Fetelor, ce se mai aude cu Varilrix-ul (vaccinul pentru varicela) ? Tot de pe forum am aflat ca urmeaza sa fie importat la sfarsitul lui mai si uite ca santem in mijlocul lui iunie si la farmaciile din yzona mea (Tineretului) nu a aparut.
Pupici
Ingrid si Cristi (2 ani si 3 luni)
din ce imi spune mie pediatra abia in iulie se aduce. desi a fost vb initial ca pana in toamna sa nu mai fie nici un transport.
Freia si
Alexa
Eu am intrat saptamana trecuta intr-o farmacie HELP NET din MIlitari si mi-a spus ca exista un vaccin impotriva VARICELEI,a rubeolei si rujeolei in valoare de 550.000 lei care ti se aduce la comanda in 2 zile.
Multa sanatate tuturor!
Cary io am sunat acu la centru Hel Net si mi-au spus ca nu au asa ceva in stoc. Tanti aia care ti-a zis ti-a si arata produsul?
Freia si
Alexa
Nici in Arad nu se gaseste,il caut si eu de cateva luni.Eu am auzit ca in august sau septembrie se va gasi in farmacii.Eu vroiam sa-i fac baietelului meu pana in septembrie,inainte de-a incepe gradinita.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
Freia mi-au zis ca nu il au in farmacie,dar ca pe baza de comanda mi-l poate aduce in 2 zile.
Maine cand ma intorc de la servici am sa trec pe acolo,am sa intreb din nou si voi cere un nr.de telefon ca sa va anunt!
La farmaciile 2Na ati intrebat? Noi de acolo l-am cumparat anul trecut.
Tel: 314 29 75, 2NA de la Piata Unirii.
Nadina
Eu am intrebat azi la Medicover si ei o sa primeasca in august-septembrie.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
quote:
Originally posted by mitzura
Imi puteti spune si mie la ce varsta se face Varilrix-ul?