Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dordia, scuze pt. intarziere, da' zilele astea am tot scris si am mai scapat din vedere anumite probleme.
ai mei nu secreta nimic - adica or secreta ceva, da' nu dau pe-afara. in schimb ma dor de la inceputul sarcinii. asta a fost "primul simptom". si ma mai lasa, si iar ma dor. cica-i foarte normal sa te doara. si am cojite pe mameloane. si cate o data ma mananca de nu mai pot.
presupun ca si secretia e normala, doar sa o lasi in pace, sa nu ai tendinta de a o scoate tu (ceva gen muls) ca am auzit ca da contractii (am citit pe undeva, da' nu stiu sursa).
hai, nu mai fii suparata...
C & bb 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Dordia, draga mea, la mine trece durerea, si nu e gluma dupa ce ii invalui intr-o hainuta generoasa de crema, nu stiu se inmoie pielea, se intampla ceva, si pe mine mador si ma maninca citeodata, si asata ma apuca la serviciu, si mi-e jena si imi vine sa ma urc pe pereti.....alta dat i-au un prosopel il ud cu apa rece si il pun pe sani, mai slabeste presiune.....fetelor astea nu sunt dureri.sa vedeti ce ne asteapta la prima zi de alaptare cu un bebelac un pic nepriceput si dupa ia ce dureri, ce si ce rani...!!!!!!1

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

si pe mine ma mananca, dor inteapa, etc infiorator... chestiile astea care ma trag in jos... ca nu se mai cheama sani demult; acum au 2.5 kg impreuna, ii ung de mama focului cu toate alea, dar cres de parca nasc maine, si s-au crapat asa, am vergeturi...

dienutagraviduta 15+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Diana, eu pot sa-ti raspund dar la ale mele paispe saptamani n-o sa-ti fie relevant. Sanii sensibili au fost primul simptom de sarcina, undeva la 4-5 saptamani au inceput sa fie pretiosi la atingere. Si asta a durat cam pana acum vreo 2 saptamani. Si acum sunt sensibili dar foarte putin. Peste 4 saptamani nu stiu cum va fi.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ALEXANDRINA,
cand citesc expresia "pretiosi la atingere", fata de cum e la mine, ma simt ca o vaca...

dienutagraviduta 15+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

"pretiosi la atingere" = durerosi, nu puteam sa dorm pe burta din cauza lor
Nu vad nici-o legatura cu vreo vaca

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

sunteti tare colorate si in verva, fetelor, eu nu am vergeturi, ca le-am pastrat pe alea de la Eva,
nu prea imi inteleg colegii, de la o vreme tot ii aud
"Lavi, du-te acasa!' asa azi, miine,ieri, saptamini, nu prea stiu cum sa le interpretez intentiile

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor!
He, he ... mai bucuram si eu cand am ramas insarcinata ca am sa devin "mai dotata" la capitolul sani, din pacate, au crescut putin, au durut putin si gata... s-au oprit din crescut... in schimb burtica creste ca din apa...

Adelina cu BB 16+ (maine 17 fix)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, depinde cum e la tine in "fabrica". si la cum sunt colegii, de cand lucrezi, cat e de munca ... chestii d'astea.
adica ce faci tu, faci numai tu sau e o chestie globala care se imparte la toti?
ai mult de munca?
pot sa urmareasca ceva daca te trimit acasa sau sunt numai amabili?
e cald in birou si li se face mila de tine?
stiu ce probleme ai? ca ai tensiune mica, ca ai avut o sarcina cu probleme etc...
analizeaza si tu, ca ai sa ajungi singura la o concluzie

C & bb 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienuta, ai fost mortala cu vaca...m-am tavalit de ris

Dordia2000, eu sunt mai nesintita - nu ma dor deloc. Erau, vorba deja clasica, "pretiosi la atingere", prin primele saptamini, dar de vreo 4-5 nu se mai intimpla nimic cu ei. Nici nu au mai crescut, au ramas la nielul crescut de atunci. Dezamagire - cu crescutu'

Sfat de la bunica mea, deci babesc, despre ingrijire a lor anti-dureri la alaptat: inca de pe prin aceasta perioada, pina la nastere, in fiecare zi, eventual dupa dusul de seara, trebuie masate sfircurile cu un prosoc mai abraziv, mai dur - fiecare dintre ei, cam 2-3 minute fiecare, apoi progresiv, mai mult. Cica ajuta foarte mult sa se intareasca rezistenta lor la agresiunile BBlacului tolomac si nepriceput la supt.
Eu mi-am facut acest obicei si sper sa dea roade in momentele dificile. Sa incercati si voi. Nu are ce sa strice...

Pipici!

19+

Mergi la inceput