pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

RO ANA, eu stiu ca un test e concludent dupa 2 saptamani de la ovulatie, adica atunci cand ar trebui sa apara rusii. Dar fetele zic ca e mai bine sa-ti faci betaHCG, analiza de sange, tot asa, dupa 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Adevarul este ca decat sa stai cu testele de sarcina sa iti omori ochii uitandu-te la ele si sa ai senzatia ca parca parca se vede ceva si de fapt sa fie doar o impresie sau si mai nasol sa fie pozitive cum au fost la mine si de fapt sa nu fii insarcinata mai bine dai un ban si sti sigur cum stai, adica faci Beta HCG care este 100% sigur.
La Giulesti este 150.000 si daca va duceti si ii spuneti ca sunteti pacienta dr. Mihalache va da rezultatul in aceeasi zi pe la ora 14.00 si nici nu trebuie sa mai faceti inca un drum pana acolo ca va spune la telefon. Trebuie insa sa va duceti dimineata pana in ora 10 pentru ca pana la ora aceea recolteaza analize.
Va pup si multa bafta sa iasa Beta HCG pozitiv.
Eu la ora 18.00 ma duc la eco dar nu este Florina la cabinet este alta doctora pentru ca Florina este cu masina la service si nu poate sa ajunga.
Sper sa fie totul ok.
Va pupik si va spun maine ce s-a mai intamplat cu outzele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Salutare fetelor!!!
In sfarsit, am reusit sa mai respir si eu si sa va povestesc ce am mai facut. Am avut niste zile foarte agitate si incarcate...
Dupa ce sambata am umblat de nebuna ( de pe la 5 dimineata) ba pe la cumparaturi, ba la analize la Medicover, ba pe la oftalmolog ( maine tre' sa merg din nou la control), ba in vizita pe la prietene...am inceput minunata zi de luni...la serviciu, asteptand cu nerabdare sa vina ora cand trebuia sa merg la cabinet la Dna Dr ( care Doamna fetelor??? e o scumpete de fata, cand am vazut-o prima data am crezut ca-i vreo pustoaica de asistenta ).
M-am indragostit de ea pe loc!!!
Dar sa o iau cu inceputul ( sper sa nu va plictisesc...): dupa ce am orbecait in jurul blocului cautanad scara, am ajuns cu o mica intarziere la cabinet...
Dna Dr a fost super draguta m-a ascultat cu atentie si a notat tot ce i-am spus; a fost singurul medic care s-a uitat la analizele facute cu alti doctori ( ceilalti nici nu voiau sa se uite cand le spuneam ca am mai fost si in alte parti).
Ideea mea cu analizele nu a fost prea buna, pt. ca trebuie sa le fac de la capat luna viitoare; se pare ca era ft important FSH-ul pe care nu l-am facut.
Sotul trebuie sa faca spermograma la Dna Matei iar eu sunt programata joi dimineata sa fac o histerosalpingografie si mi-e o frica de mor.
Am inteles ca este destul de dureroasa...
Deci astazi am alergat dupa borcanelul pentru gigei, dupa trimiterea de la medicul de familie, dupa adeverinte pe la serviciu...am ajuns acasa franta de oboseala si cam agitata...
In ameteala mea nu stiu daca numarul de mobil pe care mi l-a trecut Dna dr. Mihalache este al ei sau al Dnei Matei asa ca azi mi-a fost jena sa sun...maine nu mai am incotro.
Spuneti-mi si mie, fetelor, va rog, cum trebuie sa ma pregatesc pentru aceasta interventie: halat, papucei si toate cele???Se face anestezie sau trebuie sa iau eu un calmant inainte???
Cu asistenta sefa cat de "amabila" sa fiu? Mi-a zis dna dr sa iau legatura cu aceasta pentru am ma pregati...
Lupta asta este destul de dura...sper sa merite efortul, de fapt ce spun, un copil merita tot efortul din lume...Zilele astea mi-au tot sarit in ochi numai mamici, burtici si bebei , , ...si mie imi dau lacrimile mai rau ca la telenovele ( nu ca m-as uita).
Sper sa nu ma apuce iar obsesia bebelushilor...de care scapasem pentru ca nu ma mai gandeam asa mult ca vreau un BB.
Mura, ma rog pentru tine luna asta...sper sa reusesti.
Fetelor sunt alaturi de voi, toate, si nu in ultimul rand de calculatorul lui Kla- cred ca trebuie dus si el la un control ; sper sa schimbam odata statusul asta cu pacientele... in mamicile....
Tineti-mi pumnii pentru joi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna-dimineata!

Fetelor, eu nu stau deloc bine, am o puternica senzatie ca luna asta e ca toate celelalte... nu vreau sa va dezamagesc, dar dincolo de toate 'semnele' pe care le urmaresc nu mai e nimic... Asta e, o sa trec la un nou nivel, la avansati si voi face inseminare. Observati ca m-am dezumflat ca un balon, nu?

Terrapin, o sa te lamureasca fetele cum e cu inseminarea, si astept si eu cumintica detalii. Apropo, sa-mi spui si mie cand se face spermograma, inainte de inseminare sau chiar atunci? Tinem pumnii la HSG! Inteleg ca ai revenit in cursa pt bebelusi cu forte proaspete. Sa fie cu noroc!

MURA, fetita, mersi pt informatiile legate de analiza betahcg, tare ma batea gandul sa merg maine (ziua 12 dpo) sa o fac, dar m-am razgandit. Pana si asta ma streseaza... Sper sa nu cedez nervos... dar am noroc cu voi care sunteti aici .

ANA, poti face un test de sarcina (cu urina) incepand cu ziua 12 dupa ovulatie, dar cel mai sigur se pozitiveaza din prima zi de intarziere (teoretic, ca practic se intampla si sa se pozitiveze aiurea fara sa fii insarcinata, tema se tot discuta pe forum si citesc cu mult interes, inca e o dilema pt mine de ce se intampla asta). Sau poti face testul de sange tot incepand cu ziua 12, e cel mai sigur, nu are cum sa greseasca. Iti doresc sa iasa foarte pozitiv!

KLA, tu ce ai mai facut? Hai, vino cu o veste buna, ca tare bine ne-ar prinde!

Va pup pe toate, Stepha, Mihaela, Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainheart spune:

Mura si eu iti tin pumnii pt

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainheart spune:

Mura si eu iti tin pumnii pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

'Neata fetele!
Natasha, esti cam suparata, sa stii ca si eu am avut perioade dintr-astea, o sa-ti treaca! Eu cu mare drag as renunta la "pastilutele din fiecare zi" dar stii tu, nu se poate chiar asa, caci trebuie luate 21 zile iar eu mai am vreo 10, trec si astea si o sa mai vad.
Stiti ce am facut ieri? M-am inscris la un curs de dans, ca sa imi mai treaca supararea si sa stiti ca e foarte relaxant si cred eu, bine si pt. organism, caci nu prea fac miscare (stat pe scaun la birou). A fost super si va sfatuiesc si pe voi acelasi lucru, si ca sa vedeti ce coincidenta, este in zona in care are dr. Mihalache cabinetul!!!!!!! O fi ceva ...
Spermograma trebuie mai inainte ca sa stiti cum stati cu gigeii, iar pt. inseminare se face in ziua inseminarii. iar cu histerosalpingografia e o durere cam ca la ciclu, dar care dureaza cateva secunde, deci curaj...

Mergi la inceput

Fetelor ce mai faceti?
Eu am fost aseara la eco, nu s-a intamplat nimic spectaculos, se pare ca totul a stagnat. M-am cam desumflat si eu dar mergem inainte. Florina pare increzatoare in singurul folicul pe care il am mai baban. O sa vedem ce se intampla.
Natasha, mai ai putintica rabdare fetita neastamparata ce esti, poate o sa fie bine, e bine sa nu ne pierdem speranta pana in momentul cand vin nesuferitii de rusi.
Beta HCG iese pozitiv la 14 zile dupa ovulatie asa mi-au spus toti.
Cu inseminarea nu e foarte nasol, v-am mai povestit eu , nu doare , singura problema este ca trebuie sa stai o jumatate de ora pe masa cu picioarele in sus si cu capul in jos pentru ca lasa masa in jos la capul tau.
Spermograma se face inainte de inseminre pentru ca trebuie sa stie cum sta si mai ales daca are cu ce sa faca inseminarea, adica daca sunt destui spermatozoizi si daca au mobilitate buna.
Terrapin ma bucur nespus ca ti-a placut Dr.Mihalache, cu siguranta o sa iti placa si de Matei pentru ca si ea este de treaba, este putin mai in varsta fata de Florina dar este glumeata si draguta foc.
Pe mine m-a lasat chiar sa ma uit la microscop sa vad spermatozoizii sotului, e foarte misto senzatia, sa vezi niste punctulete mici, mici, care alearga pe acolo cu viteza. E super.
De Histerosalpingografie nu trebuie sa va temeti. Cel mai bine luati inainte un Aulin si totul este ok, daca trompele nu sunt infundate o sa simtiti o durere ca cea de la CM, nimic mai mult. Cel mai nasol e ca dureaza ceva pana fac toate radiografiile, cam 3 la numar, in rest nimic imposibil de suportat. Se poate sa iti faca internare sau nu, eu nu m-am internat decat in acte, in rest nu am avut nici pijama nici nimic altceva, am facut-o si am plecat inapoi la servici.
Va tin pumnii si nu va duceti cu frica pentru ca nu e nimic nasol.
Pupici tuturor fetelor
Hai sa nu ne pierdem speranta, totul o sa fie super bine si anul acesta o sa reusim toate sa ramanem insarcinate, asa simt eu.

Mergi la inceput

Multumesc Rainheart, bine ai venit pe la noi.
Multi pupici si ... totul sa iti mearga super bine si sa ai un bebe cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!

mai fetelor cu tot curajul de care dau mereu dovada de data asta nu pot crede ce lasha sunt!mi-e frica sa fac un test...na.....daca fac si-l vad negativ ma urc pe pereti!!!!!!sunt in ziua 15 dupa IA....parca parca si numai parca ma doare putin burtica....ceva suav.....deci nu e semn ca mi-ar venii rushii......sau poate da....nu mai stiu de capul meu.....dar ma dor ''bidonasele''de nu mai pot!!!!dar daca nu este luna asta ...va fii poate luna viitoare...si tot asa.....noi nu ne dam batute!

TERRAPIN-sa stii iubito ca ai dreptate cu calc. meu ...dar nu trebuie sa-l duc la medic ci la gunoi!!!!!!!!!!!!!nu are nici 1 an de cand l-am cuparat si numa figuri imi face.....nu-i destul ca sunt eu plina de figuri in cap...s-a molipsit si el!!!
fii curajoasa fetita mica ce esti ca histero nu doare numai cateva secunde.....cel putin pe mine nu m-a durut cand am facut-o in ro....dar anul trecut am facut una aici ,nu mi-au dat ticalosii nici un calmant nici nimic....si vreau sa va zic ca 2 zile nu m-am putut ridica din pat nici sa merg la deci va imaginati in ce stare am fost.....

MURA-si totusi nu am inteles ...pana la urma cand faci IA?????
stii ceva:daca vrea doamne doamne sa iti dea un bb luna asta eu zic ca iti va da si numai cu un folicul!!!deci capul sus si inainte!!!!!!!curaj fetito!

NATASHA-ai astamapar draga si relax.........sa nu faci cumva vreun test si sa iasa fals negativ!vad ca de data asta esti lasha ca si mine!!!!!lasa ca va iesi soarele si pe strada noastra!!!!!

STEPFA-tu ce faci scumpo?????
MIHAELA-ziceai ca mai ai 10 zile de anti.........dar ti se mai vede vreun chistuletz??????hai ca abia astept sa incepi si tu o data !!!!

veniti careva cu vesti bune luna asta???????????
am uitat sa va zic:am facut o prostie azi cand m-am trezit:eu fac colectie de teste negative......si de incapatanata ce sunt nu mi-am cuparat un test....m-am gandit sa fac unul ce deja l-am mai folosit....prima liniuta deja era acolo de lunilñe trecute dar in schimb mi-a aparaut o a 2 a liniuta mai deschisa cu mult fata de prima.....binenteles ca nu ma iau dupa asta ....dar m-am distrat putin singura....cred ca nu mai sunt subreda la cap!!!!

va pup dulce pe toate....si sa fiti cuminti!

Mergi la inceput