M-am hotarat ......adoptie (14)
Raspunsuri - Pagina 10
Rozi spune:
Multumesc, Lumi, deci mai avem inca vreo 2 ani sa aduce si o fetita acasa :)
Silvia, la noi cica nu se poate interveni nicicum in programarea infatisarilor, ca se face pe calculator si primesti prima zi libera, la rand.
Hahaha, Lorelei, da' ce m-ai mai facut sa rad! Pai eu nu-mi amintesc ce-am facut acum 4 ore, da'pai acum o suta de ani, cand aveam eu 3 ani!!
Rozi spune:
[quote]Originally posted by pashosha
darling pasho (bey ce nume ti-ai gasit! ), eu zic sa nu te simti atacata, nu are nimeni nimic cu tine, esti o haioasa - atata ca exista un regulament al forumului (vezi in dreapta sus), care spune, de ex, sa nu scrii cu litere mari (stii ca si titlurile subiectelor deschise de tine le poti schimba? ). Pentru a fi mai organizati si informatiile sa fie grupate, astfel incat cineva de-afara sa poata citi ce-l intereseaza, de aceea e bine sa te mentii pe subiect. Pt info despre cine tine lumanarile poate nici nu e nevoie sa deschizi tu subiect, poate ca exista deja in sectiunea specializata pe asa ceva. Oricum, ai vazut ca ti s-a raspuns, nu te-a batut nimeni, doar ti s-a spus o regula (ceea ce chiar tu ceri acum :))) )
Cat despre ispravile copiilor nostri, sa stii ca noi am tot scris chiar aici, printre picaturi, tocmai ca mai destinde atmosfera. Eu, de ex, intrebam cum naiba se face cu biberonul sa-l amesteci fara sa pictezi peretii - pt ca la vremea aia nu stiam de capacelul ala care se pune. Si alte intrebari pe care le-am pus aici - recunosc.
Acum, ce sa zic, normal ca faci ce vrei si eu personal o sa ma abtin sa mai comentez. Hai sa nu ne suparam ca e pacat, si asa viata e scurta :)
Deci asta era! De-aia mi se parea mie ca gresesc, pt ca sentinta era absurda! Deci inca gandesc, ceea ce ma bucura. Ce ma sperie insa este ca suntem la mana lor, nu isi dau seama ca ei insisi gresesc si ne taie noua orice posibilitate de corectare! Asa cum a patit biata bluestrip, extrem de greu de imaginat ca este posibil asa ceva, dar iata ca este! Imi este si mie teama acum, cine stie ce se descopera la noi la proces...
Asteptam si noi povesti despre primele zile acasa ale noilor bebiti, precum si poze. Hai, ca e frumos!
aissa spune:
Gabriela, intrasem sa raspund, dar vad ca a scris deja ROzi foarte frumos.
Daca citesti mai atent ce ti-am scris ai sa vezi ca era un sfat, nu un repros. Eu am inteles perfect intentia ta la deschiderea acelui subiect. Daca nu am scris a fost pentru ca ai scris chiar tu ultima si cea mai draguta isprava a fetei mele (cea cu ta-ta), dar, pentru ca si altor fete care nu au copii adoptati li s-a parut interesant subiectul, banuiesc ca va fi mutat la "poznasii". Atat am vrut sa spun, nu altceva. Dar chiar ca la faza cu apa m-ai dat pe spate, am ras de era sa sperii fata, aia chiar face ca subiectul sa semene a chat si daca intra fetele care au nevoie de informatii si vad intrebari si raspunsuri legate de apa din Rahova.....
Mie imi place sa respect regulile, sunt tematoare si asta m-a ajutat in viata, citesc legile (alea de ma intereseaza.....) la litera si eu zic ca m-a ajutat, mai ales in procesul asta de adoptie, unde vezi cate fete au probleme, eu sunt fericita si am scapat de orice belea. Si nu ma intreba cum am numarat sa fie 47 nu 45 de zile la consimtamant, cum am reusit sa fac un DPC sa mute comisia cu o zi ca sa iau incredintarea in ziua 31 de dupa consimtamant....si alte alea. Si cred ca e bine sa scriem aici informatii corecte despre adoptie, chiar daca sunt mari diferente intre sectoare/orase si sa evitam, pe cat posibil, sa dam retete de ciorba si sfaturi despre lumanari. Nu te supara, cine se supara ii tai nasul!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Rozi spune:
De pe yahoo.com mergi pe Photos (e pe undeva pe la mijlocul ecranului, spre stanga nitel ), bagi userul si parola, apoi Create Album, Add Photos. Poti sa faci drop and drag, selectezi toate pozele pe care le vrei si le "duci" cu mouseul in fereastra din yahoo. Citeste indicatiile pe care le dau ei si te vei descurca. Vezi ca nu primeste decat in format jpg...
vivi.vio spune:
Ma grabesc sa iau Milumil, cereale, diverse, trebuie sa-i iau de mancare.
Maria, 6 luni, azi vine acasa.A fost f. bolnavioara, e cam slabuta, dar o punem noi pe picioare.I-am luat patut, haine, pampersi, carut, si multe altele.De abia astept.E finuta si zambareata, iar lumea zice ca seamana cu mine.Da din picioare si nu sta locului, e zvapaiata, sta in fundulet deja. Barbatul-meu e innebunit dupa ea si eu la fel,insa eu alerg ca nebuna si nu am timp sa ma gandesc pt ca am o groaza de rezolvat.
Va pup pe toate.
BRIANTIS, multumesc, urmeaza sa te sun zilele acestea, daca nu te deranjez.
meme spune:
Valiburu,sa-ti traiasca flacaul,sa va bucurati din plin de el si sa ne povestesti din experienta ta de proaspata mamica!
Vio.vio,sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de micuta ta si nu te speria de faptul ca este cam slabuta.Si Anca a fost bolnavioara si mica rau,la aproape 9 luni,cand a venit acasa ,avea doar 6.5Kg.Acum are 2 ani si o luna,este tot subtirica,dar e foarte isteata,vioaie si sanatoasa.Poate ca facem o trupa de balet pentru domnisoarele cu silueta!Cine ni se mai alatura?
http://community.webshots.com/user/danancamm
aissa spune:
Vivi.vio, super, mai e o fetita in grup! Te roooog, daca mai ai timp intre Milumil si pampersi sa-mi spui fix data nasterii, ca sa te trec din prima cu printesa in listuta!
Sa fiti fericiti impreuna, multa sanatate, si lasa, kilogramele or sa vina de la sine! Felicitari!
Meme, la balet nu cred ca o sa o pot da pe ALexandra mea ca e si piticuta si cam grasuta, plus ca are celulita si dau naspa la TV. Daca e, pe a mea o facem coregraf!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Silvia_Pui spune:
Rozi , nici la noi nu se poate interveni , tot pe calculator se face repartizarea , dar azi are deja deschiderea procedurii si cred ca va trebui sa ceara el termenul pentru completarea dosarului .
Oricum pentru programare el duce doar cate 5 dosare odata si stie sigur ca vor fi programate in prima joie ce a ramas libera . Am mai spus , aici le primeste doar 5 dosare pe saptamana , joia .
Silvia , Marius si bebe Stefanut
De poți prin clipa cea neiertătoare
Să treci și s-o încerci gonind mereu
Al tău va fi Pământul asta mare ,
Dar mai mult : vei fi OM , băiatul meu !
florypop spune:
Felicitari vivi.vio!
Rozi acum e momentul. Pune-l pe Victoras sa faca antrenamente pentru fetita lui vivi.vio....nu dati cu pietre....
Bey m-ati ametit cu atatea explicatii, regulamente, si alte alea....si mi-e greu sa va urmaresc caci astazi sunt in ziua mea libera...:).
Acum serios vorbind. Ma puteti ajuta cumva cu o relatie la connex care sa imi poata spune ce s-a intamplat cu un numar de telefon. Nu mai reusesc sa dau de fatuca asta sa vina sa semneze. Acum ca au trecut cele sase luni de la nasterea lui Andrei incepem actiunea in instanta. Dar poate mai e o sansa si vine de bunavoie.
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)