Ce se aude cu Varilrix-ul ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by Cary

VARILIX intr-adevar nu exista acum in farmacii,dar d-na de la farmacie mi-a spus ca TETRACOC-ul este SI impotriva varicelei,nu stiu ca sa mai cred,caci mi-a spus o persoana COMPETENTA!
Multa sanatate tuturor!

Omul propune si Dumnezeu dispune!

Tetracoq nu este pentru varicela, asa cum a spus si Alina...se pare ca dna de la farmacie nu era prea bine informata
http://www.pasteur.mg/tetra.html

La Varilrix se face rapel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Si eu am cautat prin toate fortele si cunostintele mele dar nu am gasit Varilrix, noi avem 18 luni si am inteles ca se face pe la 14 luni. Am rugat-o si pe mama mea sa intrebe in Cluj iar un farmacist dragut a informat-o ca nu ar exista vara vaccinul (de aceea cred ca spun toti ca apare in august - septembrie) pentru ca nu sunt imbolnaviri cu varicela decat in perioadele reci ale anului. Asa sa fie???
Si eu caut de ceva vreme, mai bine zis din martie cand a expirat ultimul lot.

Cristina si bebe Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

vaccinul nu exista pt ca ultimul lot adus in RO a fost expirat . iar stocul care mai exista in tzara era valabil pana la sf lunii aprilie.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Multumesc pentru raspuns

Cristina si bebe Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by diana904

quote:
Originally posted by Cary

VARILIX intr-adevar nu exista acum in farmacii,dar d-na de la farmacie mi-a spus ca TETRACOC-ul este SI impotriva varicelei,nu stiu ca sa mai cred,caci mi-a spus o persoana COMPETENTA!
Multa sanatate tuturor!

Omul propune si Dumnezeu dispune!

Tetracoq nu este pentru varicela, asa cum a spus si Alina...se pare ca dna de la farmacie nu era prea bine informata
http://www.pasteur.mg/tetra.html

La Varilrix se face rapel?

Nu se face rapel la Varilrix.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput