Miresele anului 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by dilaural
Bine, saru-mana... ma duc si io acolo sa explorez... Sau prin Dragonul Rosu...

Crede-ma ca am bantuit sambata tot Dragonul rosu. Diadema nu vei gasi de nici un fel acolo in rest sunt cateva standuri unde au bijuterii dar nu vand la bucata. Iti spun ca sa nu pierzi vremea de pomana p-acolo, In schimb in Sam expo exact la parter gasesti un stand numai cu bijuterii unde au si diademe superbe!
Abia astept sa-mi spui ce ti-ai luat!

Te pupa fata

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:

Crede-ma ca am bantuit sambata tot Dragonul rosu. Diadema nu vei gasi de nici un fel acolo in rest sunt cateva standuri unde au bijuterii dar nu vand la bucata. Iti spun ca sa nu pierzi vremea de pomana p-acolo, In schimb in Sam expo exact la parter gasesti un stand numai cu bijuterii unde au si diademe superbe!
Abia astept sa-mi spui ce ti-ai luat!

Te pupa fata

Si eu inca o data pup fata inteligenta si cu idei sclipitoare...
Acolo ma duc! Dar numai sambata pot ajunge - din pacate - ca in restul timpului tre' sa mai si muncesc ca sa am din ce sa-mi iau diadema...

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Corina24

Buna Miresicilor.
Ce faceti?Cum stati cu pregatirile(cele care aveti nunta in octombrie unde ati ajuns cu pregatirea).

CorinaP

Noi am ajuns la verighete. Trebuie sa ne alegem un model si sa dam comanda ca le facem cu aurul nostru.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by Corina24

Buna Miresicilor.
Ce faceti?Cum stati cu pregatirile(cele care aveti nunta in octombrie unde ati ajuns cu pregatirea).
Asa acum hai sa va intreb ceva.
Noi am ales ca nasi sa ne fie verisoara lui care este de-o seama cu noi,ne intelegem bine si este cea mai potrivita sa ne fie nasa.Ea este din Constanta si cum banuieti sotul ei este marinar si s-a nimerit sa plece in voiaj chiar in perioada cu nunta noastra.Ei au doi baieti unul de 5 ani si unul de 8 ani.
Intrebarea mea este daca poate sa ne cunune cu baietelul cel mare(ea a intrebat la o biserica in c-ta si i-au spus ca se poate,dar noi am inteles ca nu se poate ptr ca el este prea mic.)Voi ce stiti despre treaba asta?

CorinaP

buna corina,
cel mai bine vorbesti cu preotul care te va cununa pentru ca parerile difera de la un preot la altul.....
cu pregatirile sunt la confectionat cocarde si cosulete pentru petale de flori si pt cocarde
insa offfffffff-ul meu e rochita, inca nu mi-am luat-o dar perseverez
tu ti-ai luat rochita?

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Bine ai venit OANA !!! [hi]

Si multe felicitari pentru Alexia si Alehiam ! Casa de piatra si tot ce va doriti voi sa vi se implineasca !! Asteptam poze !!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutare miresici......azi am fost la primarie.am depus actele sapt trecuta si azi m-au chemat ca sa imi confirme ora...vreau sa va spun...ca in timp ce imi cautam cu infrigurare buletinul prin geanta (mi-l ceruse dna) am simtit dintr-o data un gol in stomac si mainile imi tremurau..numa nu reuseam sa le controlez si sa gasesc odata buletinu' ala...doamne nici nu as fi crezut vreodata ca o sa am asa niste emotii...si inca nu eram chiar la cununia civila!!!
atunci ce ma fac????????????????
toate fetele care au trecut prin eveniment..au spus da cele mai mari emotii le-au avut la cununia civila...iar io am spus sus si tare ca ma voi controla si voi zambi mult..sa nu ies urata in poze...dar dupa intamplarea de azi.... nu prea cred ca voi reusi sa fiu numa un zambet....

ziceti si voi ca totul va fi bine!!!
asa mi-a zis si dna de la primarie...(probabil ma vazuze cum imi tremurau mainile cand am intins buletinu')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

La ce primarie? Cu relatii? Cu spaga?
La ce ora te-ai programat???
Hai spune-ne si noua...

Pupici

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina24 spune:

alexia28 ma bucur pentru tine ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit.Sper ca si la noi sa fie la fel.Astept sa-mi dai cat mai multe detalii despre restaurant,si daca poti sa-mi spui(te-am mai rugat eu odata si m-ai trimis prin alt forum)meniul care l-ai avut si cat a costat tacamul(daca se poate).
Tu ai facut nunta in terasa nu?Noi avem in restaurant si as vrea sa-mi spui daca in acelasi timp cu tine era organizata vre-o nunta in restaurant.
Merci mult si inca odata Casa de Piatra si tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

draga dilaura ,sunt din provincie...aici a mers fara spaga...dar poate pt ca am vrut sa facem cununia vineri..cand nu prea se inghesuie multa lume...
am renuntat la ziua de sambata pt ca astia de aici percep o taxa de 1.2 mil lei.pt cununiile de sambata si 1.5mil lei pt cele de duminica.pt ca nunta nu e acum..si tocmai la toamna...am zis ca nu are rost sa tinem mortis sa fie sambata.prin urmare...am depus actele sapt trecuta pt vineri ,24 iunie ,ora 2.ne-au primit dosarul dar ne-au mai chemat odata si azi,cu buletinele care le-au oprit la dosar si care se confisca...cica..si ne-au confirmat sa ora 2 a ramas definitiva.
asta e toata istoria...cu actele...dar si aici ca peste tot functioneaza legea lipei si a spagii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, voi ce fructe luati pentru restaurant si in ce cantitate? Ca eu ma tot gandesc cate kg de fructe sa iau pentru aprox. 60 de persoane.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput