scolioza malformativa

scolioza malformativa | Autor: riana

Link direct la acest mesaj

Ma ajutati va rog cu cateva informatii despre scolioza malformativa la copil de 1 an si jumatate ?
Nu este foarte ,foarte pronuntata, se vede insa cu ochiul liber. La Grigore Alexandrescu au zis sa faca gimnastica pana va mai creste, apoi corset si daca nu se opreste, operatie...brrrrrrrr ceea ce suna ingrozitor.
Ce sanse sunt sa scape de operatie, poate si de corset ? Ce sa faca ? Ce sa nu faca ? Poate chiar ce sa manance, el fiind cam slabut, s-a nascut si la 7 luni....
Va multumesc muuuuult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Din pacate de gimnastica si corset nu va scapa. Si poate daca se obtin rezultate astfel, va scapa de operatie. Trebuie sa manance normal...Ce sa nu faca, probabil le va spune parintilor un kinetoterapeut.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Multumesc pt. raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Fica mea are scolioza de la nastere si am descoperit-o abia dupa 9 ani. In tot acest timp mi se spunea ca are displazie de sold. Pina la urma am mers la un medic in Budimex care m-a trimis la fizioterapie.Au o sectie f. buna si a dat rezultate.
Nu renunta. E mic, are oasele inca moi si se pote rezolva mult mai usor decit la copilul mare.
O sa mai revin cu o adresa de la un cabinet unde se fac niste masaje speciale pt. scolioza. Ai incredere, viata e frumoasa.

pt. Riana

cucu alina

Mergi la inceput