pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)
Raspunsuri - Pagina 4
rainheart spune:
Voi pleca definitiv, cu viza de rezident. Dupa 3-4 ani voi obtine cetatenia canadiana (sau poate chiar mai devreme, ca mamica de bb canadian). Dar pana nu ajung acolo, nu vreau sa raman 
Eu am luat 7 ani anticonceptionale, fara prea multe pauze si acum am hotarat ca ne dorim tare mult sa fim parinti. Am intrerupt pastilele, am facut un control la Dr. Nayel si totul pare a fi in regula. Dar voi face in Canada controale mai multe (lista de la Mura si adaugirile Natashei - merci mult fetele).
Ioana75 - macar puiul sau puia mea merita mai mult decat am avut noi. E altceva acolo. Stiai ca mamica primeste 4-5.000 dolari la nastere? Pt. cele necesare pt 
Asteptati vestea buna de la Mura (presimt eu ca asta e luna norocoasa, stiti doar ca a treia oara e cu noroc)
Pupici tuturor fetelor si nulta bafta la bb-ei frumosi si sanatosi
Monica 
Terrapin spune:
Stepha, iubita, nu am dat decat dnei asistente sefe 100 mii ( si mi-a parut rau ca nu i-am dat mai mult, mi s-a parut ca astept cam mult dar am inteles ca dna dr avusese o cezariana de facut) si la camera de garda la internare 50 de mii ca a fost draguta fata si m-a indrumat pe unde trebuie sa ajung.
Fata de dna dr o sa ma revansez la cabinet ca acolo nu aveam cum, mai ales ca se si grabea...
Vezi si tu cum te orientezi la fata locului...sa fii pregatita oricum.
Cand mergi sa faci histero? Iti tin pumnii si sa ai curaj, eu ma simt ft bine acum...
Pupici tuturor!!!

Ioana75 spune:
Fetelor, capitolul 3 era pe pagina a 2-a de subiecte, nu la arhiva ...
Hai, continuati aici cu vestile bune
.
Ioana
MURA spune:
Hello fetele,
Am revenit. Sunt ok, am facut inseminare vineri si am stat in pat toata ziua si sambata si duminica la fel. Acum am revenit la munca si bineinteles ca e nebunie ca de fiecare data cand lipsesc eu chiar si o singura zi.
Ce sa va mai spun.... imi pare rau pentru fetele ai caror rusi si-au facut aparitia, stiu exact prin ce treceti si cuvintele sunt de prisos. Nu pot decat sa va spun ca lupta nu se termina aici si cum noi suntem niste luptatoare continuam sa luptam
.
Pana la urma vom invinge, asta e clar numai ca este o chestiune de timp pana la victoria finala.
Va tin pumnii .
Ioana75 spune:
Mura, bine ca ai stat linistita, sa ajunga gigeii unde trebuie
. Le doresc calatorie placuta, si sa-si atinga tinta macar unul dintre ei luna asta!!!![]()
Natasha, pina nu vin rusii, nu ne uitam la testul negativ. Poate-poate a fost gresit ...
Ioana
Natasha71 spune:
Am sa copiez aici postarile noastre de dimineata, cand pe pagina 2 nu se afla cap. 3 al subiectului nostru (m-am uitat cu mare atentie):
Natasha71 Membru nou
Romania
Bucuresti
102 Posts
Trimis la - 20/06/2005 : 06:23:31
---------------------------------------------------------------------------------
Avand in vedere ca ultimul nostru capitol a trecut in arhiva (probabil), ma vad nevoita sa deschid un capitol nou.
Imi pare rau ca trebuie sa vin cu vesti proaste, dar asta e situatia: test negativ, astept rushii.
Va pup,
--------------------------------------------------------------------------------
kla78Nou venit
Spain
madrid
90 Mesaje
Trimise - 20/06/2005 : 12:15:18
--------------------------------------------------------------------------------
salutari!!!!
NATASHA- iubita mica credeam ca incepi noul capitol cu o veste buna....dar asta e!!!nu fii suparata ca va iesi soarele si pe strada noastra!!!!!orice sfarsit are un nou inceput..........iar acest nou inceput doresc sa ne fie la toate pe plac!ª!!!
eu maine incep tratamentul pt urmatoarea IA sper sa fie ultima si cea invingatoare......daca nu o sa resusec nici de data asta am inteles de la dr ca ma trece la FIV.....eu cred ca sunt sanse mai mari cu FIV....sa de d-zeu sa fie bine la toate fetele!!!!!
MURA- ce faci micut-o????ai facut IA? cum te simti???? spune ceva sa stim de tine!!!!
fetelor e cam liniste pe aici.......faceti-va prezenta!!!!si dati-mi niste vesti bune ca de rele m-am saturat!!!
pupicei multi la toate !!!!!!!!!!
_
Natasha
Fetelor
, va multumesc mult pt incurajari, dar eu sunt acum in ziua 1. M-am programat maine la un homeopat pt tratament (si pt mine si pt sot, l-am convins in cele din urma). Voi face inseminare cel mai sigur luna asta, dar nu stiu daca din cauza stresului voi avea ovulatie in timp util si foliculi adecvati... Sa nu va suparati pe mine ca nu vad viata in roz acum, dar imi pusesem sperante mari luna asta...
Terrapin spune:
Fetelor Ajutor!!!
Vesti proaste: am mers cu rezultatele de la histero la dna dr si situatia nu e prea roz; de fapt e cam infundata: trompa dreapta, cea stanga s-a desfundat in urma interventiei, cea dreapta arata cam nashpa. Gigeii sunt si ei cam ametiti dar nu e grav.
Ideea e ca luna viitoare trebuie sa fac laparoscopie

(exact de ce mi-era mai frica) si am nevoie de cateva informatii legate de protocol si proceduri.
Am cautat pe net aceste informatii dar nu am gasit ceva care sa ma ajute.
Vreau sa stiu cam in ce consta procedura, cat ma costa anestezia, cam cat o sa stau internata( daca stau)stiti voi, impresii de la o astfel de operatie...
Dosarelul incepe sa se ingroase... Dar si Dna dr actioneaza repede...o adevarata profesionista. Cand ma gandesc ca am pierdut atata timp inutil...
Va pupic dulce!!! Si mai astept vesti de la voi!
MURA spune:
Terrapin din pacate eu nu te pot ajuta pentru ca nu am facut laparo.
Fetelor ce e cu voi?
Demoralizare totala pe aici, stiu ca e greu dar hai sa nu ne pierdem optimismul ca nu e momentul.
Pana la urma vom reusi, se pare ca anul acesta e un an bun pentru facut copii, toate prietenele mele sunt gravidute sau au nascut de curand, pe unde te uiti numai gravidute, asa ca trebuie neaparat sa o urmam si noi pe Ioana.
Hai , fruntea sus.
Pupik
Ioana75 spune:
Mura ai dreptate. Pina nasc eu, la sfirsitul lui august, neaparat vreau sa predau stafeta de
la macar una dintre voi
. Stiu ca va straduiti, dar increderea in fortele proprii face mai mult decit va imaginati
.
Ioana
Stepha spune:
Hai sa va mai inveselesc:
Care e avantajul in a face sex in grup?
Raspuns: Daca ai treaba poti sa pleci.