Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Simona bine ai venit la noi

Alex,saptamana viitoare(pe 21) plecam spre casa.Trecem si prin Germania (chiar vroiam sa te rog,poate-mi dai si mie un-doua site-uri cu magazine din Germania,as vrea sa-mi fac idee de preturi,alea,alea...).

Andrutz ai dreptate,Cezar trebuie sa spele masina ,dar cica o v-a face vineri sau sambata,ca luni vrea el neaparat sa impachetam

Fetelor,daca ne vedeti...toata ziua ne vanturam prin casa,nu mai avem stare deloooc,am zapacit masina,toata ziua suntem prin oras(cand nu e Cezar la sala,bineinteles),parca am innebunit

Pupici(fug,ca m-am apucat de spalat,calcat,curatenie...stiti voi,ca inainte de plecare..).

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Nu am uitat de voi,dar sunt cam stresata zilele astea.
Peste doua saptamani plecam in tara si am impresia ca nu voi avea timp(in tara) sa rezolv ceea ce mai am de rezolvat ptr. nunta.
Pe Liviu s-ar putea sa-l opereze iar.Cand noi vom pleca ,Ana va sta la o romanca de aici,Dar pe 7 iulie s-ar putea sa plece si ea in tara.Nu stiu cum va mai fi.

Sim,bine ai venit!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna ziua,buna ziua!
Tocmai am terminat niste fasole verde innabusita cu usturoi si marar, si va invit si pe voi.

Sa nu uit sa-i urez bun venit Simonei!!!!O sa-ti placa la noi, si ma bucur ca ne-am inmultit.Mai tineti minte fetelor(flori si andra!), la inceput eram doar trei!
Si are dreptate Simona, trebuie sa organizam o intilnire a mamicilor si bebicilor(si a viitoarelor mamici,flori,andra).

Azi am evadat prin magazine.Am luat sandale la toata familia(inclusiv eu), ca nu se putea altfel,nu!In rest sunt intr-o viteza continua, casa e intr-o permanenta dezordine cu baietii astia ai mei.Am zis ca duc toate jucariile in pod ca nu se mai poate,.Roby cit e de mic face si el nazbitii,...l-am prins cu peria de wc si incerca sa ma imite pe mine atunci cind fac ,curatenie.,dadea de zor cu ea-n wc.,noroc ca nu si-a dat cu ea si-n cap, asa cum face cu mincarea.Placerea lui e sa-mi umple cosul de gunoi cu tot ce prinde sub chiuveta(sprayuri,sticle), si asa mi-a disparut mie dintr-o data sprayul de mobila.
...e va mai povestesc si alta data.
m-am lungit la vorba, ca-s singura ,si el face nani.

in rest va pupik.
Flori vad ca nu mai are rabdare, te-ntelegem frumoaso.!mai ai un pic.Ai sa vezi ca o sa te plictisesti pe aici pe acasa.Pun pariu.
Roxana, cu noul job...

Lorena si nasti: cum e cu trei copii(ca ma bate gindu')

Va pup pe toate, si mai povestim

Simo, rabdare cu bb 2, la noi a venit dupa 1 an! zeci de teste, masurari de temperatura,ecografii,controale...credeam ca e ceva-n neregula. si n-a fost...eram noi prea stresati, chiar foarte.

Andra, ia zi mai,englezoaicele-alea -is chiar asa urite cum se spune????

HAI PA.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Kata,nu ne arati si noua sandalutzele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ma faceti sa ma bucur din ce in ce mai mult ca v-am gasit! Asa o primire calduroasa nici nu visam eu! Va multumesc inca o data din tot sufletul
Alex esti o scumpa, iti multumesc mult de tot! Sa dea Domnul sa mearga totul bine si credeti-ma ca dau de baut la toata lumea cand o sa ma vad iar . Asta e o promisiune! De luna asta am sa incerc sa prestez temperaturi si calendare...si trebuie sa iasa! Da, Alex, nu numai ca am fost in clasa cu Elena Beldea 2 ani de zile (la filo adica), dar ea mi-a ramas si cea mai buna prietena din liceu. Acum 2 ani am cununat-o, iar pe 2 mai anul asta i-am botezat mandrete de baietel . Asa ca suntem in relatii foarte apropiate. Tu o cunosti pe Elena? Dom'le ce mica e lumea! Nici nu stii cat ma bucur sa aud ca avem cunostinte comune!
Catalina saru'mana mult de incurajari! Eu simt ca o sa fie bine si o sa vina si bb2. Cu rabdarea...ce sa zic: stii tu bine ca e greu. Noi ne gandeam preventiv sa facem niste controale sa fim siguri ca nu s-a mai schimbat nimic in astia 4 ani si apoi, cum o vrea Domnul!
Buna tare fasolea verde cu marar! Am facut si noi aseara si am mancat ca garnitura pentru un pastrav prajit. Bun -bun!
Daca Roby face curatenie e bine, dar eu am ramas blocata cand am vazut-o pe fiica-mea, Ruxi (pe vremea cand avea vo 2 ani juma'te) ca se spala de zor pe mani si nu pricepeam de unde are mainile ude...ai ghicit: la chuiuveta nu putea sa ajunga, dar la toaleta nu-i greu de ridicat capacul! Si dai, si spal-o...si explica-i...dar acum e trecuta si asta in caietul cu nazbatii.
Dana, Flori, multumesc mult! Bine v-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu am tulit-o..

Kata, sunt urate si grase!
Si eu desigur ma evidentiez printre ele...si frumoasa si slabuta!!

Pupiloi la toata lumea, seara buna!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Seara buna fetelor!

Simona asa este ..ce mica e lumea neneeee..
mi-am adus aminte de generatia ta. si sa iti spun si de ce!? Fratele de care itzi vorbeam mai devreme e nascut tot in '73 noiembrie si a fost coleg de generala cu Elena. adika el la A ea la B.
Pt ea am avut o simpatie aparte. Era o finutza. io asa o tin minte.
Te rog sa nu ma spui! Era fata profilor de romana Beldea si stii cum e la tzara. ca acolo am facut generala.
S-ar putea sa ma stie si ea, insa pe langa ea, io eram miniscula. Prin 95 cand eram io boboc la ASE am fost o data la ea in camin. insa nu pot sa spun ca ma cunoaste. dar iti repet..mereu am simpatizat-o. era distinsa!

Dana, cred ca or sa iti spuna si fetele nu are sens sa te stresezi.
Mai bine iti faci o lista si cand rezolvi ceva tai.
Oricum o sa uiti ceva "important" si nu o sa poti multumi pe toata lumea. La fiecare nunta exista un gigi contra. Sper sa ma indoiesc io!!!!
si mai ales ca nu esti pe teritoriul tau, adika in orasul tau in care cunosti cat de cat lumea ci in altul, in care tre sa ai grija de invitatii de la distantza. si sa te tii cu neamurile

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bun venit sim! Desi eu nu sunt si nu am nici rude din vrancea, mai intru pe-aci ca sunt super dragute fetele!

Flori, ce fel de magazine te-ar interesa? Cu haine, incaltaminte, mincare??? Ca poate, alaturi de Alex iti scriu si eu 2-3 site-uri....Pe unde prin Germania ajungeti???

Dana, nu stiu cind si cum mai reusesc pina plec in Italia sa mai scriu, asa ca eu iti urez de pe acum Casa de Piatra cu multa fericire, si o nunta ca in povesti!!! I-o incet.......oricum nu vei reusi sa multumesti pe toata lumea...asta e viata, dar daca tie iti va placea cum a decrs nunta, asta conteaza cel mai mult!

Motanik, bagajele sunt in acelasi stadiu (2/3 facute) de acu o sapt! Zilele astea nu am mai avut timp de nimic, asa ca in seara asta si maine trebuie sa ma mobilizez! Am primit si PM-ul si promit sa scriu! Ma bucur ca a ajuns ok pliculetul pt Andrei!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

MOTANIK,cel mai frumos cadou care ii place lui Nasti este sa fie inconjurat de prieteni.Iar voi toate ,sunteti fete dragute si atente si atmosfera pe care ati creat-o a fost minunata.
KATALINA,ai fost in oras si nu ai venit si pe la mine ?
In ceea ce priveste faptul ca avem trei copii ,e cel mai minunat cadou pe care l-am primit de la Dumnezeu.Cel mai frumos lucru este ca la 40 de ani am baiat de 20 de ani ,iar fetele au 18 si 12 ani.Si cu placere va spun ca suntem prieteni buni cu ei.Restul vine de la sine.
FLORI,pe ce data ajungi la Focsani?
SIM, si eu am terminat liceul Cuza si cred ca suntem mai multi cuzisti, asa ca sotul tau nu are sanse sa nu ne recunoasca suprematia

Mergi la inceput

Lorena ,nu stim sigur cand ajungem in Focsani...Venim cu masina si vrem sa mai oprim pe traseu.

Andreia,sotul meu spune ca inca nu stie traseul(o sa-l faca zilele astea).Ma intereseaza magazine si de haine si de incaltaminte si de mancare.Daca ma poti ajuta,ar fi super

Mergi la inceput