Va rog informatii in legatura cu SUPRAPREDNOL

Va rog informatii in legatura cu SUPRAPREDNOL | Autor: adusca

Link direct la acest mesaj

Va prezint mesajul unei bune amice de-a mea, ar dori sa stie mai multe informatii despre tratamentul cu SUPRAPREDNOL, fica sa care este studenta in anul 2 la studii europene si relatii internationale sufera de LUPUS SISTEMIC ERITEMATOS.

VA ROG, ESTE NEVOIE DE SUPRAPREDNOL PENTRU LUPUS SISTEMIC ERITEMATOS, CINE CUNOASTE ACEST DIAGNOSTIC...CE TRATAMENT URMEAZA SI CE INLOCUITOR EXISTA PENTRU SUPRAPREDNOL. DORESC ADRESE SI NUMERE DE TELEFON ALE MEDICILOR SPECIALIZATI IN ACEASTA BOALA CRONICA, PENTRU FIICA MEA.
MULTUMESC.

ELENA TOMA
Email: emapitesti2002@yahoo.com

Rog pe toti acei care stiu cate ceva sa dea cateva informatii.
Multumesc anticipat.

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Imi pare rau ca nu pot fi de folos cu mai mult, dar stiu ca SUPRAPREDNOL este Prednison.

Sanatate multa!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Superprednol este dexametazona, tot glucocorticoid, dar mai puternic ca prednisonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

CIND FETITA MEA AVEA PAREZA FACIALA ,MEDICUL I-A DAT PREDNISON-CRED CA E UN ANTIINFLAMATOR DACA NU MA INSEL.LA INCEPUT I-AM DAT CITE 5 TB ,A 2 ZI 10 SI TOT ASA II MAREAM DOZA PINA IN A 20 A ZI APOI LE SCADEAM PINA AJUNGEAM DE UNDE AM PLECAT ADICA DE LA 5 .NU E BINE SA INTRERUPI TRATAMENTUL BRUSC.
IN TIMPUL TRATAMENTULUI NU ESTE VOIE SARAT.REMA MAI MINCA SARAT FARA SA O VAD SI IMEDIAT S-A UMFLAT.

NUMAI BINE.

nistor gabi

Mergi la inceput