Pufuletii-viciu la bebe de 10 luni

Pufuletii-viciu la bebe de 10 luni | Autor: ana3

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 10 lui care e innebunita dupa pufuleti.I-am dat de cateva ori dar am vazut ca au un E si sunt si sarati, dar ii plac f. mult.Nu stiu ce sa fac.Sa ii mai dau?Ii fac vreun rau ?
Pupici la bebici,
Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!Si puiul meu mai mananca pufuleti, il prostesc uneori sa stea linistit in scaunul de la bucatarie cand eu am treaba si nu-l pot supraveghea pe jos.Nu mi-am facut probleme, de fapt pufuletii simpli, cei cu 3 mii de lei punga nu contin decat faian de malai ulei si sare, nu imi aduc aminte sa fi vazut E, este posibil....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

La toti bb le plac pufuletii, insa dr. nu sunt de acord. Si Emma mea (2 ani) mananca pufuleti, nu am facut din asta un obicei, insa ii mai dau...Am inceput sa-i dai tot asa...pe la 9-10 luni. Cand i-am zis la dr. ca-i dau pufuleti (pe la 1 an), m-a certat si mi-a zis ca pufuletii nu sunt buni pentru bb...ca uleiul e ranced, ca malaiul e si el nu stiu cum....Ca multi copii fac indigestii de la pufuleti...Alergii...Mi-a zis ca, daca vreau sa-i dau ceva sa rontaie, sa-i dau grisine, covrigi...sau pur si simplu o coaja de paine.
Cred ca-i poti da, din cand in cand, dar sa nu faci din asta un obicei. Si eventual ia unii mai putin sarati...sau mai sufla tu un pic sarea de pe ei inainte sa-i dai. Si gusta neaparat tu inainte, sa nu aiba gust de ranced.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Eu pot sa iti spun experienta unei prietene.
La fel ii dadea fetii pufuleti cam de le 9 luni.Ea cat a fost insarcinata traia aproape numai cu pufuleti,manca cate 10 pungi /zi.
La 11 luni a facut cea mica indigestie alimentara si a trebuit sa-i de-a regim, dar nici dr nu au intrebet-o de pufuleti ,nici ea nu a zis nimic.Dupa 0 luna de regim,in care ea ii dadea pufuleti in continuare, fata tot nu isi revenise. Asa ca dr a intrebet-o ce mananca fata zilnic,atunci a spus si ea de pufuleti si mai avea putin si expoda dr cand a auzit. Dupa 4 zile fara pufuleti si-a revenit copilul din indigestie si nici nu a mai facut alta.
Concluzia o tragi singura, pt ca nu vreau sa arunce nimeni cu rosii in mine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Pozici
Pozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Daca vorbiti de pufuletii aia...in pungi transparente care se gasesc la orice magazin....bleahhhh. Nici eu n-as manca asa ceva.
Nu va suparati pe mine, dar sunt niste porcari. Malai explodat.
Mai bine sa rontaie altceva...hranitor si ...curat.
Biscuitei, fructe (portocale, pere, iersici,avocado, mango, banana...mai moi...asa pt gingiute de 10 luni ) sau painica.
Pufuleti primeam noi cand era mici, dar nu existau atatea alternative.
Eu sincer v-as sfatui sa nu le mai dati.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fiica-mea a fost topita dupa pufuleti la varsta aceea... acum dupa 3 ani si jumatate , papa mai rar.

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu i-am evitat pana pe la 1 an jumate apoi am inceput sa ii dau (pt ca cere) dar foarte rar...incerc sa ii evit...pentru ca am fost odata intr-un loc unde se fabrica pufuletii si am murit ce am vazut pe acolo...
Oricum culoarea galbena nu e de la malai...fiti sigure...e un colorant ordinar si ieftin...(acum stau si ma intreb daca ii fac intradevar cu malai!!!)

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Sa va spun ca eu cand eram micuta (3 ani sau asa ceva), ABSOLUT de fiecare data cand mancam pufuleti faceam indigestie, dar din aia rea, cu trezit noaptea si vomat etc....Marei nu i-am dat inca, deci nu stiu cum reactioneaza.
Va pup!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ana,mai stiu eu o fetita de ..25 de ani care de cand se stie are viciul asta (subsemnata adica..in ro si eu mancam zilnic pungi intregi,cu iaurt.Asta vara erau la mare pufuleti din aia lungi de tot..am mancat zilnic,a luat si bebe din ei (1 an jumate atunci)si am fost ok,multumesc lui Dumnezeu.
La vara merg iar in ro si salivez de pe-acum cu gandul la shaworma si pufuletii de la mare..dar probabil ca o sa ma gandesc de doua ori inainte sa-i mai dau lui Marc pufuleti.

mai bine sticksuri!

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

Nu stiu ce sa zic, eu mananc pufuleti la greu si baiatul meu e topit dupa ei.Dar am gasit unii se numesc GUSTO sun facuti in ploiesti, nu sunt prea sarati ,as putea spune ca nu au gust din cauza asta, se topesc efectiv in gura, dar si astia sunt de mai multe feluri. Eu cumpar pentru Teodor , care are 1n si 1 luna din cei cu mega surprize. Ne bucuram amandoi cand deschidem punga, dar mananca o punga de 60 gr in 2-3 zile.Sper sa nu avem surprize neplacute cu ei.

Pofta buna( viciul e viciu)
Anca si Teodor

Mergi la inceput