pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)
Raspunsuri - Pagina 6
pmihaela spune:
Salutare fetele! 
Cam liniste pe-aici, ce-ati patit, iar sunteti pe ganduri? Asa suntem noi fetele...
Eu astazi merg la d-na doctor sa fac ecografie, sper sa fie bine. Parca mi-e si dor de ea ca n-am mai fost de vreo doua luni. Chiar imi face placere sa stam de vorba, ma relaxeaza si imi da incredere. Sper sa-mi dea "verde" si sa trec la treaba!
Mura, poate ne dai o veste buna, sa stii ca ne-ar mai da curaj.
Natasha, sa creasca aia micii mari, si sa ne tii la curent, mai ales ca inteleg ca nu faci stimulare. Cred ca si eu o sa incerc fara stimulare, ca am cam luat frica chisturilor astea. Asa ca sa-mi spui si mie.
la toate fetele optimiste, ca doar e luni, sa ne mearga bine toata saptamana, si la treaba cu voi!![]()
kla78 spune:
salutari!
fetelor frumoaselor am nevoie de voiiiiiiiiiiiiiiiii,vreau sa-mi tineti pumnii stransi tare ca miercuri fac IA.....tare mult as vrea sa fie ultima si sa vad si eu cum arata doua liniute pe un test!!!!!am fost la eco azi si am 3 foliculoiiiiiiiiii mari ca niste gogosari...asa trebuie mance-i mamaaaaaaaaaa,am unul care e baban tare are 20 mm,si endomentrul de 11.....sper sa iasa ceva de data asta!
MURA- ma rog sa fie cu ochisori!!!!!!!!!!!!!!
calc meu isi face de cap in continuare dar sa vezi cand incep sa-mi fac eu de cap cu el cum il trantesc de toti peretii...................mi ciuda ca nu prea pot sa intru sa va scriu.....las ca-l duc si pe el la doftor...
va pup dulce pe toate ne mai auzim numai sa-mi repar jaful asta de calc
kla78 spune:
salutari!
fetelor frumoaselor am nevoie de voiiiiiiiiiiiiiiiii,vreau sa-mi tineti pumnii stransi tare ca miercuri fac IA.....tare mult as vrea sa fie ultima si sa vad si eu cum arata doua liniute pe un test!!!!!am fost la eco azi si am 3 foliculoiiiiiiiiii mari ca niste gogosari...asa trebuie mance-i mamaaaaaaaaaa,am unul care e baban tare are 20 mm,si endomentrul de 11.....sper sa iasa ceva de data asta!
MURA- ma rog sa fie cu ochisori!!!!!!!!!!!!!!
calc meu isi face de cap in continuare dar sa vezi cand incep sa-mi fac eu de cap cu el cum il trantesc de toti peretii...................mi ciuda ca nu prea pot sa intru sa va scriu.....las ca-l duc si pe el la doftor...
va pup dulce pe toate ne mai auzim numai sa-mi repar jaful asta de calc
iliuta spune:
Claudia, iti tin pumnii starnsiiiiiiiiiii, sper sa reusesti de data asta.Hai ca meriti.
Te pup, si daca ai mai vorbit cu Jifca te rog scrie-mi.

BAFTAAAA!!!!!!!!!!!!!
Mihaela
Natasha71 spune:
Fete dragi, ce ma bucur ca ati aparut!
KLA, scumpa, poate nu va mai fi nevoie de FIV si ramai graviduta de data asta, cea mai optimista dintre toate, dar vezi sa nu te muti la mamici si sa nu ne mai bagi in seama! Tin pumnii (inca nu-mi revin, 3 foliculi babani, super)!
Mihaela, abia astept sa ne spui cum a fost la eco, eu am hotarat fara stimulare luna asta datorita clomifenului care imi omoara endometrul, e adevarat ca datorita lui aveam mai multi foliculi in loc de unul singur (si mie mi-e tare frica de chisturi)... ma rog, sa zicem ca luna asta o consider mai de 'proba' pt ca facem tratamentul ala homeopat si sa vedem ce efecte are asupra spermogramei.
MURA, eu datorita tie am ajuns la dr.Mihalache, iti sunt recunoscatoare pt ca in perioada respectiva eram tare dezorientata, dupa ce am mers pe la mai multi medici 'de prestigiu' care mi-au acordat atata atentie cat unei cepe degerate... eram satula pana in gat de alergatura si nu aveam un traseu cert, adica sa fac aia si aia, ca de aceea ma duceam la dr., sa faca o strategie pt mine, nu? Dr.Mihalache a fost singura care mi-a spus ca problema este sotul, si ca trebuie facuta inseminare. Poate totusi luna asta imi iau inima in dinti si o fac (fara stimulare se poate?). Catelusa ta e gravi? Poate se ia! 
Ioana, e adevarat ca se desfiinteaza CIC si in loc de asta vom primi 10 euro alocatie?! Atunci traim intr-o tara de tot r...l
, protectia sociala este o mizerie! Asa considera ei ca stimuleaza natalitatea? Aaaa, si ce-am citit in proiectul ala de lege, ca primesc indemnizatie numai mamele neasigurate?! Bravo lor, e cu cap legea asta, adica o sa ne inmultim sigur, doar ca o sa fim mai colorati!
Stepha, Terrapin, mai veniti si voi la vorba!
Hai pupici la toate fetele luptatoare
! Eu o sa am o saptamana full, daca scap si rezolv tot ce mi-am propus saptamana asta, o sa-mi ofer drept premiu o saptamana la mare ![]()
Terrapin spune:
Buna dimineata fete dragi!!!
Chiar daca nu am mai scris, am citit mesajele voastre in fiecare zi.
Mura, ai dreptate in ceea ce spui: datorita tie am luat decizia de a merge la Dna. Florina, vorbele si incurajarile tale m-au ajutat ft mult; in ceea ce priveste bebeii, si aici sunt de acord cu tine: neaparat ca o sa iesim in parc cu ei, sa vedeti ce gasca mare o sa fie...
.
Astept cu nerabdare o veste de la tine, sper din tot sufletul sa fie una buna. Noi suntem alaturi de tine, gata sa o luam de la capat atunci cand ceva nu iese cum ne dorim...
Eu, in afara de faptul ca astept gaurelele din burtica ( poate imi atarn niste cercei cu ocazia asta
) m-am pricopsit cu lunara mea candida si trebuie sa merg la dna dr sa vad ce se intampla, pt ca ma exaspereaza: e ca ceasul, apare mereu mai sigur decat CM; problema e ca pe sot il afecteaza din ce in ce mai mult, la el se manifesta tot mai urat.
Sper sa scap odata si de asta...
Va pup pe toate!!!
pmihaela spune:
Neata fetele!
Mura asteptam vesti de la tine, dupa cum vezi iti facem galerie aici.
Natasha, hai si tu cu inseminarea aia odata, proba, proba, dar nu se stie de unde sare iepurele...
Kla, felicitari pentru grasunei, eu cred ca ai sanse mari, poate sparge vre-una gheata!
Eu n-am mai fost ieri la eco pt. ca d-na dr. a avut un examen si n-a fost ieri la cabinet. M-a sunat asistenta sa-mi spuna, asa ca inca o data tot respectul. O sa merg maine si va spun ce-am facut.
Pupicei la toate fetele, fara exceptie

MURA spune:
Catelusa mea este
in 5 saptamani si mai are cam 3 si naste.
Eu vesti nu prea am , astept si iar astept. Mai am putin si va spun verdictul, sper sa fie o veste buna.
In rest.... nimic deosebit, toate vechi , munca, munca si iar munca si multa, multa oboseala.
Natasha71 spune:
Buna dimineata, fete dragi! 

Hei, mi-a fost dor de voi
! Sunt foarte multumita de efectele tratamentului homeopat pana acum, ma simt excelent
, si eu si sotul! Azi merg la eco la d-na dr. (ziua 10) sa vedem noi ce foliculi avem! Abia astept, spre sa nu ma dezumflu ca un balon dupa... va reamintesc ca luna asta n-am mai facut stimulare (dar iar tinctura de marar si de branca ursului, sac!). Nu stiu ce sa fac, daca eco iese bine, ce ziceti, sa incerc prima inseminare din viata mea? Sau sa astept sa vedem cum evolueaza spermograma la sfarsitul primei luni de tratament? MURA, help! Tu cum stii, inainte de inseminare se face spermograma sau analiza se face chiar din 'proba' pe care o duc pt inseminare? Nu radeti de mine, dar chiar nu stiu... Si inca ceva, daca sotul nu vrea sa mearga (nu reusesc sa-l conving cu nici un chip), ma pot duce cu borcanelul 'la pachet', singurica? Ma cam mananca pielea sa fac inseminare!![]()
KLA, 

ti-am tinut pumnii ieri si m-am rugat pt tine, sa dea Domnul ca inseminarea asta sa fie cu noroc si sa nu ajungi la FIV!
MURA, nu te intreb nimic, stau cumintica si astept... o veste buna,buna, buna de la tine 

Ioana, ai vazut ca au retras proiectul de lege?
Cine stie ce ne mai pregatesc astia... Tu cum te mai simti? Ai facut bagajelul pt spital? ![]()
Mihaela, am vazut intrebarea ta pe infertilitate, e clar, gata cu anticonceptionalele! Ai fost la eco? 
Stepha, tot cu progesteronul ala iti bati capul... ceaiul de napraznic e progestativ, banuiesc ca bei la greu... dar n-ar fi bine sa repeti analiza? Am inteles ca exista si progesteron natural, ai mers la homeopat pana acum?
Terrapin, ce pacatosenie e candida asta! Eu n-am avut, dar se plangea o prietena de ea... nu se face de la antibiotice? Ai luat antibiotice? Si de ce revine?
D-na dr. ce zice?
Fetelor, va pup dulce si revin diseara cu REZULTATUL DE LA ECO!

Stepha spune:
Natasha,
Ti-a dat homeopatul mararul si BU? Si eu iau BU doar primele 10 zile, sa stii ca si branca are efect de progesteron. Tu cate zile iei? Ma bucur ca te simti bine si ca iti prieste tratamentul si tie si sotului. Da, ceai de napraznic beau la greu.
Nu am mai scris de ceva timp fiindca am zis sa ma mai relaxez si sa incerc sa ma mai gandesc si la altceva decat lupta pentru bebe. Dar v-am citit mereu.
Pupici la toate fetele,
Stepha