Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(15)
Raspunsuri - Pagina 14
Lavi spune:
ac sa raspund in ordine
am sarcini diferite, rar o lucrare comuna,colegii au limba ascutita cu venin dar din cind in cind mai adauga si un pic de miere, stiu de problemele mele, dar nu vreau sa zica abuzez de amabiliatea lor, sunt creire artistice, umane, si ...cu foarte multi pitici dansatori pe cheliute, a la Ally mcbeal.
toti bebelci sunt tolomaci si nestiutorii, poti pune tu si mama prosoapelor, ca tot te urci pe pereti, poti intre timp sa inveti smecherioare ca sa inceteze durerea sau sa ameliorezi starea.
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi
mimi_dumy spune:
Pupici la mamici,
am mai aparut si eu in cele din urma pe aici, dupa o perioada cam lunga de absenta(repaus la pat pana la 14 sapt deoarece am avut amenintare de avort de la 6 sapt,acasa nu am net si de cand am revenit la servici nu am putut sa va scriu ca sunt curiosi prin preajma).
ieri am fost si eu la echo (fix 18 sapt) si l-am vazut pe bebe care e bine si am aflat ca este baietel, exact cum ne doream.
puteti sa-mi modificati si mie datele: 28 ani, Bucuresti, carucior albastru , Andrei (la al doilea prenume se mai lucreaza), maternitatea Giulesti.
poza bebe : http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaeladobre1977/my_photos
va pup
corap spune:
lavi, pai atunci incearca sa fructifici ambilitatea lor doar cand chiar ai nevoie, si mai ia-i si tu in balon.
daca chiar vezi reaua, ia-ti un medical (medicul de familie, de capul lui, nu-ti poate da decat de-ala de 75% din salariu. dac vrei 85% tre sa ai trimitere de la gineco).
sfatul meu e sa profiti de amabilitati mai incolo, ca se face cald si burta se face mare... pana atunci, baga cafea ;) si nu te stresa prea tare, mai ales ca mediul inconjurator e zanatic
C & bb 18 fix
Lavi spune:
Bine ai venir mimi, bine ca a trecut greul si sa iti traisca baietelul
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi
Noki_Lara spune:
Mimi, felicitari pentru baietel sa-ti traiasca si tu linga el!
Bine ca ai trecut peste perioada periculoasa!
19+
dordia2000 spune:
Multumesc mult fetelor, Ma simt mult mai bine sa aflu ca majoritatea aveti astfel de dureri! Cu secretia la mine cred ca e si din cauza faptului ca am sanii f.mari, si sunt mai grasa (bine dezvoltata); Sper sa nu fie ceva in neregula!
Multumesc si pt sfatul cu prosopul, am mai auzit si cred ca o sa incep sa ma masez si eu
Ar mai fi o intrebare: Voi cu ce va ungeti pe burtici si pe sani?
Diana 18+
corap spune:
mimi, ce seamana cu bb al meu :) e in aceeasi pozitie prins, da' eu nu pot sa-i pun poza pe nicaieri (sunt limitata de resurse calculatoristice ffff modeste)
bine ai revenit. acum cum te simti???
felicitari pt. caruciorul albastru :) o fericesti si pe diana, ca-i raman fetitele pt. ea :)))
dordia, eu am o crema mothercare (260 sau 280.000) pe care mi-a luat-o nasi-mea cadou, speciala cica pt. chestia asta. nu stiu cat e de eficienta, da' asta e... macar nu miroase a mai nimic (adica are un miros, dar nu f puternic). mie vergeturi pe burta & sani nu mi-au aparut. doar pe coapse, cateva, da' nu pot sa jur ca nu le aveam dinainte...
C & bb 18 fix
dienutagraviduta spune:
FELICITARI, MIMI !
URAAAA!(stie lumea de ce ma bucur asa de baietei !!!!)
eu ma ung asa :
1 pe sani cu o chestie de la avon pt fermitate, cica;
2 pe fund si coapse cu crema antivergeturi tot de la avon;
3 pe burtica cu lotiunea aia de corp albastra ...tot de la ... avon, ati ghicit.
nu am o obsesie cu avon chiar deloc, dar toate astea le am de inainte sa raman insarcinata, asa ca astept sa le termin;
ieri am intrat intr-o farmacie si am iesit rapid de tot : gel antivergeturi de la elancyl - 700000 lai, si alta gama tot pricopsita - 500000 lei.
asa ca speram ca bebe sa aibe bun simt, si sa nu traga de burta prea tare, ca deja sanii sunt compromisi. adios bust ca-n filme (astea pe la servici fac misto de mine ca mi-am pus silicoane).
dienutagraviduta 15+ si bebelaca
Ina869 spune:
Fetelor, voi ati inceput ( cele care stiti ca veti naste natural) exercitiile Kegel?
Exercitiile Kegel: Reprezinta cea mai simpla forma de a iti intari planseul muscular pelvin (cel care este cel mai mult solicitat in cursul travaliului). Desi denumirea lui poarta oarece unda de mister si de complexitate, in realitate acest exerciti nu este altceva decat contractarea si relaxarea ritmica a muschilor perineului (contractia anusului si a uretrei). Este indicat a face acest exercitiu ori de cate ori iti aduci aminte: la servici daca ai munca de birou, in tramvai sau autobuz (daca ai avut norocul sa iti cedeze cineva locul), acasa la televizor, etc. Sunt necesare minim 100 de contractii consecutive, pentru inceput. Ulterior poti sa depasesti milionul! Exercitiile acestea sunt excelente pentru a evita aparitia prolapsului genital si este recomandabil sa le faci si cand nu mai esti gravida... »
Ina
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Ina869 spune:
dordia2000 du-te pe www.infetrtilitate.ro la sarcina - "modificari ale sanilor" si gasesti mai multe info acolo..
Ina
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.