Musculite... multe, multe... si marunte....
Nah... ca n-am stiut cum sa le denumesc mai bine...
Va rog ajutati-ma, ca incep sa cedez nervos: de cind am pus gresie de exterior pe o terasa, la usa care da spre aceasta terasa am in permanenta musculite (ca acelea de otet), da' nu una-doua, cu sutele fratilor de nu se mai vede culoarea parchetului!!! Si cum dau cu spray insecticid si le aspir, apar altele... mai multe evident!!!
Am stat si am studiat fenomenul... Adica de unde vin dom'le atit de multe??? Iaca raspunsul: de pe linga plinta parchetului... Nu mai stiu ce sa fac si cu ce sa dau... Am incercat RAID special pt zburatoare si inca 5 sau 6 insecticide alese pe sprinceana... Nimic nu functioneaza!!!
Vreo solutie magica are cineva si pentru mine...? C-au inceput sa ma calce rau pe nervi...
Carmen
joxy spune:
Vezi poate sunt alergice la vreo planta gen pelin, busuioc, mushkata...
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Darria spune:
Intreaba la magazinele cu specific agricol. Stiu ca sunt diferite solutii, folosite cu succes si pe langa casa(exterior) dar din pacate nu mai stiu ce anume.
viorela hoff spune:
eu nu stiu ce solutie sa iti dau dar iti spun ca in institutia in care am lucrat la etj. 10, in fiecare primavara, pe un anumit geam, era un nor de musculite, zilnic, in fiecare dimineata le gaseam moarte pe plnasete.
ne-am gandit si noi la tot felul de solutii, aplicam tot felul de otravuri dar degeaba, in fiecare primavara se repeta povestea.si asta dura crde ca cateva saptamani.
probabil ca e ceva sub gresie, poate nu e etansa complet, precis ca e ceva care le atrage.
Vio
Suzi,catelus de catifea
orhideele noastre
Pegasis spune:
Cu muscate nu merge, am incercat timp de 2 zile. In seara asta pun busuioc. Pelin trebuie sa cumpar...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
ManyHope spune:
Poate...doar ai avut tu un "noroc chior" cand ti-ai ales gresia si culoarea-i este cea care irezistibil atrage musculitzele !! voi n-atzi patzit vara sa iesitzi cu o bluza galbena si sa va trezitzi ca va considera toate gazele drept pista de aterizare ? nu ca ar mai conta acuma, dar ai putea testa ipoteza doar ca sa sti, acoperind intr-o zi gresia cu un covor,presh,prelata...etc. .... oare capcanele alea electrice pentru tzantzari n-or functziona si la musculitzele tale ? sau un cuib de vrabii ? situatia eeee
Pegasis spune:
Busuiocul cred ca merge... N-au disparut, da' nu mai sint asa de multe. Sa pun si pelinul linga si mai vedem...
De culoarea gresiei nu stiu ce sa zic... e un gri deschis. S-ar putea...
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
Pegasis spune:
joxy . Dau o cu prima ocazie! Cred ca le-am dovedit...
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
Amaya spune:
Carmen, spune-mi si mie cum ai procedat fiindca si eu am aceeasi problema si ma macina psihic blestematele astea mici..
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Pegasis spune:
Oana, am pus busuioc. Si au disparut, pe cuvint de cercetas... (uita-te ce-a scris joxy mai sus)
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
Amaya spune:
Carmen, asta am inteles, dar cum l-ai pus? ai legat in zona un snop de busuioc sau planta in ghiveci? asta nu inteleg...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)