stewardess

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

da-ti telefon, trimiteti actele care ei le cer, completati cererea de inscriere si asteptati raspunsul lor. O sa incerc sa aflu daca tanti care o cunosteam eu mai lucreaza acolo sa o intreb exact ce si cum. Dar asta o fac dupa 24 iulie ca sa am timp sa trec direct fatza in fatza cu ea la o conversatie.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

hmmm...chiar totul se face pe bani acum in romania?daca eu nu am banii sa platesc dar imi doresc sa fac asta din tot sufletul ce ar trebui sa se intample?.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cei de la Tarom faceau la un moment dat cursuri gratuite la un moment dat. Nu stiu daca mai intra pe bugetul lor asa ceva avand in vedere problme finaciare care le au.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Freia, Tarom-ul a facut angajari in mai si intamplator stiu sigur ca nu s-au facut pe bani. Conditia a fost : brevet valabil si sa treci de interviu.
Cursuri nu ofera decat Scoala Superioara de Aviatie (fosta ARA). Conditiile sunt cele pe care le-ai descris.
Cristinutza O astfel de scoala este extrem de costisitoare si ca atare statul nu o ofera gratuit. Este un risc foarte mare sa o faci, pentru ca nu iti garanteaza automat un loc de munca.
Dar, am si eu o nedumerire, de ce vreti fetelor sa faceti o meserie care te distruge fizic in 7-8 ani ????

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Scarmanus,acum vreo 6 ani incerca sor'mea sa faca chestia asta,toate locurile erau ocupate de copii de piloti,etc....Printr-o cunostinta a aflat tata ca ar putea sa se ivesca un loc disponibil pentru suma de 5000ENu a vrut sor'mea sa il lase sa dea banii astia!S-a gandit ca poate pina la urma nu o sa termine,sau nu o sa fie repartizata pe cursa externa,platea in vreo 10 ani aia 5000 de E.Acum poate s-au schimbat lucrurile.....

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Vezi, Vale, de aia am si intrebat, fiindca stiu sigur ca e "licitatie" pe posturile de insotitor de zbor. Adica exact ca atunci cand vrei sa practici meseria de asistenta, intrebi intai de pret si apoi de concurs...

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Carmen,am zis,asa a fost acum 6 ani,acum vad ca fetele zic ca nu e pe bani!Macar de-ar fi corect pentru toata lumea....

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am gasit subiectul asta, si este exact ceea ce ma intereseaza si pe mine.Mai aveti noutati?
Pe mine m-ar interesa cat timp se face scoala? Se da examen scris la limbi straine si geografie? Cum este examenul? Ce conditii trebuie sa indeplinesti: varsta , inaltime, greutate? Cei care organizeaza cursul spun ca nu se cere o anumita inaltime dar ca angajatorii au conditiile lor. Care sint cerintele astea?

M-as inscrie si eu ..numai ca am deja 25 ani si inaltime sub 1,70m, 56 kg..deh , urata nu sint dar daca vor vreun fotomodel, n-are sens sa arunc banii pe fereastra. Mai trebuie sa ma si pregatesc la a doua limba straina (acum depinde ce nivel vor , avansat sau mediu) si la geografie..ca au trecut ceva ani de cand n-am mai invatat asta.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Alecsia, eu conditii nu stiu, dar daca ai calatorit cat de cat cu avionul, cred ca ai intalnit destul stewardese care nu aduceau in nici un caz cu vreun fotomodel. Plus ca unele sunt batrane rau, noroc ca zambesc frumos :p

Nu vreau sa fiu rea, dar unele arata asa de rau incat nu s-ar putea angaja ca secretare, de alte job-uri ce sa mai zic.

In orice caz, cred ca ar conta greutatea si sa nu ai sub 1.60 ca altfel nici nu ajungi sa pui suc

Are avantajele ei meseria asta, dar e tot un fel de plimba-tava si nu e chiar asa usor ca mai ai de-a face cu tot felul de calatori tacaniti. Deci mai gandeste-te inainte sa apuci pe drumul asta, parerea mea.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Alecsia, eu conditii nu stiu, dar daca ai calatorit cat de cat cu avionul, cred ca ai intalnit destul stewardese care nu aduceau in nici un caz cu vreun fotomodel. Plus ca unele sunt batrane rau, noroc ca zambesc frumos :p

Nu vreau sa fiu rea, dar unele arata asa de rau incat nu s-ar putea angaja ca secretare, de alte job-uri ce sa mai zic.

In orice caz, cred ca ar conta greutatea si sa nu ai sub 1.60 ca altfel nici nu ajungi sa pui suc

Are avantajele ei meseria asta, dar e tot un fel de plimba-tava si nu e chiar asa usor ca mai ai de-a face cu tot felul de calatori tacaniti. Deci mai gandeste-te inainte sa apuci pe drumul asta, parerea mea.

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Eu am peste 1,60m ,deci nu sint pitica. Ce sa-ti zic, eu cand am fost cu avionul toate erau superbe. Chiar si alea mai in varsta erau frumoase si super aranjate si ingrijite. Mare lucru nu faceau, in afara de faptul ca explicau masurile in caz de urgenta , in rest chiar nici nu vorbeau cu oamenii. Serveau cei drept suc/apa /cafea si gustari , dar crezi ca eu din cand in cand nu am mai servit la mine la munca? Si am 19 ani de scoala. Pe mine una nu m-ar deranja sa fac asta, numai ca uite , si la impins tava se intra greu .

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

ASta voiam sa zic si eu, ce asa mare inghesuiala ca sa fii o chelnarita la inaltime? Pt. mine nu sunt altceva,pe bune! Impingi carutzul ala incoace si incolo, strangi servetele mucoase, pungi cu buerc-buerc,la destinatie dai cu matura pt. ca vin altii,etc. Unele mai stiu sa fie si amabile,ceea ce evident nu e cazul la Tarom...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput