Miresele anului 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
anemone spune:
Pentru o nunta de 90 de persoane care ar fi necesarul de bauturi racaritoare, tarii, vin si sampanie?
Iar bauturile racoritoare le luati de undeva mai ieftin?
Sun destul de noua aici - nu am gasit un topic cu bauturi :(
Burtocika spune:
Cum adica se confisca buletinele ?!!! Pe-asta n-am mai auzit-o pina acum ! E adevarat ca, daca iti schimbi numele, buletinul nu va mai fi valabil, dar ti-l gaureste sau ti-l marcheaza intr-un fel si ai timp 2 saptamini (daca nu mai mult) sa te duci la politie sa-l schimbi.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Corina24
alexia28 ma bucur pentru tine ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit.Sper ca si la noi sa fie la fel.Astept sa-mi dai cat mai multe detalii despre restaurant,si daca poti sa-mi spui(te-am mai rugat eu odata si m-ai trimis prin alt forum)meniul care l-ai avut si cat a costat tacamul(daca se poate).
Tu ai facut nunta in terasa nu?Noi avem in restaurant si as vrea sa-mi spui daca in acelasi timp cu tine era organizata vre-o nunta in restaurant.
Merci mult si inca odata Casa de Piatra si tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca.
CorinaP
Iubita, noi am avut nunta pe terasa resaturantului. Era si o nunta in local si sala arata foarte bine, dar stii ca intarile sunt total separate noi nu am avut nici o problema cu faptul ca mai era o nunta acolo.La fel nu am avut nici o problema cu parcarea masinilor in zona, erau o gramada de parcari libere acolo unde sunt institutiile.
Hai sa-ti scriu repede meniul nostru sper sa nu suparam pe nimeni dar vad ca nu pot sa-ti trimit mesaj privat. Meniul ne-a costat 1.315.000 lei fara bauturi si a cuprins gustarea rece, salau Menier cu cartofi natur, sarmale cu mamaliguta, file de porc impanat si pulpe de pui cu cartofi taranesti si salata asortata, parfe, apa minerala (3*0.5l) si 2 cafele. In plus am dus vinul, bauturile alcoolice, fructe, alune, fursecuri, covrigei, sucuri, apa, tortul (pe care l-am facut la Cofetaria Alice - suuuuper).
Daca mai ai intrebari nu ezita.... Pupici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/costmih/my_photos
olguttza spune:
quote:
Originally posted by alexia28
FETELOR, ACUM SUNT O DOAMNA...
Felicitari!!!
quote:
slujba de la Biserica Icoanei a fost minunata, totul, corul, decorul. Am trait cea mai frumoasa zi din viata si pot sa va spun ca toate eforturile merita din plin. Este minunat sentimentul pe care il traiesti in acea zi si acum regret ca totul s-a terminat mult prea repede.
In sfarsit, m-ai linistit cu biserica . Si...pana la urma cat a costat?? (sorry, da nu ma poci abtzine! ).
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
floarea de colt spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Cum adica se confisca buletinele ?!!! Pe-asta n-am mai auzit-o pina acum ! E adevarat ca, daca iti schimbi numele, buletinul nu va mai fi valabil, dar ti-l gaureste sau ti-l marcheaza intr-un fel si ai timp 2 saptamini (daca nu mai mult) sa te duci la politie sa-l schimbi.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
mai...nu as putea sa iti explic prea multe...poate si pt ca eram asa de emotionata...da stiu ca asa s-a exprimat dna aia..sau ceva pe acolo..cert e ca ne-au retinut la dosar bulentinele.originalele si copiile.
anemone spune:
din proprie experienta stiu ca la sectorul 1 iti opresc certificatele de nastere... dar buletinele ... e f ciudat. Nu au voie, tu cu ce te mai identifici in timpul asta?
Stiu ca se mai opresc buletinele atunci cand trebuie sa pleci intr-o deplasare externa cu pasaportul de servici, dar in situatia asta e justificabil, poti sa te identifici cu acel pasaport.
kriss79 spune:
Am depus azi actele la Starea Civila, dar nu ne-a oprit nimic, nici buletinele si nici certificatele de nastere. Nu am mai auzit asa ceva.Cel putin in Iasi nu se practica asta.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
Oana T spune:
Multumesc Bibyrox ca m_ai trecut pe lista.
Noi, adica eu am inceput pregatirile de anul trecut din octombrie, deci am avut destul timp la dispozitie.
Eu sunt din Oradea, nunta o facem in Baile Felix, la un hotel de4*, President. Desi mi-am dorit un dj, pana la urma am ales o formatie din Zalau, dar sunt f multumita. Invitatile sunt deja impartite, meniul ales, sala va fi decorata cu fff multe flori si un balon Jumbo, la intrare vor fi 2 torte.Tortul l-am comandat la aceeasi cofetarie unde l-a comandat si Alinus25, tot din martipan. Eu mi-am dorit f mult limuzina, dar in Oradea e doar una!!! si e f scumpa, 300euro pe zi,deci am renuntat. Maine ma intalnesc cu fotograful si cameramanul pt ultimele detalii.
Sa trecem la ce e mai important: rochia de mireasa.
Dupa cum am mai scris, va citesc de mai bine de 3 luni si aproape ca nu am inteles de ce sunt atatea greutati la gasirea rochiei. Pt mine a fost foarte usor: in Ianuarie m-am dus la salonul Gabriela, am incercat trei bucati pe care le stiam din revista Mireasa, si am ales una care mi-a placut celmai mult. Pt. curioase e vorba de modelul 1190 din penultimul nr. al revistei. Mi-am cumparat o diadema f draguta si cercei asortati si mi-am facut un voal lung cat trena, adica 2,5 m.
Imi pare bine ca in sfarsit va pot scrie, cine mai are nunta in Oradea in afara de Alinus25(de la care astept vesti)si Ileana Cosanzeana?
va sarut
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Ne-am intors din luna de miere...unde a fost tare frumos...poate o sa-mi adun mai repede elanul scriitoricesc si o sa va povestesc cum a fost la nunta...mai pe larg...oricum...nu cred ca exista vreo miresica care sa nu fi avut emotii, care sa nu se fi suparat/enervat..pe ceva oricit de marunt ni s-ar parea acum...care sa nu fi trait cu senzatia ca a trecut asa de repede si parca a pierdut ceva...asa ca de cind am venit fac ce fac si ma mai uit la poze....si astept cu viu interes caseta...
Apropo de primarie - noua la sectorul 2, nu ne-a oprit nimic cind am depus actele..dar cind ne-am cununat mi-e mi-au perforat buletinul
anemone - la noi au fost 100 de pers. si am luat ca spartii - de baut sa-u baut cam 5 bax de cola, 1 bax fanta, 1 sticla sprite, 20 de Santal de portocal, 12 de suc de piersici, tot nectar da` nu stiu sa-ti spun firma, e de la Cora si e vreo 20-26 de mii cutia, sucurile le-am luat de la Metro si Cora, a mai fost apa minerala, apa plata, suc de rosii.
Tarii - am avut 6 sticle de whisky, 4 de vodka, 4 martini, 4 campari, restu` mai facem si acum petreceri cu ele.
Vin - am dus 50 sec si 70 demisec - aici sunt convinsa ca ne-au furat, iar acasa mai am si acum inca vreo 50 de sticle - pe care le luasem de rezerva.
Sampanie - 15 sticle la primire - da` s-a facut mare risipa, asa ca la tort, am dat noroc cu vin..
Anemone - chestia cu bauturile e o loterie, trebuie sa te orientezi dupa felul invitatilor, noi am stiut de citiva de genul: cutare bea numai vodka, alalalt vrea doar whisky, etc...asa ca mai intii fa un studiu de caz...apropo de sucuri, noi initial cumparasem suc de portocale doar pentru camparii, ni ne-a zis seful de sala...mai da` restul cind o sa vada nu credeti ca o sa vrea si ei...asa ca fuguta ne-am dus si am suplimentat...in concluzie... n-a ramas nici o cutie
un topic cu bauturi e mai in urma...
anangel_lexi
Pentru 100 de pers, noi am ales struguri, portocale, mere, si banane, pe fiecare masa era o fructiera in care incapeau cam 2 kg/fructe. Asa ca ne-am dus la piata de fructe de linga Metro Voluntari (mai exact inaintea lui), si am luat 15 Kg struguri - negri si rose, excelenti - 70.000 lei/ kg; o cutie de 12-14 kg de mere rosii, o ladita de portocale -9 kg/ 17.000 lei/kg, iar de la Carreforu am luat o cuite de banane - nu mai siu sa-ti spun cite kg a avut sau cit era kg.
Sper ca ti-am fost de folos...
Apropo de biserica - la noi pot sa va spun ca a fost mai degraba o parodie de slujba...a tinut mai mult predica decit slujba propriu-zisa...da` asta e pe noi nu prea ne-a deranjart ca nu prea le avem cu biserica...am ris in continuu...nici vorbna de impartasit sau de spovedit...cel mai emotionant moment a fost corul si pasarelele care cintau la intrare...
Va pupicesc...spre ca nu v-am zapacit...da` MI-A FOST TARE DOR DE VOI
anemone spune:
b]roxygeo[/b] Multumesc mult de info - mai am 2 sapt si sunt ingrozita ca nu avem inca bauturile
As vrea sa aduc o rectificare la ce am spus mai devreme, la sectorul 1 nu ne-au oprit certificatele de nastere (din zapaceala aia nu mi-am dat seama ca le-a recuperat viitorul meu sotior)
Mai mult nu ne-au oprit nici macar copiile.
Sorry daca v-am indus in eroare