Vrancea ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Ce mult ati mai scris astazi...
Fetelor, va multumesc mult ptr. urari si incurajari!
In doua saptamani suntem in Romania.De abia astept!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Katalina, Motanik, multumesc mult de ajutor! Pot sa va arat si eu acum puiutul nostru.

Helbi, mie mi-a spus o tipa care lucreaza la una din fabricile de confectii din Focsani ca fac haine pentru H&M. Nu stia ea bine ce-i aia, dar imi zicea ca nu prea scapa nimic in magazinele noastre. Si eu de cate ori merg prin excursii, stiu sigur ca ma opresc intr-un H&M sau Zara.

Ca veni vorba, am fost in Mall-ul nou si am vazut reprezentanta Zara. Fetelor, mi-a picat fata cand am vazut ca rochita pe care eu dadusem in Paris 19 euro era aici cu un milion juma'te. Bine, frate, in loc sa le lasi mai moale ca suntem nitel mai jos ca nivel decat francezii, tu ne bagi la categoria lux?! Si unde mai pui ca daca mergi prin Uniune iti mai dau si nu stiu ce taxe inapoi...asa ca mai scade pretul nitel. E bataie de joc pe fata! Am fost in martie anul acesta in Paris (cu tot cu maimutica mea - poate o sa va povestesc celor care vreti cum poti petrece o saptamana super cu copil de 3 ani in Paris) si am venit cu o geanta plina de haine pentru fiica-mea luate toate de la Zara si pe cuvant ca mi s-au parut super preturi: intre 5 si 10 euro o bluzica, intre 12 si 29 euro o rochita (depinde si cat de brodata e), pantalonasi intre 12 si 29 de euro (ca si blugii sunt de mai multe soiuri) si tot asa... Dar calitate, frate, nu turcisme ca pe la noi si la preturi mult mai bune!

In orice caz, in aprilie am trecut prin Amsterdam si surpriza, surpriza: e mai ieftin decat Parisul la capitolul Zara. Asa ca tare as vrea sa aud cam pe unde se plimba preturile in Germania.

Sim si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nu stiu ce a avut de nu am putut vedea cum trebuie mesajul meu cu explicatia asa ca l-am sters.

Simona, sunt curioasa, de unde din Paris ai cumparat tu haine ieftine?
Ca eu am fost luna trecuta si am venit bolnava, preturi imense, un tricou mai ieftin de 25 euro nu am gasit, nu mai zic de pantofi/papuci/sandale ca se invarteau intre 80-300 euro..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

oare de ce nu pot vedea pozele Simona, cred ca nu e public!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bune fetelor,
tocmai imi terminasem si io un mesaj lung de tot ca hop l-am pierdut. a scos in sfarsit fii-miu sertarul de la noptiera si urla de mama focului si am uitat de totcand m-am intors..asa ca treci iar pe scrii daca ai vointza!

Dana, Casa de piatra multa dragoste, veselie, mult noroc si multa armonie sa va aduca Domnul si copii.

Flori, ce faci de nu ai aparut?...ai inceput sa speli tu masina?!

Andreia- Helbi...gata bagajul?...citeam ceva informatii de anu trecut la V-ta in Germania si am vazut ca ai trecut si prin Elvetia. te plimbi nene?! sa ne povestesti si noua cum v-ati distrat. Ai o mandratze de fata. de mult am vazut-o. Si am o nedumerire de ce anu trecut te semnai Ralu?

Prixi, a trecut saptamana de miere la servici?

Sim, ca tot ai adus vorba de copii la Paris, sa ne fi vazut pe noi pe 14,15 mai anu asta cu un BB de 7 luni jumate. 12 ore de mers numai pe jos. pe 15 am fost la Versailles, dar nici o luna nu imi ajunge. si lui bb meu ii ieseau dintii de sus dar tot ne-am simtit bine. io si bb eram prima data, sotul cred ca a 10-a oara, dar, tot e frumos Parisul, mai ales daca ploua mocaneste

Cat despre preturi si mie mi s-au parut mari. nu prea am intrat in magazine dar...
cat depre taxe restituite cred este e vorba de tva care spre ex in De este 16 sau 7% insa sa nu le declari la rom ca te-ai fript!
unele preturi sunt mai mici in UE, spre ex laptele humana care aici e la jumate de pret fata de ro, dar avantaje si dezavantaje, sa nu starnim o polemica acu in jurul preturilor.
pt copii sunt o nebunie de lucrusoare bune, io ii cumpar aproape in fiecare zi ceva lui bb meu, dar pt mine foarte rar ca imi plac de regula lucrurile de calitate si sunt cam scumpe.

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Inceputul este asa: am intrat intr-o zi in Galeriile Lafayette si tot frunzarind magazinele de copilasi am ajuns la raionul Zara. Am incremenit cand am vazut diferente de preturi pe calitate asemanatoare. Am luat repejor cate ceva si am hotarat sa merg a doua zi (spre disperarea sotului) la cumparaturi, dar cu gandul sa gasesc un Zara care sa ocupe un magazin intreg.

Si uite asa Andra, ne-am uitat nitel pe internet si am cautat la hotel pe unde sunt magazinele din lantul asta. Am gasit unul prin centru, in zona muzeului Pompidou. Acum eu nu stiu ce sa spun, poate o fi fost si o perioada de reduceri...dar n-as prea crede, ca asta e de obicei prin ianuarie si septembrie (gresesc?).

Despre incaltari si eu mi-am luat gandul rapid ca dupa cum zicea sotul meu, "tenisii de Dragasani" sunt la mare cautare si decat sa-i iau de acolo cu 50 -100 de euroi, mai bine din tara mea cu 10. H&M-ul mi s-a parut mai sus la preturi decat Zara in Paris.

Asa, un alt loc surprinzator pentru mine l-am gasit chiar pe Champ Elisée. Pe partea cu magazinul Disney, cam la 50 de metri inainte de el (inspre Arcul de Triumf), dar sa ma bati si nu mai stiu cum se chema. Ceva gen MiniPrix, dar nu bag mana in foc. Si am luat de acolo niste mergatori (gen tenisi) pentru Ruxi la 10 euro perechea si rochitele cam intre 10 si 20 de euro.

Pentru mine tot de la Zara am luat, dar ceva mai multicel: adica bluze cam la 19 euro si blugi la 29 euro (din aia 3 sferturi).

Sim si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Fie-va mila si nu mai vorbiti despre Paris, sau macar niste poze sa-mi treaca amarul, noroc cu Andra,mai revad si eu acolo ceva drag sufletului meu.

iselin,pe unde esti???
Simo, rezolva repede cu albumul, ca m-ai facut curioasa rau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Sim, nu iti merge link-ul cu pozele

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Eu va pup pe ziua de azi,si-asa am intrecut masura.
Special pt.Dana un link taaare frumos.Este al unei membre si mi-a placut enorm www.nuntanoastra.com

Flori,

pe miine.
o seara frumoasa, cu muulta inghetata, nu Lorena? de vanilie cu ciocolata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by katalina

Eu va pup pe ziua de azi,si-asa am intrecut masura.
Special pt.Dana un link taaare frumos.Este al unei membre si mi-a placut enorm www.nuntanoastra.com

Flori,

pe miine.
o seara frumoasa, cu muulta inghetata, nu Lorena? de vanilie cu ciocolata...

Mersi...dar deja il vazusem...nu ratez nimic!
Pupici!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput