AUSTRALIA
Raspunsuri - Pagina 2
alimara spune:
si noi avem ganduri mari cu australia si as dori sa vorbesc cu fete care au de gand sa plece in curand acolo. noi vom aplica pt viza in curand.
yank spune:
Clar in Perth nu ai ce cauta,e plictisitor si nu sint foarte multi romani,mie unul nu mi-a placut deloc.In Melbourne si Sydney e de preferat.Mie nu mi se pare raiul pe pamant cum zice Siminaf,dar ma rog.Mi s-a parut mult mai bine in NZ, potriveste mai mult cu linistea pe care as cautao eu daca ar fi sa ma mut....
adelyna spune:
Fetelor si pe mine ma bate gandul sa emigrez in Australia cu familia,dar acum astept al 2 lea bebe.Peste putin timp am sa dau testul IELTS,problema este ca nu am lucrat niciodata,desi am terminat o facultate.Ce alte cerinte mai sunt si in Bucuresti unde trebuie sa te interesezi ,pt ca din cate stiu nu avem ambasada aici.
Mary Oz spune:
Pentru inceput nu ai nevoie de ambasada deoarece toate informatiile despre emigrare le gasesti pe site-ul oficial www.immi.gov.au
iar cu problema ca nu ai lucrat niciodata poate deveni intradevar o piedica.Incercati cu sotzul ca aplicant principal.
bafta
livia spune:
fetele daca-mi iau cetatenia germena o sa-mi fie mai usor sa emigrez in Australia?voi ce ziceti?
pup
elvie spune:
Pashosha eu sunt o mamica din Australia casatorita tot cu un australian,ce te-ar interesa sa stii?
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
amcris spune:
Si eu sunt in asteptarea vizei(am facut medicalele).
Planul nostru este sa ne stabilim in Sydney.
Stresul meu cel mai mare este cum se va
acomoda fetita mea la scoala si daca o sa poata sa-ti faca prieteni.
In engleza abia poate sa formuleze propozitii scurte.
Ea este in clasa a II a din toamna, aici in RO.
Daca totul este OK, in ianuarie 2008 o sa o inscriu in noul an scolar in AUS.
Cristina & Andreea (12.03.2000)
dearChris spune:
Elvie, Pashosha cred ca e ok, in Australia acuma. Ea deschisese subiectul asta in 2005, dupa cate vad....A trecut mult de atunci
Am vrut doar sa-l aduc pe prima pagina, sa mai aud si eu vorbindu-se despre Australia pe acilea..
Amcris, multa bafta! Fetita e inca mica, la 7 ani abia isi dezvolta vocabularul, o sa invete repede! nu are mult de recuperat.
amcris spune:
Rog fetele din Australia- Sydney, daca aveti timp, sa-mi recomandati cartiere mai sigure pentru crescut copii (scoala, parcuri).
In primele luni vom inchiria un apartament/o casuta (cam la 200 Aud/ week).
Ce povesti cititi copiilor in Aus, in afara de povestile clasice cunoscute: Cenusareasa, Alba ca Zapada, Alice in tara minunilor..?
Exista pet shop-uri? As dori sa-i cumpar fetitei un catelus ca sa-i fie acomodarea mai usoara (aici avem unul dar trebuie sa-l parasim).
Cristina