Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

FLORI ,dar ajungi sau nu esti sigura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Flori, in cam toate orasele din De fie ele mai mari sau mai mici gasesti cam aceleasi magazine. sau s-ar putea eu sa ma insel, in definitiv sunt detul de noua pe aici. in drum spre ro cred ca ai putea sa treci prin frankfurt. e foarte frumos orasul. aici la mine sunt multi arabi, in speciali turci si nu e ff curat pt un oras nemtesc.
haine gasesti la Galeriile Kaufhof (sunt un pic mai scumpe, dar zilele astea sunt reduceri), sau C& A sau H&M. mie imi plac mai mult cele de la H&M insa gasesti destulele lucruri made in ro la C&A. Parfumuri gasesti la Parfumeriile Douglas, incaltaminte la Salamader, Deichamn, Roland. Oricum multe din marci le-am vazut si in Franta si mai ales la Paris. adika nu sunt mici.Mancare gasesti la orice lidl, penny, aldi,plus, edeka, martkauf, wal-mart.
sper ca Andreia - helbi sa ma corecteze daca gresesc cu ceva sa nu te duc in eroare sau sa iti spuna si alte magazine. (poate trag si io cu okiu)

Lorena.n... pt cuzisti

Alex

mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Alex,merci mult

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alex, in principiu astea ar cam fi (ce ai zis tu). Ca ´sa o ajutam eu zic asa:

mincare:

www.aldi.de
www.lidl.de
www.penny.de
www.plus.de

drogherii:

www.schlecker.de
www.douglas.de
www.http://www.dm-drogeriemarkt.de/CDA/Home/ (mie aici imi place cel mai mult - preturi ok si marfa buna - sampoane, cosmetice, etc)

magazine mixte mincare - haine (calitate ok, dar nu exceleaza)

www.real.de
www.walmarkt.de

haine:

http://www.cunda.de/ mai ales pt copii si virsta a doua

http://www.hm.com/corporate/language/language.jsp?aliasPath=null&popup=null

www.peekundcloppenburg.de

www.esprit.de (calitate super - pret cam mare)

www.promod.de (sunt si in Mall-ul nou din Buc) . E mag. meu preferat caci gasesc pe masura mea:-)

magazine universale (gasesti cam tot ce vrei de la mincare la electronice)

www.kaufhof.de (eu pe-aci imi fac veacul ca au mereu reduceri si calitatea e buna)

www.karstadt.de

Numai incaltaminte:

www.salamander.de (marfa super, pret...........maaaaaare)

http://www.deichmann.com/website/deichmann_anzeige06.php?PHPSESSID=8adf05e2abfa2e112687a1e2827134cf

Cred ca pt moment e de ajuns, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Flori,toale(adica haine), gasesti pe la fabricile din Focsani orice marca doresti de la H&M pin' la HENNES.Si cu 10 euro ,nu cu 50..Din Germania poti lua cosmetice!!!!9cele mai ieftine si bune).

Lorena, iti fac o surpriza!

HAI PA, caci am treaba!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutari!

Danutza, nu iti face griji, ti-am zis ca si eu am fost tare stresata pt ca vroiam sa stiu eu tot ce misca, dar sambata atunci m-a luat valul si pe mine si m-am lasat in grija celorlalti. O sa fie bine, ai sa vezi!

Lorena, ma bucur ca Nasti se simte bine cu noi!

Va pup fetelor, am ceva treburi, revin.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Prixi saru'mana mult ca am aparut si eu in lista varancenilor! Este mare lucru pentru mine! In orice caz, eu am spus si o s-o mai spun: traiesc in Bucuresti, dar din Vrancea vin

Alex, suraianca draga, pai acolo, la familia Beldea mi-am facut si eu veacul buna vreme! De spus, stai linistita ca nu te spun, dar poate reusesc sa o induplec si pe ea sa intre pe forum. Sa stii ca nu s-a schimbat deloc: este acelasi om minunat pe care ti-l amintesti

Lorena daca ai sti ce meciuri am avut noi la inceput pe tema Cuza si Unirea!!! Si chiar nu semanau a istorie . Cum argumentele curgeau garla si de o parte si de alta, ne-am gandit ca cel mai bine e sa mergem pe teren neutru (la Bucuresti) si sa facem pace. Si cum dupa vine liniste, na ca a aparut si steagul alb definitiv: Ruxi.

Danuta draga ti-am vazut pozele. Doamne, cat de frumoasa esti! Iarta-ma ca io acum m-am trezit: sa-ti dea Domnul o nunta frumoasa ca tine si sa te bucuri de tot ce ti se intampla, ca e asa de scurta ziua aia!

Am o intrebare de om nestiutor: as vrea sa pun un link in semnatura, cum are Motanik sau Dana, ca sa ma mandresc si eu cu puiutul meu. Insa nu prea stiu cum sa fac sa nu apara toata garla aia de adresa.

Sim si bebe Ruxi

Mergi la inceput

Simona, faci reply la mesajul cui vrei tu care are album, si faci la fel,dar cu adresa ta[size=1].(Sper sa reusesti.

Mergi la inceput

sau asa:
ALBUM SIMONA SI RUXI

faci reply aici si...gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by katalina

[teal][font=Comic Sans MS][b]Flori,toale(adica haine), gasesti pe la fabricile din Focsani orice marca doresti de la H&M pin' la HENNES.Si cu 10 euro ,nu cu 50..Din Germania poti lua cosmetice!!!!9cele mai ieftine si bune).

Da, asa am auzit ca H&M la Focsani sunt lucrate, desi eu pe eticheta nu am vazut Made in RO, decat la unele din Bucuresti carea veau pretul in Euro si era la fel ca in DE, sau mai scump.

La fel am vazut in Mall in Bucuresti ca au adus haine de la Promod si Zarra numai ca preturile sunt mai mari ca in GE.

Parfumurile din RO mi s-au parut "false" desi erau de marca si la magazine ca Ina ...asa ca, atentie! Insa cosmeticele......nu pot sa zic ca-s mai bune aici, iar la pret sigur sunt mai mici in RO.

Mergi la inceput