Clujence la atac!!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI ELISE!!
dar ce se mai intampla cu Internetul Florinei, nu si la- instalat?
Mariana distractie placuta si te rog da-i un pupic Elisei din partea noastra.
noua ni s-a cam modificat programul, adica azi mergem cu Thea cu tot la ziua unei prietene de-a mele si maine dupa masa iesim la o pizza sa o sarbatorim pe mama a carei zi este luni.
deci am fugi in parc sau la MD maine dimineata pe la 11.

ieri am facut cunostinta cu nonna si Vladut, in parc in Engels si ne-a parut tare bine.si desi THea e in etapa de manifestare acuta a simtului proprietatii si isi pazeste cu strasnicie galetuta in parc pina la urma ceva ceva a impartit si cu Vladut.

ancuzza merem cat de des putem , ne place mai mult ca zona de joaca din parcul mare unde e cam tiganie asa ca ne putem vedea.

we placut in continuare

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

la multi ani Eliseisi mamei Cristianei.
Ancuzza noi stam chiar langa parcul Engels si aproape zilnic suntem pe acolo cand ne permite vremea.Azi am fost la un gratar cu niste prieteni si bineanteles ca ne-a plouat!!
ma bucur ca ma primiti printre voi si poate ne mai intalnim in parculet.Sa aveti o duminica faina!
Nonna si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetele. N-am mai intrat fiindca am avut Internetul defect. A intrat un amic si mi-a dat "disable" din greseala si s-a chinuit sotul meu mult timp aseara sa refaca toate setarile...

Se pare ca va ploua iarasi, mult, iar Clujul e pe lista judetelor cu inundatii, unde e declarata stare de alerta...va spun sincer, nici nu am chef sa ies din casa. Am o obosesala acumulata in mine, azi m-am trezit la 9 jumate si as mai fi dormi. S-a ocupat Vic de Serban, eu doar ii auzeam asa ca prin ceatza...acum i-am dat afara sa pot sa stau singura, deocamdata e tot ce-mi doresc si vorba lui nonna .

Va pup,
Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hello!
Sunt super obosita si in plus am si ceva de lucru la calc. Dar nu ma pot abtine sa nu va zic de cheful Elisei. A fost tare fain; Elise a ales de pe tavita cheia de la masina; copiii astia doi (Stefan+Elise) tare se mai iubesc. Uite aici dovada.
Si va invit sa va uitati si la restul albumului "iubaretul", fiindca e dedicat in totalitate evenimentului.

Vad ca intalnirea nu s-a mai tinut. Poate duminica viitoare.
Acum va si va urez o saptamana usoara!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (32 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

sa nu dati! Eu am fost cu propunerea de intalnire si sper ca nu din cauza mea nu s-a intamplat in final. Am asteptat pana vineri dupa-amiaza un indiciu dar cum n-a aparut mi-am luat de lucru acasa pentru ca a venit mama la mine si nici ca am mai intrat pe internet. Imi pare tare rau ca nu ne-am vazut, vremea a fost hm-hm, printre 2 nori poate ne-am fi zarit dar ar fi fost belea mare cu copiii de scos pe o vreme asa de capricioasa.

Am sa va zic, in ordinea numerelor de pe tricouri urmatoarele:
1. s-a nascut finul Horica vineri noaptea. Tare il mai iubesc pe puiul acesta pentru ca a fost o sarcina asa de dificila si ne-am rugat cu totii de el sa stea in burtica pana la termen. Iaca, a ascultat dragul de el, iar eu acum voi echilibra balanta de fete botezate cu primul baiat, sper dintr-o serie lunga.
2. "la multi ani Elisei" "la multi ani mamei Cristianei", multi, buni, frumosi si plini de dragoste. Cristiana eu lucrez in 2 locuri, la stat cu carte de munca si in mica mea afacere de consultanta. Cea din urma imi umple noptile si majoritatea zilelor, fac evaluari de cereri de finantare pentru Comisia Europeana, desigur cand castig licitatia pentru astfel de servicii.
3. Mariana sunt absolut mortale pozele si copiii. Stii ca intre copiii astia se creaza acum o legatura ce cu greu va fi zdruncinata, nu glumesc. Doamne-ajuta, mare lucru sa ai prieteni de cand te-ai nascut!
4. ce curatenie se-arata in casa mea... a venit mama, uraaa!!! ce mancare buna, pentru ca n-am facut-o eu, ce prajituri gustoase, ce bine e sa stranga cineva patul si masa in locul tau ... Gata, m-am desteptat, sa nu ma judecati gresit, sunt extrem de obosita si atunci orice ajutor cat de mic devine o mare bucurie. Drept rasplata am dus-o pe mama la Savadisla, desigur mancarea moldoveneasca este mai buna , mi-a zis asta in soapta ca sa nu se supere "doamnele astea tare dragute".
5. V-as propune din nou sa ne vedem, dar poate saptamana viitoare, acum am de terminat o evaluare pana joi si apoi plec la Bucuresti ca s-o prezint si nu mi-e clar daca ajung inapoi in weekend sau nu. Am de livrat si niste copii pe la casele lor, iubitul meu i-a dus in tabere in Apuseni iar eu fac livrarile catre parinti, grozava echipa.

Voi ati observat cat sunt de limbuta? Mi-e cam rusine dar o sa incerc sa traiesc cu asta.

Ma duc sa , cu tot dragul va doresc o saptamana rodnica!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana, super pozica cu iubaretii!ma bucur ca v-ati distrat la cheful Florinei!
vreau sa va spun ca si Thea are un prieten pe care-l iubeste tare mult, Razvan mai mic decat ea cu 2 luni dar practic au crescut impreuna.e o legatura puternica intre ei , ieri ii explicam la a mea ca va ,merge la gradi si ea a zis" Bine, da vine si An...".plus ca e singurul cu care imparte cu placere jucariile ei, in rest e tare greu de convins.

eu care am fost cu ideea de intalneala am avut un we super incarcat de petreceri prin ploaie!
ieri am serbat-o pe mama pe terasa de la Napoli Centrale, unde e super frumos amenat, absolut superb, marea problema e ca era un paraias si cum Thea a alergat 2 ore non stop inevitabilul s-a produs si a cazut in el...nu -s-a lovit da ne-am speriat.evident ca eu si Mihai am reusit sa mancam numa pe fuga...

Simona, interesanta si solicitanta munca ta, eu am lucrat la un proiect Phare pe resurse umane si a fost chiar greu, cel putin partea migalosa de redactare m-a terminat.culegerea datelor a fost ok ...

gata ca am multa treaba pe aici, Roxana cheer up, cand mergeti intr-un concediu?

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ancuzza si Mariana, multumesc pentru informatii!

Mariana, eu stiam mai de mult ca nu e bine sa faci baie in apa calda in timpul sarcinii. Acum, exista o relativitate in cat de calda poate fi. Eu oricum, prefer dusurile, mai rar ma rasfat cu cate o baie cu spuma. De radiatii nu mi-a zis nimic. Ne-am plimbat prin Eforie, dar n-am vazut hotelul Traian. O fi pe undeva, doar ca n-am dat de el?! Sunt tare frumosi copilasii iubareti!!!

La multi ani, Elise!!!

In we am fost la Satu Mare, la soacra. Din pacate vremea a fost ploioasa asa c-am stat mai mult prin casa, pe la prieteni, rude. Ne-ar fi placut sa putem iesi undeva.

Eu sunt ocupata cu gasirea unui apartament mai mare, saptamana trecuta am plimbat-o pe Clara cu mine (daca n-am bunici prin apropiere), dar era asa de obosita si plictisita c-am zis ca nu-i de ea. Asa ca de azi o am pe mama la noi si ma pot plimba in voie.

Simona, si eu sunt in situatia ta, asa ma bucur sa am o mana de ajutor langa mine, chiar daca mama face doar lucruri "marunte", dar folositoare - spalat de vase, spalat lucrusoare mici ale Clarei, udat flori etc. Felicitari proaspetei mamici a lui Horica si tie ca nasica!

Tatiana 14+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

doamne, cat sunt de frumosi copilasii astia! si ce iubareala e acolo ! ! ! sa creasca toti frumosi si sanatosi!

nonna si cristiana, daca vremea permite indepartarea de cuib, dau o fuguta pana in engels! poate ne intalnim....

simona, mi-ai adus aminte de servici! uneori imi dau seama cat de tare imi lipseste! aproape ca mi-e dor chiar si de un drum de bucuresti...:)
si sanatate multa finutului Horica!

si hai sa ma si laud! mi-au aratat sotul la tv ! ! ! ne-am si distrat pt ca pe un post au cam facut montaje aiurea... vorbeau de propuneri de modificare a legii curtii constitutionale si arata prim-plan cu tati al nostru ! o fi membru si eu habar nu am !

va las si va

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Fetelor,eu nu prea apuc sa mai dau pe la voi ca sunt ingrozitor de ocupata. Luna iulie pt.noi e f.aglomerata in evenimente importante si anul asta mai avem si nunti pe langa. Azi implinim 7 ani de casnicie,ieri am sarbatorit-o pe mama care a facut o varsta frumoasa si s-a lasat cu lume multa si chef pana in toiul nopti(noroc ca nu ne-a plouat) iar peste cateva zile e aniversarea Dianei si nunta unei prietene bune iar apoi...la munca! Cu gradi suntem f.bine si ca atare am de gand sa fortez putin nota si sa trecem deja la programul lung.
Va multumesc celor care mi-ati raspuns la intreb.legata de croitoreasa,nu am avut net in per.aceea si am ajuns sa intru in prima "croitorie" ce mi-a iesit in cale,mi-am modificat niste haine dar nu sunt tocmai multumita de lucratura. Asa ca intrebarea ramane valabila pt.ca am de modificat un corset pt.rochie de gala si nu as vrea sa il las pe mana oricui. Chiar sunt stresata ca tb.sa il rezolv sapt.asta,chiar nu imi permite bugetul sa imi achizitionez o alta rochie.
Ancuzza,in ce context tb.sa apara tati al vostru la tv? L-ati descoperit intamplator? Prin Italia cand iti faci drum?
"La multi ani!" Elisei ,sa creasca mare si sanatoasa!
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by carrie

Simona, interesanta si solicitanta munca ta, eu am lucrat la un proiect Phare pe resurse umane si a fost chiar greu, cel putin partea migalosa de redactare m-a terminat.culegerea datelor a fost ok ...

in urma cu ceva ani eu am evaluat propunerile venite la licitatia pe resurse umane, daca mi se va mai intampla si gasesc proiecte de-ale tale le punctez cu bonus DC, ok?

Ancuzza si Tatiana multumesc frumos pentru urarile pentru finul Horica, le-am transmis deja!

Acum ... va poftesc pe toate la !

Simona

Mergi la inceput