ieri am revenit acasa. Mi se rupea sufletul sa vad atatea lucruri care eu credeam ca ne legau. Tot ce am facut am facut pentru noi. Si cu atata drag. Dar se pare ca undeva, pe drum ne-am pierdut. Si am fost orbi si nu am vazut.
Stiu ca daca am ajuns aici e vina noastra. Si in primul rand noi trebuie sa ne iertam. Ca inainte niciodata nu va mai putea fi.
Acum sunt trista si-mi vine sa plang. Dar poate maine voi zambi.
Va multumesc ca m-ati ajutat-pentru ca asta ati facut prin sfaturile voastre, si poate cand ne vom intalni iar pe forum va fi cu vesti mai bune!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Oana, capul sus shi mult noroc! Daca nu s-a intimplat, inseamna ca nu e el alesul, shi cred ca tot raul va fi spre bine!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

multa putere oana. lacrimile nu vor trece prea usor. stiu ca doare, te inteleg perfect. dar ma gandesc ca totusi va veni o zi in care nu vom mai fi triste, in care vom putea zambi din nou. am incredere in dumnezeu ca va fi bine si ca voi putea privi in viitor cu speranta.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput