Ce se aude cu Varilrix-ul ?
Raspunsuri - Pagina 2
araya spune:
Dragi mamici,
imi cer scuze ca sunt off-topic insa nu stiu nimic despre vaccinarile suplimentare si tare ma intereseaza....
Va rog frumos spuneti-mi si mie daca in afara de acest Varilix se mai poate face vre'un vaccin si la ce foloseste.Vreau sa fiu bine pusa la punct atunci cand oi lua-o la rost pe pediatra lui bebelica pentru ca nu ne-a informat :)
Am "gugalit" si am gasit lista asta. E ok?
Multumesc mult si va doresc o zi minunata!
Natasa spune:
Ara, vezi la dresa asta : http://www.babyexpo.ro/index.php?op=baby_star undeva in drepta ai calendar vaccinari. ITi spune acolo si de cele obligatorii si de cele suplimentare.
Eu merg pe cele folosite in Europa si in SUA, se gasesc fara probleme si la noi.
dani33 spune:
Eu am intrebat medicul de familie despre acest vaccin si mi-a spus ca se face gratuit cel triplu - antirujeola, rubeola si varicela. Voi stiti ceva?
Daniela & Sophia (18 mai 2004)
nadina spune:
Din cate stiu eu se face gratuit, ca triplu vaccin antirujeola,rubeola si oreion.
Cel impotriva varicelei este optional si pe noi ne-a costat 1 milion anul trecut.
Nadina
alinamoro spune:
quote:
Imi puteti spune si mie la ce varsta se face Varilrix-ul?
Se face dupa varsta de 1 an.
quote:
Eu am intrebat medicul de familie despre acest vaccin si mi-a spus ca se face gratuit cel triplu - antirujeola, rubeola si varicela. Voi stiti ceva?
Vaccinul anti rubeola,rujeola,oreion se face gratuit la medicul de familie,cu denumirea de Trimovax sau il poti cumpara din farmacii cu denumirea de Priorix.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
Cary spune:
Vaccinul de care povesteam se numeste TETRACOC(am intrat azi si am intrebat),costa 520.000lei si se aduce in 2 zile la comanda.
Farmacia cu pricina este HELP NET cea nou facuta din Piata Gorjului,langa librarie.
Multa sanatate tuturor!
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Cary
Vaccinul de care povesteam se numeste TETRACOC(am intrat azi si am intrebat),costa 520.000lei si se aduce in 2 zile la comanda.
Farmacia cu pricina este HELP NET cea nou facuta din Piata Gorjului,langa librarie.
Multa sanatate tuturor!
Omul propune si Dumnezeu dispune!
Tetracoq nu e pentru varicela,e pentru difterie,tetanos,tuse convulsiva si poliomielita.
Daca gasiti cumva Varilrix va rog sa scrieti aici,ma intereseaza si pe mine.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
Freia spune:
am sunat la 3 depozite azi nu exista varilix in romania. spera ca in august sa aduca un transport, cel mai sigur in septembrie.
Freia si
Alexa
Cary spune:
VARILIX intr-adevar nu exista acum in farmacii,dar d-na de la farmacie mi-a spus ca TETRACOC-ul este SI impotriva varicelei,nu stiu ca sa mai cred,caci mi-a spus o persoana COMPETENTA!
Multa sanatate tuturor!