AUSTRALIA
Buna,
ma uit si ma apuca groaza, cand va vad ca sunteti atat de multe in Europa, State..ce frumos sa stii ca mai ai cu cine vorbi , sau copiii au cu cine se juca.
Am intrat de o luna pe site-ul despre copii, care este super , insa, din pacate, nu am gasit o mamica..UNA SINGURA..din Australia
Sotul meu este australian si vrea sa traim acolo impreuna cu cei doi copii ai nostri si mi-e o frica de mor...nimeni nu zice o vorba...CUM E FETELOR ACOLO? Sunteti macar una sau doua si pe acolo...sau nici nu se stie de acest site?
va pup pe toti de peste hotare si va urez mult succes in tot ce faceti si sanatate ca-i mai buna decat toate
pashosha, mami lui LUCA si MAIA
Raspunsuri
adimercedes spune:
pashosha, eu sunt in Oz. Sunt mai multe fete din Australia pe DC, dar nu cred ca intra foarte des. Ce vrei sa stii? Uite aici ai mai mutle date: http://www.emigrare.info/forum/index.php Intra la Australia si, mai ales la Cafenea.
Bafta. Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
Adaug ca in Melbourne sunt 16.000 de romani, iar in Sydney vreo 3.000. Si sint si in Perth, Adelaide etc.
Hai la cafenea
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
pashosha spune:
ADI, iti multumesc din suflet de sfat...cred ca intamplareaa facut sa redeschid subiectul creat de mine tocmai azi..de ziua mea, si am realizat ce tampita sunt..dupa ce am citit subiecte pe forum.Cati ar vrea sa plece si eu ca proasta dau cu piiorul, doar ptr ca o duc f bine aiici..Abia acum inteleg ceimi tot zie mie sotul meu...you will see...mersi ,ultsiintu pe forum de maine..pupici si multumesc..vadca dumnezeu le a aranjat asha..ca tocmai azi sa vadmesajul..
Siminaf spune:
La multi ani!
Duceti-va acolo si sa nu-ti para rau, ca din ce stiu de la prietenii nostri care-s acolo de 18 ani, e Raiul pe pamint!
Multa bafta!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
pashosha spune:
Simina, voi de ce nu va mutati, ca am auzit ca tare multi pleaca din state sa vina in Australia?
Prietena mea e la Boston si ma tot roaga sa merg acolo...stii ca la ruleta, dar in final, tot familia primeaza iar a sotului meu e acolo toata
pupici
pashosha mami lui Luca si Maia
light spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42243mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005
Siminaf spune:
Este destul de greu sa faci actele de emigrare in Aussy. Intii de toate trebuie sa-ti echivalezi studiile, ceea ce e mai greu la medici, iar eu acuma astept si al doilea bebe si mi-e cam rau... Aici am ajuns ca am cistigat la ceea ce este popular cunoscut drept "loteria vizelor" si totul a fost usor si rapid. Altfel as pleca acolo si miine, fii sigura!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
livia spune:
Emigrare in Australia daaaaar unde?In ce orase e mai avantajos sa locuiesti?
Astept un raspuns amanuntiiiit,va roooog!!!
puuup!
pashosha spune:
livia, mai sus, adimercedes a dat un site...si am aflat tot ce imi doream sa aflu..adi, iti multumesc din suflte..dar tare greu mi e sa dau de tine acolo
simi, iti doresc nastere usoara si never say never, stii cum este.Varul meu a emigrat cu familia in Canada, quebec si este tare nemultumit...deci vrea sa vina si el in australia la mine dupa ce ajung eu acolo...am mare noroc ca eu am de toate acolo, ca altfel, cred ca , tot as fi plecat dar cu frica in san...va pup si intrati pe site-ul dat de adi careia ii multumesc inca odata
pupici
pashosha mami lui Luca si Maia
Glavan spune:
Draga Pashosha,
Desi nu sunt din Oz, sunt pe cale sa emigrez acolo, adica sunt in faza de procesare a vizei. Daca vrei sa schimbam opinii si informatii despre Oz, trimite-mi un mesaj pe PM.