pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Natasha!
Am fost la eco, treaba e spre bine, adica sunt ceva foliculi (pe ov. drept)dar mititei, si unul mai mare de 15 mm(ziua 8). I-am vazut si eu, mi i-a aratat, si a zis "hai ca de-acum trebuie sa stiti"... Astazi merg sa vad ce mai e, de fapt o sa plec chiar acum, am intrat sa vad ce mai ziceti. Dar vad ca fetele au luat o pauza (de vorba, sper...)...O sa va dau de veste luni, de-ocamdata nu am net acasa.

Week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Luna asta fac nebunii, maine sunt nasa.
Ma pregatesc de nunta.
In rest fac injectii cu Gonal F in burta , nu sunt foarte dureroase.
Acum ma duc la eco.
Va povestesc mai multe mai tarziu.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Credeam ca m-ati lasat singurica... ca ati dezertat! Buuun, deci azi e zi de eco, f.bine! Mihaela, foliculul ala e super de 15 mm in ziua 8! MURA, deci ai inceput stimularea, abia astept sa ne spui ce ai facut la eco! Pt maine, distractie placuta !

PS: menogonul sper ca se face intramuscular, ca vreau sa mi-l fac singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mura, sa-ti traiasca finii!
natasha, era ieri o coadaaaa la dr ... Multe fara programare. bb e bine, deja cu capul in jos, colul foarte scurtat, mi-a zimbit dulce Florina si mi-a zis sa fiu pregatita, ca bb pare grabit. Dar eu astept testul pozitiv de la voi, sa stiti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

WOW, Ioana, dar chiar se grabeste bebelina ta! Trece timpul ca nebunul... noi lucram aici din greu la program... Adica am lucrat, saptamana viitoare pe la sfarsit pot sa vad rezultatul, mai am de asteptat... Coada am prins si eu la d-na dr, dar sunt obisnuita si chiar nu ma deranjeaza cand sunt gravidute inaintea mea, pot sa ma uit si eu cu coada ochiului si sa visez ca intr-o zi voi fi ca ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Salut, fetelor !
Revin, dupa cum am promis, cu rezultatul :z. 9, dupa 4 injectii cu puregon am asa : 2 foliculi pe ov. drept de 1,11 cm si unul pe ov. stang de 1,61 cm, endometru de 0,88 cm trilaminar. A zis dr. ca e f. bine ! am mai facut azi ultima injectie.
Va parasesc cateva zile ca ma internez de luni sa fac inseminarea nr. 2, dar ma intorc la voi si va spun tot, tot, de-a fir-a-par !
Va doresc sa va gasesc pe toate cu semnatura +
Va pupa pe toate, Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Salutari fetelor!!!
Mi-a fost tare dor de voi dar am avut o perioada destul de agitata; nu-mi e de ajuns ca alerg ca nebuna dupa analize, rezultate si medicamente, mai trebuie sa dau iama si pe la interviuri in cautarea unui job mai bun .
Asta ca sa nu imi pierd antrenamentul...
Am fost si eu joi la cabinetul dnei Dr; doamneeeee, ce invazie... de burtici; cand m-am vazut inconjurata de atatea gravidutze, toate cel putin in luna 7-8, m-am emotionat pana la lacrimi...cine spune ca o femeie gravida este dizgratioasa nu stie ce vorbeste: femeile sunt extraordinar de frumoase atunci cand sunt insarcinate. Si sa va spun sincer, doua dintre viitoarele mamici de la cabinet mi-au placut foaaarte muuult: una era roscatica, cu parul cret si cu strungareata, cealalta era imbracata sport si avea un buchet superb de trandafiri.
IOANA, sa stii ca iti sta grozav in rosu!!!Nu stiu ce mi-a venit ieri sa ma uit pe la albumele foto si...surpriza: gravidutza pe care am admirat-o cel mai mult la cabinet era...Ioana... Nu mi-a venit sa cred!!! Esti super-draguta!!! Cred ca fetita ta va fi o dulceata; acum, ca se apropie ceasul, iti doresc o nastere usoara si o bebita sanatoasa care sa iti aduca muuulte bucurii!!!
Imi cer scuze fetelor, dar am cam cazut in butoiul cu melancolie...
Rezultatul la anazliza de secretie a fost bineinteles candida, dna Dr mi-a prescris Mycosyst pe care nu il prea gasesc si ovule cu Gynozol cu care m-am impacat destul de bine.
De cateva zile au venit si rushii asa ca Laparoscopia mea se apropie vertiginos; am ceva emotii dar prefer sa nu prea ma gandesc la aceasta interventie. Abia astept sa scap si de asta, sa-mi fac luna aceasta si dozarile hormonale complete si sa trecem la strategia de pacalire a Berzei .
In vara asta cineva trebuie sa sparga gheatza, nu se poate!!!
Va pup dulce pe toate, si sper ca odata ce se vor mai linisti apele cu "cariera" mea, sa va pot scrie mai des.
Pana atunci, va rooog, nu ma uitati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Spuneti-mi va rog, am inteles ca dr. Mihalache nu face inseminari pe ciclul normal, ci decat prin stimulare. E adevarat?
Scuze, daca intrebarea este idioata.... A, si inca ceva, din a cata zi a CM-ului trebuie sa te duci la monitorizari?
Pupci, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Spuneti-mi, va rog, ma roade o problema:daca am acel folicul dominant de care am scris mai sus, cu ceilalti doi ce se intampla ? sparg si ei de la pregnyl sau ii pierd ? sau pot sa fac o a doua inseminare pentru ei? caci daca ii pierd, nu am rezolvat mare lucru cu stimularea. ca eu " produc" unul dominant si pe ciclu normal. Va rooooog muuuuult sa-mi raspundeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Terrapin, multumesc mult pentru urari si vorbele de bine. Acum hai, zi-mi si mie pe parte stateai, al citelea loc, si daca ai intrat inaintea mea sau nu, ca sa te pot identifica si eeeeeeeu. Eram foarte obosita joi, sotul n-a rezistat decit jumatate de ora sa astepte cu mine, s-a dus in masina si s-a culcat (a avut de predat o lucrare vineri, si eram amindoi obositi din cauza ei). Bafta multa la interviuri!

Fetelor, stiti ce patesc eu la dr? Uit sa-i platesc. Din cauza ca sint obisnuita cu centrele medicale unde platesti la iesirea din cladire. Acum 2 dati mi-am amintit cind am iesit din bloc si m-am intors, acum mi-am amintit tirziu, eram aproape de casa; asa ca i-am dat un SMS Florinei ca recuperez data viitoare.

Ioana

Mergi la inceput